Merhaba Arkadaşlar
31 yaşındayım. 4 gün önce iş arkadaşımın önerisiyle aldığım ani bir kararla evde geçirdiğim corona günlerini fırsata çevirmek için saç nakli operasyonuna karar kıldım. Forumda en az 200 konuyu tarayarak bir karara vardım ve Bilgehan bey’in kliniğini tercih ettim. Bu kararı almamdaki ana etmenler burayı tercih edenlerin ekimlerini başarılı bulmam(başka kiliniklerde var tabiki başarılı) ve iletişim kurduğumda hızlı bir şekilde geri dönmeleri, ilgilenmeleri ve donör bölgemin elverdiği müddetce max greft usulü ile çalışacaklarını beyan etmeleri oldu.
Çok uzatmayayım, sabah 8 de hızlı bir şekilde fotoğraflama,saç kesimi, ahmet beyle planlama(planlamam çok kısa sürdü çizdikleri çizgiler hoşuma gitti hiç ilave yorum yapmadım) ve anestezi uygulamalarından sonra saç alımına başlandı donör bölgeden.
Anestezi uygulamasını Melike hanım, mikromotor saç alımını ağırlıklı cansu hanım, toplama ve dizim işlemini melike hanım ve ercan bey yaptı. Yanılmıyorsam 13:30 civarına Kadar sürdü. Sonrasında Ahmet bey kanal açımını yaptı. Sonra yine aynı ekip cansu, melike ve ercan saç ekimini yaptı. 08:10 gibi başlayan sürecim aralıksız devam ederek yaklaşık 18:30 gibi bitti.
Bu süreçte cansu, melike ve ercana hoş sohbetleri ve iş konusunda süreç boyunca hissettiğim iyi niyetleri için(mesela donör bölgeden alabilecekleri max greft alma konusunda ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarını gördüm) tekrar teşekkür ediyorum. Ahmet bey’ede hoş sohbeti planlama ve kanal açımı için teşekkür ediyorum. Cidden hem hasta hemde operasyonu yapan ekip için çok yorucu ve uzun bir süreç. İyi niyetli ve tecrübeli bir ekibin olması bana göre en önemli etken bu operasyonda. Tüm işi bu arkadaşlar yapıyor çünkü. İlk gün izlenimim içim rahat ve memnun bir şekilde ayrıldım. Umarım(ki en önemli kısım) sürecin devamı da böyle devam eder ve tatmin edici bir sonuç alabilirim.
Operasyon öncesi ve sonrası resimlerimi ekliyorum. İ
ÖZEL NOT: Arkadaşlar lütfen duymak istediklerimi değil gördüklerinizi ve izlenimlerinizi kırılır eder diye düşünmeden açık şekilde ifade ediniz. Bundan çok memnuniyet duyarım.