Bi yerden başlamassan kimse sana yardımcı olamaz. Önemli olan bir adım atmak kardeşim. Tam TNT gibi olma yaşlarındasın, kendine bir tedavi yöntemi bul ve başla. Sana yardımcı olmaları için iki tane bomba konu örneği var incele ikisinide. Birincisi senin yaşlarda bir arkadaş vardı nw7den comeback atmış adam dutas+mikroiğneleme gibi tedavileri sayesinde hatta redditte de paylaşmış baya konuşulmuş tertemiz iş çıkarmış. İkincisi nw7den yine adam yanlış hatırlamıyorsam 4 ekim falan geçirdi sakalından göğsünden orasından burasından kıl aldıra aldıra. Sadece benim aklıma gelen bu iki örnek var araştırsan neler neler çıkar. Ben ilaç tedavisine yanıt vereceğini düşünüyorum üst tarafta cansızda olsa baya saçın var. Kendini umutsuzluğa sürükleme ve bir yerden başla. Tedavi yolunu seç kağıt kalem al yapacaklar listesi çıkar kendine arkadaşlarınla buluş, spor yap, yemek yap, kitap oku hobi edin kendine. Şunu söylemekten hoşnut değilim ama beterin beteri var sağlıklısın dipçik gibi adam, adam gibi adamsın iyi değerlendir bu günlerini.22 yaşındayım şu yaşıma kadar çalıştım. Apartmanların çöplerini aldım, temizliğini yaptım, hatta bira şişeleri topladım markete satmak eve para götürmek için ufaktım daha bilmezdim ne şişesi, kebapçıya girdim uzun süreler boyunca garsonluk yaptım tabi bu süre zarfında düğün salonlarına gidip komilik, temizlikçilik gibi işler yapmak içinde gittim durumumuz yoktu.Gittim EMLden mühendislik kazandım iyi veya kötü Balıkesire okumaya gittim Allaha şükür ben elimden geleni yaptım içim rahat. En önemlisi sevdiklerinin değerini bil ölen geri gelmiyo ben bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettim. Sigara, alkol kullanıyordum bıraktım. Hayat, zincirleme uğraşlar silsilesi pes edersen kayıp edersin kolay yol pes etmek. Azim etmeden birşey olmuyo o yüzden hiç intihar edicem toplarına girme hayatını yaşa bu dünyaya imza atmadan gitmicem de deki gaza gel. Sızlanmayı kes. İstediğin zaman yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım hocam dikkat edin kendinize.