Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası biotinmi x pecia tabletmi  (Okunma sayısı 13493 defa)

Mami46ek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası biotinmi x pecia tabletmi
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2017, 23:32:50 »
X pecia yeter li dostum içinde biotin var zaten bende kullanıyorum

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2017, 23:35:34 »
Xpecia yerine biotin al kesinlikle.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2017, 23:41:04 »
Sabahları kahvaltıdan sonra 1 adet xpecia akşam yemekten sonra1 adet biotin solgar 5000mg kullanıyorum.

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2017, 14:28:02 »
Sabahları kahvaltıdan sonra 1 adet xpecia akşam yemekten sonra1 adet biotin solgar 5000mg kullanıyorum.
xpecia sabah akşam alıyorlarmış hocam ben öyle yapıyorum ama yanlış mı ki acaba ?

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2017, 15:06:34 »
xpecia sabah akşam alıyorlarmış hocam ben öyle yapıyorum ama yanlış mı ki acaba ?

Doğrudur hocam, ben de sabah aksam kullaniyorum xpeciayi. İceriginde yeterli biotin var zaten, ek olarak biotin almaniza gerek yok
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2017, 16:01:15 »

Valla 2 aydır biotin kullanıyorum faydasını görmeye başladığımı söyleyebilirim.Aksine xpecia yı bırakıp sabah akşam biotin 5000mg mı içsem diye düşünüyorum şuan.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2017, 17:30:23 »

Valla 2 aydır biotin kullanıyorum faydasını görmeye başladığımı söyleyebilirim.Aksine xpecia yı bırakıp sabah akşam biotin 5000mg mı içsem diye düşünüyorum şuan.

İnsanın biotin ihtiyacı max 3 mg/gün. Xpecia 2 tablette toplam 2,5mg biotin içeriyor. Onun için ayrıca biotin almaya gerek yok.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2017, 19:23:00 »
5mgden aşağı bitoin kalınlaştımıo vucut için 2.5 mg biz saç için içioz o açıdan 2.5 mgyi ölçü almayın xpecia boş ürün bloker kullanıosan finasterid kullan kullanmıosan sawpalmetto xpecia falan faso fiso biotin zaten kalınlaştırır 5mg ama .solgarınki daha ii
saçları ekmeydi dersin

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2017, 21:29:16 »
5mgden aşağı bitoin kalınlaştımıo vucut için 2.5 mg biz saç için içioz o açıdan 2.5 mgyi ölçü almayın xpecia boş ürün bloker kullanıosan finasterid kullan kullanmıosan sawpalmetto xpecia falan faso fiso biotin zaten kalınlaştırır 5mg ama .solgarınki daha ii

Normal insan vucudunun ihtiyacı olan biotin 0,300 mg'dır.Tüm bilimsel makaleler bu yöndedir. Saç ekimi vb. durumlar için max yaklaşık günlük ihtiyacının 10 katı olan 2,5 mg ihtiyacı fazlazıyla karşılar.Daha da fazlası vucuttan atılır. Gereksiz yere fazla alıp karaçiğere yük bindermenin anlamıda yok.Finans en doğru tercihtir ama kullanmak istenmiyorsa biotin tercih ediliyorsa xpecia en doğru tercih, çünkü içerisindeki diğer vitaminlerin hiç bir işe yaramadığı farz edilse bile içerdiği biotin çoğu kişinin hemfikir olduğu için saça faydalıdır.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Ekim 2017, 21:31:37 »
günlük alınan 5 mg biotin vücut kıllarını da arttırabilir ve kurt adama çevirebilir..bunu yaşayan var mı ?

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2017, 21:36:44 »
günlük alınan 5 mg biotin vücut kıllarını da arttırabilir ve kurt adama çevirebilir..bunu yaşayan var mı ?

Ben bunu yaşamadım ama ilk başlarda yüksek dozda biotinin saça daha çok yararlı olduğunu düşünerek kullandım açıkcası, aşırı sivilce oluştu, sonrasında yaptığım hocalarla görüşmeler sonucu dozajı düşürdüm ve sivilce sorunu yok denecek seviyeye indi.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2017, 00:04:19 »

Koltuk altı kılları ve tırnaklar normalden çok daha hızlı uzuyor benim biotine başladığımdan beri.Vücutta kıllanma sorunu yaşamıyorum.Bünyeden bünyeye fark olabilir.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2017, 00:14:20 Gönderen: Mert35 »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Ekim 2017, 06:27:12 »

Normal insan vucudunun ihtiyacı olan biotin 0,300 mg'dır.Tüm bilimsel makaleler bu yöndedir. Saç ekimi vb. durumlar için max yaklaşık günlük ihtiyacının 10 katı olan 2,5 mg ihtiyacı fazlazıyla karşılar.Daha da fazlası vucuttan atılır. Gereksiz yere fazla alıp karaçiğere yük bindermenin anlamıda yok.Finans en doğru tercihtir ama kullanmak istenmiyorsa biotin tercih ediliyorsa xpecia en doğru tercih, çünkü içerisindeki diğer vitaminlerin hiç bir işe yaramadığı farz edilse bile içerdiği biotin çoğu kişinin hemfikir olduğu için saça faydalıdır.
2.5 mg içen arkadaslarda pek sonuc yok 5 mg kalınlaştırıo dermotloglarda ekimcilerde 5 onerio genelde  xpecia sanırım bloker tarzı bir ürün finasterid haric diğer blokerle pek işe yaramıo
saçları ekmeydi dersin

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Ekim 2017, 17:10:47 »
benim şakaklarda garip garip küçük saçlar çıkmaya başladı 3-5 tel yani boş bir alanın ortasında çıkmaya başladı xpecia ve biotin kullanıyorum belki nedeni bu olabilir. ama ben saç çıkarmaz diye duymuştum belki öyle değildir çıkırıyordur

Facebook Twitter Instagram