Ilhan hocaya fazla katılmıyorum fazla ekim bilgisi olduğunu da sanmıyorum dht yi finasterid baskiliyor doğru ancak herkes de hormon oranı dolayısıyla dht oranı aynı degil kullandığın miktara göre herkes de aynı yan etkiyi yapmıyor prostat olan herkes bu ilacı alıyor ve cinsel hayatımı bitiyor zaten ilhan hoca yaptığı ekimleri de görüyoruz nekroz vakası en çok ondan çıkıyor vede sac kurutmayla saçı kurutmasi ilk yıkamadan sonra falan hiç bir ekimci doktor bunu tavsiye etmezken üstelik finasterid belli bir oranda alınırsa herkes de aynı yan etkiyi yapacağını sanmıyorum 0.5 g önceden alıyordum herhangi bir sorunum yoktu sonra bıraktım ve ekime girdim şimdi yeniden başlıcam yan etki görürsem bırakırım yoksa devam edicem
İlhan Hoca ve ekim bilgisi? İddialısın dostum, adamın yeni yazılarında anlatmış zarar ziyanı. Kesni sitesinde ki yazı eski, hoca değiştirmiş görüşünü.
Bu neye benzer: Adam Alman ekolü araba alır memlekete gelir, çıkar aradan biri bu araba olmamış yapamamışlar der.. O kadar mühendislik,tasarım, üretim çöp, koca almanlar yapamadı bi adam anladı.