Gönderen Konu: Saç ekimi, saç analizi tavsiye ve öneriler  (Okunma sayısı 4041 defa)

KaiserSS

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi, saç analizi tavsiye ve öneriler
« Yanıtla #45 : 05 Haziran 2020, 22:31:59 »
;D ;D ;D valla hocam ben sırf libidoyu dizginlemesi için bile finans kullanmaya devam edebilirim  ;D

@legorn kardeşim ben de yakın zamanda ekim yaptırmayı düşünüyorum ve hair of istanbul'la görüştüm 10 gün içerisinde ekimi gerçekleştiririm diye tahmin ediyorum. Bir aydır siteyi sömürdüm ve birçok şey öğrendim. Tavsiye mahiyetinde fikirlerimi söylüyorum.

Her ne kadar finansterid + xpecia kullanıyor olsam da dahiliyeye gidip kan testi yaptırdım. Kimsenin de kafasına göre kullanmasını tavsiye etmem.

Öğrendiğim kadarıyla riskli ama etkili olan ilaçları ve vitaminleri yazıyorum.

Risk sırasına göre;
1. Dutasterid (finansteridden daha etkili ancak yan etkileri daha kuvvetli bir ilaç)
2. Finansterid (proscar 1/5 veya propecia 1 mg)
3. Xpecia (günlük iki adet)
4. Kerozan (sabah ve akşam)
5. Solgar 5000 mcg

3,4,5. sıradakiler vitamin olarak geçiyor. Herhangi bir riski yok diye biliyorum ama xpecia'da yanetki görenler olmuş. Mutlaka yazdıklarımdan fazlası vardır ama benim öğrenebildiğim bunlar. Yine vitamin testi yaptırıp eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.
Ooo fenasın dostum sen finas dudas ikişer tane al, hem kıllanırsın hem rahatlarsın😉

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #46 : 05 Haziran 2020, 22:38:11 »
Ooo fenasın dostum sen finas dudas ikişer tane al, hem kıllanırsın hem rahatlarsın😉

Hocam bugün Propecia'nin prospektüsünü okudum dutasla kullanılamaz diyor. Yoksa aklımdan geçmedi değil  ;D

Sitede ikisini birlikte kullanan var ama bence bu bilgiye sahip değiller. Konuları bulabilsem kullanmamaları için uyarmak istiyorum.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 05 Haziran 2020, 23:00:50 »
Hocam bugün Propecia'nin prospektüsünü okudum dutasla kullanılamaz diyor. Yoksa aklımdan geçmedi değil  ;D

Sitede ikisini birlikte kullanan var ama bence bu bilgiye sahip değiller. Konuları bulabilsem kullanmamaları için uyarmak istiyorum.
Uyarma üzerine kalır, herkes bu konuda uzman veya yardımcı😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 05 Haziran 2020, 23:09:57 »
Uyarma üzerine kalır, herkes bu konuda uzman veya yardımcı😉

Hocam ben uyarımı yapayım, uymayan keller utansın  ;D

legorn

• Full Member
« Yanıtla #49 : 06 Haziran 2020, 13:57:48 »
Biotin; Solgar veya ecazcıbaşı, şampuan bilmiyorum dostum.

Eyvallah hocam Solgar daha kaliteli heralde. Ondan alıyorum

legorn

• Full Member
« Yanıtla #50 : 06 Haziran 2020, 14:00:58 »
;D ;D ;D valla hocam ben sırf libidoyu dizginlemesi için bile finans kullanmaya devam edebilirim  ;D

@legorn kardeşim ben de yakın zamanda ekim yaptırmayı düşünüyorum ve hair of istanbul'la görüştüm 10 gün içerisinde ekimi gerçekleştiririm diye tahmin ediyorum. Bir aydır siteyi sömürdüm ve birçok şey öğrendim. Tavsiye mahiyetinde fikirlerimi söylüyorum.

Her ne kadar finansterid + xpecia kullanıyor olsam da dahiliyeye gidip kan testi yaptırdım. Kimsenin de kafasına göre kullanmasını tavsiye etmem.

