Gönderen Konu: Dr. Bilgehan Aydın-Ahmet,Cansu,Melike,Ercan - 1.06.2020 - 5400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 7822 defa)

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Merhaba Arkadaşlar

31 yaşındayım. 4 gün önce iş arkadaşımın önerisiyle aldığım ani bir kararla evde geçirdiğim corona günlerini fırsata çevirmek için saç nakli operasyonuna karar kıldım. Forumda en az 200 konuyu tarayarak bir karara vardım ve Bilgehan bey’in kliniğini tercih ettim. Bu kararı almamdaki ana etmenler burayı tercih edenlerin ekimlerini başarılı bulmam(başka kiliniklerde var tabiki başarılı) ve iletişim kurduğumda hızlı bir şekilde geri dönmeleri, ilgilenmeleri ve donör bölgemin elverdiği müddetce max greft usulü ile çalışacaklarını beyan etmeleri oldu.

Çok uzatmayayım, sabah 8 de hızlı bir şekilde fotoğraflama,saç kesimi, ahmet beyle planlama(planlamam çok kısa sürdü çizdikleri çizgiler hoşuma gitti hiç ilave yorum yapmadım) ve anestezi uygulamalarından sonra saç alımına başlandı donör bölgeden.

Anestezi uygulamasını Melike hanım, mikromotor saç alımını ağırlıklı cansu hanım, toplama ve dizim işlemini melike hanım ve ercan bey yaptı. Yanılmıyorsam 13:30 civarına Kadar sürdü. Sonrasında Ahmet bey kanal açımını yaptı. Sonra yine aynı ekip cansu, melike ve ercan saç ekimini yaptı. 08:10 gibi başlayan sürecim aralıksız devam ederek yaklaşık 18:30 gibi bitti.

Bu süreçte cansu, melike ve ercana hoş sohbetleri ve iş konusunda süreç boyunca hissettiğim iyi niyetleri için(mesela donör bölgeden alabilecekleri max greft alma konusunda ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarını gördüm)  tekrar teşekkür ediyorum. Ahmet bey’ede hoş sohbeti planlama ve kanal açımı için teşekkür ediyorum. Cidden hem hasta hemde operasyonu yapan ekip için çok yorucu ve uzun bir süreç. İyi niyetli ve tecrübeli bir ekibin olması bana göre en önemli etken bu operasyonda. Tüm işi bu arkadaşlar yapıyor çünkü. İlk gün izlenimim içim rahat ve memnun bir şekilde ayrıldım. Umarım(ki en önemli kısım) sürecin devamı da böyle devam eder ve tatmin edici bir sonuç alabilirim.

Operasyon öncesi ve sonrası resimlerimi ekliyorum. İ

ÖZEL NOT: Arkadaşlar lütfen duymak istediklerimi değil gördüklerinizi ve izlenimlerinizi kırılır eder diye düşünmeden açık şekilde ifade ediniz. Bundan çok memnuniyet duyarım.

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Operasyon öncesi uzun saçlı resimlerim:

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Devam:

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Ekim öncesi planlama anı ve operasyon sonrası resimler:

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Devam:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön cizgi çok başarılı olmuş hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın
Global Moderator

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Bunlarda evde kendi çekimim:

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Ön cizgi çok başarılı olmuş hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsın

Teşekkürler hocam normalde aşırı kararsız bir insanımdır çizgiyi çizip gösterdiler. Okey demem 5 saniye sürdü. İçime sindi hemen, simetrik bir problemde göremedim okey verdim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun dostum 

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim plnlamasını çok begendim ön çizgide cabası inş güzel sonuç alırsınız bol sabırlı günlere

KaiserSS

• Hero Member
Hayırlı olsun güzel ekim...PR çalışması da başarılı ekibin forumda paylaşım yapın önerisi güzel yaklaşım😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Sephiel

• Sr. Member
Geçmiş olsun. Bir de tepeden yakın çekim bir foto atabilir misiniz? Zor süreç yeni başlıyor. Ağrısız, sızısız ve az ödemli geçer ilk 10 gün umarım.
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
Hayırlı olsun hocam ekiminiz inşallah memnun olursunuz. Yalnız donör bölgesini görünce içim cız etti:)

HairForFuture

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.

@trkn123 Ben saç alımı bitmesina yakın, alabildiğiniz kadar alın arkadan hiç çekinmeyin demiştim. Sağolsunlar zorlamışlar zaten max alabilmek için, uğraştılar epey. Operasyon sonrasında farkettim bende. Daha fazla alınamazdı muhtemelen:) Görüntü biraz creepy ilk gün doğal olarak haklısın:)

Geçmiş olsun. Bir de tepeden yakın çekim bir foto atabilir misiniz? Zor süreç yeni başlıyor. Ağrısız, sızısız ve az ödemli geçer ilk 10 gün umarım.

Şu var hocam en yakın detaylı gözüküyor gibi

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim 2 ay oldu oradaki ekimim. Gayet başarılı sizin ekiminiz. Hayırlı olsun
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Facebook Twitter Instagram