Dostum öncelikle ekimin hayırlı olsun çok güzel duruyor umarım istediğin sonucu alırsın. Finasteride meselesi de biraz garipmiş yani artık erkek değilim muhabbetine kadar gitmiş konu bu denli bi ilaç büyük sorunlara yol açabilir diye düşünüyorum ama mesela doktor gözetiminde kullanılabilir mi sorusu da geliyor aklıma. Kullanım öncesi test yapılsa ve kullanırsak sorun olup olmayacağını öğrenme durumumuz var mı yoksa tamamen şans meselesi mi yan etki olayı bi fikrin var mı ?
Bende ilaca başlamadan önce aynı kaygıları taşıyordum fakat 7 ay 10 günü geçmiş durumdayım şuan ve en ufak bir yan etki gördüğümü söyleyemem. Yan etki gördüğünü söyleyenlerin bir çoğunun sorunlarının psikolojik kaynaklı olduğunu düşünüyorum geri kalan bir kısım da ilaçla beraber başka şeylerin birleşiminden yan etki görmüş olabilir(ilerlemiş yaş, aşırı kilo, aşırı sigara, sağlıksız beslenme vb.)
İlaca başladıktan sonra ilk 3 haftalık dönem ilaca alışma süresi bu dönemde kasık ağrısı, menide sıvılaşma, ereksiyon bozukluğu, depresyon gibi etkiler görebilirsin ki ben görmüştüm fakat 3 haftanın sonrasında herhangi bir yan etki yaşamadım ve ilacı kullanmadan önce nasılsam tam olarak öyleyim, ilacı kullandıkça vücut dengeye oturuyor. Bu ilacı kullanan milyonlarca insan var erkeklik gitmiş gibi mevzular gerçek olsaydı emin ol ilaç şuan piyasada olmazdı. Yinede kendini rahatlatmak istersen ilaca başladıktan sonra bir dahiliye uzmanına görünüp düzenli olarak test yaptırabilirsin. Sana tavsiyem 1 kutu kullan ve kutunun bitiminde hala sıkıntı yaşıyorsan direk kes ilacı en net böyle öğrenirsin kafandaki soruları.