Öğrendiğim kadarıyla riskli ama etkili olan ilaçları ve vitaminleri yazıyorum.

Risk sırasına göre;
1. Dutasterid (finansteridden daha etkili ancak yan etkileri daha kuvvetli bir ilaç)
2. Finansterid (proscar 1/5 veya propecia 1 mg)
3. Xpecia (günlük iki adet)
4. Kerozan (sabah ve akşam)
5. Solgar 5000 mcg

3,4,5. sıradakiler vitamin olarak geçiyor. Herhangi bir riski yok diye biliyorum ama xpecia'da yanetki görenler olmuş. Mutlaka yazdıklarımdan fazlası vardır ama benim öğrenebildiğim bunlar. Yine vitamin testi yaptırıp eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Eyvallah kardeşim bu bilgiler beni bayağı bir aydınlattı teşekkür ederim. Ben sahada çalışıyorum günde bir kaç saatten fazla şapka takıyorum. Hadi izin işlerini ayarladık ekim yaptırdık ama sonrası ne olacak diye düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden. O yüzden önceliğim bir süre bu ilaçlara vitaminlere başlamak.

legorn

• Full Member
« Yanıtla #51 : 23 Haziran 2020, 15:21:38 »

Arkadaşlar saçım biraz uzadı güncel durumuyla ilgili bilgi almak istedim. Islak duş sonrası resimler. Haliyle daha seyrek gözüküyor. Saçımı öne doğru taradım normalde böyle taramam ama saçların kalitesizligini göstermek adina özellikle önlerdende iyice kopmuş cılız olanlari. Verteksde de seyrelme mevcut enseye doğru. Orada öyle bir seyrelme yoktu 3 5 ay önce. Saç kesimiyle alakali bir durum mu acaba yoksa orası da mi açılmaya başladı. Genel olarak bu saçlar fin ile adam olur mu.

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 23 Haziran 2020, 16:37:02 »
Tepe bölgenize katkı sağlar hocam. İncelmis saclarinizi kalinlastirir.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 23 Haziran 2020, 16:43:03 »
Hocam saclar benimde benzer. Bende 2-3 yil topik kullandim mukemmel sakladi ama bello bi sure sonra iyice azalinca artik topik belli olmaya basliyor, diplerde siyahlik belli oluyor o yuzden ekime karar verdim

legorn

• Full Member
« Yanıtla #54 : 23 Haziran 2020, 16:55:21 »
Maalesef öyle bide işten dolayı sürekli şapka takmak yada tak çıkart yapmak zorundayim buda saçın şeklini semalini bozuyor dolayısıyla topik de gün içinde daha çok ortaya çıkıyor zaman kaybi ve temizliği de cabası zaten.

legorn

• Full Member
« Yanıtla #55 : 23 Haziran 2020, 18:39:50 »
Tepe bölgenize katkı sağlar hocam. İncelmis saclarinizi kalinlastirir.

Genelde tepeye daha mı çok etki ediyor hocam finas

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 23 Haziran 2020, 19:44:04 »
Genelde tepeye daha mı çok etki ediyor hocam finas
Evet hocam icindeki bilesenlerden dolayi tepe bolgeye etkisi fazlaymis.

legorn

• Full Member
« Yanıtla #57 : 10 Mart 2023, 17:49:01 »
dostlar merhaba neredeyse 3 yıl olmuş.
3 yıllık süreç içerisinde hiç bir tedavi,bakım ve ekim geçirmedim. Kendi haline bıraktım saçları ve gelinen süreçte saçlar iyice gücünü kaybetti artık uzatamıyorum ve tepe daha çok açıldı  şimdi farklı açılarda ve kuru ıslak şeklinde kolajlar paylaşıcam gelinen noktada  aciliyetli olarak  izlemem gereken rota nedir değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

uzun hali

kesilmiş hali

ıslak

kuru

legorn

• Full Member
« Yanıtla #58 : 10 Mart 2023, 18:10:21 »
@onizuka eikichi
@Hintell

siz başta olmak üzere yorumlarınızı merakla bekliyorum

legorn