Gönderen Konu: Saç ekimi, saç analizi tavsiye ve öneriler  (Okunma sayısı 3967 defa)

legorn

• Full Member
Saç ekimi, saç analizi tavsiye ve öneriler
« : 31 Mayıs 2020, 23:57:41 »
Arkadaşlar sıra bende. Yakın zamanda aranıza katıldım sanırım uzun yıllarda gideceğim gibi gözükmüyor :) Yaşım 26, hem genetik dökülme var hemde zamanında jöle sprey wax kullandım ve saçım uzadığında kullanmaya da devam ediyorum buna bağlı saçta zayıflık ve dökülme mevcut.
Saç yapımla ilgili bir bilgim yok çok anlamıyorum buradan bir süredir takip etmeye başladım. Buraya bayağı fotoğraf ekleyeceğim farklı modellerde farklı ışıklarda daha berligin olsun diye. Fazla kirlilik olmaması adına da resimleri kolaj haline getirdim inceleyip yardımcı olacak olan arkadaşlara kolaylık olması açısından.

Donör alanı ile saç uzunken ki fotoğraflarıma ulaşamadım çokta yoktur zaten ama en azından 1 tane ekleyeceğim arşivleri karıştırıyorum henüz bulamadım sanırım paylaştığım resimlerde çok sağlıklı yorum çıkmayacak donör alanıyla ilgili

Son 1.5 yıldır  topik kullanmaya başladım hem sprey hemde süngerle sürüleninden. Tepe ve vertexe süngerle yedirip güzel ve sırtıtmayan bir kapatıcılık sağlıyorum. Önlerde bazen iyi oluyor doğal oluyor ama bazen sırıtıyor bazen 1 saat bile vakit harcadığım oluyor yıkayıp tekrar yapıyorum. Bu durum bana hem zaman kaybettiriyor hem temizlik hijyen açısından çok sıkıntı olmaya başladı rahat yatamıyorsun her gün saçını yıkasan dayanmaz, yıkamasan yastığa havlu sermen lazım. Yıkarken banyo perişan oluyor sıkarken toz havalarda uçuyor her tarafa yapışıyor. Anlayacağınız çekilmez bir hal almaya başladı.

Saçı koronadan dolayı vurmuştum. Baya seyrekleşmiş uzayıp tarayınca kapatıyordu üstünü.Bide ön arka topik devam ediyorduk işte ama bir yere kadar daha fazla öldürmeyelim saçı deriyi.

Ek olarak hormonlarımla ilgili de çok bilgiye sahip değilim ama  sakalım çabuk uzar  sırt ve göğüsde de kıllanma var  vitaminlerim düşük diye hatırlıyorum e-nabızdan son tahlilerime bakacaktım ama site çökmüş artık yarın gün içinde eklerim konuya hormonlar kuvvetli vitamin değerlerim düşük diye özetleyeyim kısaca. Nasıl başlamak lazım önce bir dermatologa mı gözükeyim. Hormon testi de yaptırmak lazım mı. Bu zamana kadar hiç vitamin hapıdır ilacıdır vs kullanmadım ne almam gerekir hangi ürünlerden başlayayım.

Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum

legorn

• Full Member
Ynt: Saç ekimi, saç analizi tavsiye ve öneriler
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2020, 00:26:14 »
Konuyu doğru alana acmisimdir umarım

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2020, 01:26:42 »
Kardeş senin saclar ekim olmadan kurtarılabilir. Dahiliyeye git vitamin degerlerine baktir ve eksik olanları temin et. Yine doktor tavsiye ederse finansterid+xpecia alirsan saclarini kurtarirsin. Saclarin var ama zayiflamis. Onlari kuvvetlendirmen lazim.

legorn

• Full Member
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2020, 08:04:40 »
Teşekkür ederim İstanbul Anadolu yakasında var mı tavsiye edebileceğiniz bir doktor. Zaten aklımda gitmek vardi ama burada bu işe yıllarını harcamış kendi çapında uzmanlaşmış insanlar var bir ön bilgi almak istedim

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2020, 09:39:23 »
Hintelli bekliyceksin o zaman:)

legorn

• Full Member
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2020, 09:41:30 »
@hintell danışmadan bekleniyorsunuz

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2020, 10:14:02 »
Donör bölge iş yapar, ön ve orta ağırlıklı sonra tepeye sağlam ekim olabilir. Genetik dökülmen varsa ekimden sonra kendi saçlarının dökülme süreci bitmediyse riskli.
Ekim merkezleriyle görüş, analiz yaptırıp kuvvetlendirme dahil tüm seçenekleri görüşmeni tavsiye ederim. İlaç veya igf destekli tavsiyelerde bulunabilirler.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

legorn

• Full Member
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2020, 10:49:49 »
Donör bölge iş yapar, ön ve orta ağırlıklı sonra tepeye sağlam ekim olabilir. Genetik dökülmen varsa ekimden sonra kendi saçlarının dökülme süreci bitmediyse riskli.
Ekim merkezleriyle görüş, analiz yaptırıp kuvvetlendirme dahil tüm seçenekleri görüşmeni tavsiye ederim. İlaç veya igf destekli tavsiyelerde bulunabilirler.

Hocam saç koklerim sari kumral karışımı uzadıkça koyulaşır bu tür saç renkleri ekimde başarılı olur mu sanki böyle birşey vardi

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2020, 10:53:50 »
Hocam saç koklerim sari kumral karışımı uzadıkça koyulaşır bu tür saç renkleri ekimde başarılı olur mu sanki böyle birşey vardi
Ektiren çok var, sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

legorn

• Full Member
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2020, 10:58:17 »
Teşekkür ederim ilgi ve cevapların için.

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2020, 11:26:53 »

Hocam benim saclarda ayni şekilde daha kizilimsi. Kisa kestirince resmen kafamda sac kalmadi. Az biraz uzayinca koyulasiyor. Uzun halimi kisa halimi goz onune alinir bilmiyorum. Serkan Ayginla yuzyuze gorusup analiz yaptirmak istiyorum.

legorn

• Full Member
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2020, 13:21:11 »
Hocam benim saclarda ayni şekilde daha kizilimsi. Kisa kestirince resmen kafamda sac kalmadi. Az biraz uzayinca koyulasiyor. Uzun halimi kisa halimi goz onune alinir bilmiyorum. Serkan Ayginla yuzyuze gorusup analiz yaptirmak istiyorum.

Bunu bende merak ediyorum aklimdaki sorulardan birisi de bu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2020, 13:24:32 »
Uzun saçlı halin ne zaman? Şu anki halin mi dökülmeden önceki hali mi?
Global Moderator

legorn

• Full Member
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2020, 13:26:46 »
Saçlarımı kestirmeden önce yani 2 ay filan oluyor ama önlerden topik kullanıyorum resimlerde belli oluyor mu bilmiyorum

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2020, 20:03:04 »
bu resimlerin kronolojik sıralaması nedir heralde topik değildir:)) topikse helal olsun demekki benden daha iyi bu işi becerenlerde varmış diyeceğim.

Facebook Twitter Instagram