Gönderen Konu: 22.05.2020 Serkan Aygın - 4500 Greft - 33 yaş  (Okunma sayısı 7409 defa)

BayX

• Hero Member
Ynt: 22.05.2020 Serkan Aygın - 4500 Greft - 33 yaş
« Yanıtla #16 : 31 Mayıs 2020, 16:47:24 »
kliniktekiler losyonun tamamen temizlenmesi gerektiğini söylemişlerdi. yoksa burada saç için besleyici olabildiğini okumuştum. ama onlar ille de temizlenmesi gerek deyince 50 dakika yıkadım :)

İlk gün benimde öyle olmuştu ama bir sıkıntı olmadı

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #17 : 31 Mayıs 2020, 16:52:23 »
teşekkür ederim dostum. özellikle ilk gün o losyon yüzünden çok sıkıntı yaşadım. normalde ilk yıkama için kliniğe gitmem gerekiyordu ancak bayrama denk geldi ve evde kendim yapmak zorunda kaldım. o losyonun ne menem bir şey olduğu konusunda ise sanırım beni yeterince uyarmamışlar. 9-10 sıkım döktüm. sonrası aman allahım. zaten ilk gün canım yanıyor evhamlanıyorum korkuyorum, üstüne kafanı ovamıyorsun, doğru düzgün dokunamıyorsun.. herhalde 50 dakika falan su döktüm losyon tamamen kafamdan gitsin diye boynum tutuldu :) sonraki günlerde tecrübe sahibi oldum tabii 4-5 sıkımdan fazla yok

Bende kova maşrapa yapıyorum, gitmiyo yorumlara göz attım sonra daha fazla uğraşmadım kendi kendine emdi.
Benim 4. Gün hiç acı hissetmedim. hala uyuşuk tepe bölgeler , dönor de yeni yeni his var

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 31 Mayıs 2020, 16:55:42 »
Bende kova maşrapa yapıyorum, gitmiyo yorumlara göz attım sonra daha fazla uğraşmadım kendi kendine emdi.
Benim 4. Gün hiç acı hissetmedim. hala uyuşuk tepe bölgeler , dönor de yeni yeni his var

Ekim bölgesinde uyuşukluk daha devam eder 3-5 ay sonra anca kendine geliyor

vetakademisyen

• Full Member
« Yanıtla #19 : 31 Mayıs 2020, 17:10:43 »
kliniktekiler losyonun tamamen temizlenmesi gerektiğini söylemişlerdi. yoksa burada saç için besleyici olabildiğini okumuştum. ama onlar ille de temizlenmesi gerek deyince 50 dakika yıkadım :)
verdikleri losyonu hafifce yedirdiğin müddetçe bir sıkıntı olmaz yıkamana da çok gerek yok günde 2 3 sefer bitirene kadar kullan ilk 15 gün çok önemli mümkün olduğunca evde kalmaya çalış ekim bölgeni iyi koru onun dışında peopecia kullanmak istemediğini söylemişsin o zaman vit olarak bir yıl bıyunca priorin yerine xpecia kullan öyle bir yan etkisi yok yaptırabilirsen ikinci aydan itibaren prp ya da mezoterapi de uygulatabilirsin. Minoksile gelince ben sadece ekim yerine olmak üzere kliniğin önerdiği şekilde uyguluyorum bir sıkıntı yaşamadım umarım tatmin edici sonuçlar alırsın hayırlı olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2020, 17:16:16 »
çok teşekkürler hintell, zaten yarın 10. gün
açıkçası önler sık olursa, tepe bölgesindeki biraz seyrekliği önemseyeceğimi düşünmüyorum. bu arada serkan aygın ilk görüşmede tepe bölgemin çok kötü olmadığını, eğer ön tarafım bu halde olmasaydı tepe bölgesi için şu an ekimi kabul etmeyeceğini söyledi. ama madem önler bu halde, ekeceğiz, komple ekelim o halde dedi. açıklığın ben de farkındayım elbette ama adam böyle söyledi valla :)

ikinci sorum için var mı önerebileceğin bir şey acaba?

anladım inşallah hayırlısı diyelim :) yanı ılaçları zaten bılıyorsundur araştırdın forumu sana tavsıye de etmışlerdır bazı ürünler

artık sana kalmış gerısı.
Global Moderator

koltar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 01 Haziran 2020, 02:32:54 »
arkadaşlar 10. günde gerçekleşen kabuklanmalarda kabuklar saça yapışıyor ve dökülürken saçla birlikte gelebiliyor. bu saç kaybı demek midir? yani kabuk çok sert, o küçücük saça yapışıyor ve dökülürken onla düşebiliyor. aydınlatın lütfen

