Saç Ekimi Sonuçları
Dönor iyi ve saç ekimine uygun lakin 26 yaşına göre iyi dönor. Ileride gerileme olur mu muamma. Açık alanınız, saç kaliteniz negatif faktörler. Yüksek beklenti içerisinde değilseniz ekim düşünebilirsiniz. Şahsi fikrim ben olsam ekim işine bulaşmazdım. Ekim düşünecekseniz de kesinlikle 2-3 aşamalı ve her aşamada max 2500-3000 greft aralığında düşünün. Bu arada sakal durumunuz nasıl?
Teşekkürler tavsiyen için, konuştuğum klinikler tepe bölgeniz kapanmaz dedi genelde. Sakal durumum iyi benim anlamadığım sakaldan alınan köklerde uzadığı zaman saç gibi duruyor mu ?
Açık alan çok fazla pek saç ekimine uygun bir açıklık değilBu yüzden saç ekimi düşünüyorsanız öncelik olarak 3500 greftlik bir operasyon ile Çok ileri bir çizgi olmamak kaydı ile ön orta ekimi düşünmelisiniz Zaten tepenim kapanması zor ama tepe bölgesıne yakın sınırlarda bir ekim düşüle bilir Verdiğim örnek tarzında 2 ekim 2 sene arayla yaptırım bu işleme girecekseniz
Mevcut saç olan kısım kadar 3500 civarı bir Ekim mantıklı . Bu donor ile tepe kapanması imkansız ... Saç ile sakal teli arasında çok kalınlık farkı varsa tavsiye edilmiyor. Sakal olayı tam anlamıyla güvenilir değil bence ..