Arkadaşlar zekeriya bey e 13.14 ocak günü ekim yaptırdım ilk gün 1600 2. Gün 1400. uyuşturma işini zekeriya bey saç toplama işini leyla hanım ekimi zekeriya bey gerçekleştirdi. arkadaşlar benim aslında saçlarım ön bölgede u şeklinde seyrekdi ön kısımda saçlarım vardı ama zekeriya bey yok sayarak o bolgeyede ekim yaptı tek düşüncem o oldu acaba öndeki mevcut saclar geri çıkarma diye bir kısmı şuan çıktı bir kısmında tık yok. ekime ilk serkan aydın la anlaştım fakat arkadaşlar bana acıkcası cok güven vermedi çünkü kontrole gittiğimde beni asistan tarzında biri muayne etti ve olur yaparız 10 numara olur tarzında konuştu çelişkide kaldım ama gene tercihimi onlardan yana yapmştım 13 ocak günü anlaşmıştım bir kısmını kapora yollıycaktım arkadaşlar benı aramadı bende 4 gün sonra aradığımda bana 29 ocağa kadar dolu dendi. ben de her iş de hayır vardır diye zekeriya bey i seçtim iyikide seçmişim. ekim öncesi fotoyu leyla hanımdan istedim yarın akşam atıcağını soledi attığında bende direk size atıcam. ekimde çok ağrı sızı hissetmedim sadece ilk iğne biraz acıttı okadar oda aşırı bir acı değil. zekeriya bey ekimde hiç konuşmuyordu bende konsantresini bozmayım diye hiç konuşmadım tek can sıkıntısı o. şuan 24. günündeyim daha önceden 5 yıldır minox kullandım dökmeyi belli bi zaman durdurdu ama belli biyerden sonra devam etti bünye alışınca devam ediyor heralde. ilk 15 gün saçlarımı yıkamadan önce krem sürdüm 30 dk bekledikten sonra yıkadım. şuan saçlarımı 2 günde bir soğuk suyla yıkıyorum buz gibi suyla yıkarken biraz sıkıntılı acı cekiyosunuz kafanıza sankı 50 tane iğne birden batıyo gibi oluyo ama iyi geldiğini düşünüyorum şampuan olarak bebe şampuanı kızımın şampuanını kullanıyorum ilaç olarak da biotin 5000 mg proscar 1 mg kullanıyorum. istanbulda cevahirde çalışıyorum yakından görmek isteyen haber verdiğinde görebilir şuanlık bole. 1 ayda bir foto yukluycem çok sık foto yuklemıycem cünkü 1 haftada saç farklılık göstermez sizde biliyorsunuz. tek düşüncem saç olan yere ekim yaptı ya o saçlar tekrar çıkarmı. birde şuan acaip kepek var ne yapabilirm.