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Haziran 2020, 08:56:03 »
arkadaşlar 10. günde gerçekleşen kabuklanmalarda kabuklar saça yapışıyor ve dökülürken saçla birlikte gelebiliyor. bu saç kaybı demek midir? yani kabuk çok sert, o küçücük saça yapışıyor ve dökülürken onla düşebiliyor. aydınlatın lütfen
Greft değil, kırılan saç telleri dostum.
Aydınlanma oldumu😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 01 Haziran 2020, 10:51:42 »
Güzel bir planlama olmuş dostum. Hayırlı olmasını dilerim

koltar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 01 Haziran 2020, 11:23:09 »
Greft değil, kırılan saç telleri dostum.
Aydınlanma oldumu😉

oldu valla bilgilendirme için teşekkür ederim
insan korkuyor dostum, o kadar hayal emek sonra kabuk kurudu diye elini at saç gelsin :)

koltar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2020, 14:29:51 »
24. Gün, kabuklar döküldü.

Xpecia'ya başladım, saç ekim merkezi ve buradan birkaç arkadaş günde 2 tablet xpecia'dan başka bir şey almama gerek olmadığını söyledi. Katılır mısınız?

Mehmet K.

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2020, 15:07:39 »
24. Gün, kabuklar döküldü.

Xpecia'ya başladım, saç ekim merkezi ve buradan birkaç arkadaş günde 2 tablet xpecia'dan başka bir şey almama gerek olmadığını söyledi. Katılır mısınız?
Öncelikle ekimin hayirli olsun bende ayni yerde ekim gerceklestirdim propecia onermisler sanada kullandinmi hic acaba ? Yoksa direk xpecia ile mi basladin ?

koltar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 15 Haziran 2020, 15:14:17 »
Öncelikle ekimin hayirli olsun bende ayni yerde ekim gerceklestirdim propecia onermisler sanada kullandinmi hic acaba ? Yoksa direk xpecia ile mi basladin ?

teşekkürler sizin de hayırlı olsun. bana da ısrarla propecia önerdiler. ilaç hakkında hem yurtdışı, hem yurtiçi hem de forum bazlı uzun bir araştırma yaptım ve kullanmamaya karar verdim. içinde bulunan finasterid maddesi yoğun bazlı dht hormonunu baskılıyor. her ne kadar bunu "yan etki" olarak niteleseler de, kullananların belirli bir bölümünde ciddi olumsuz etkiler görülüyor. çünkü hormon sadece cinsellik için değil, insanın pek çok fiziki ve mental fonksiyonları açısından önemli. amerika'da finasterid bazlı ilaç kullandıkları mağdur olanların açtıkları dernekler bile var. bir de yan etkiler ilacı bıraktıktan sonra da devam edebiliyormuş. tabii kullanıp herhangi bir şikayeti olmayanlar da var çok sayıda. ben o topa girmek istemediğim için direkt xpecia ile başladım, bugün 3. gün.

Mehmet K.

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 15 Haziran 2020, 22:06:02 »
teşekkürler sizin de hayırlı olsun. bana da ısrarla propecia önerdiler. ilaç hakkında hem yurtdışı, hem yurtiçi hem de forum bazlı uzun bir araştırma yaptım ve kullanmamaya karar verdim. içinde bulunan finasterid maddesi yoğun bazlı dht hormonunu baskılıyor. her ne kadar bunu "yan etki" olarak niteleseler de, kullananların belirli bir bölümünde ciddi olumsuz etkiler görülüyor. çünkü hormon sadece cinsellik için değil, insanın pek çok fiziki ve mental fonksiyonları açısından önemli. amerika'da finasterid bazlı ilaç kullandıkları mağdur olanların açtıkları dernekler bile var. bir de yan etkiler ilacı bıraktıktan sonra da devam edebiliyormuş. tabii kullanıp herhangi bir şikayeti olmayanlar da var çok sayıda. ben o topa girmek istemediğim için direkt xpecia ile başladım, bugün 3. gün.
Anladim hocam bende kullanmiycam buyuk ihtimal dht baskilayici solgar kullanabilirim belki ama propecia icin gercekten hic iyi seyler yazilmiyo herkes cinsellige kafa yoruyo ama dedigin gibi vucutta kalici hasarlar birakabiliyormuş

vetakademisyen

• Full Member
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2020, 09:38:59 »
Valla denemeden bilemezsin bence bir kutu al baktın yan etki yaşıyorsun kutuyu bitirdikten sonra bir daha almazsın. Herhangi bir ciddi yan etki yaşamazsanda kullanmaya devam edersin

Facebook Twitter Instagram