Gönderen Konu: Yaş 26 Nasıl bir yol izlemeliyim.  (Okunma sayısı 3367 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Yaş 26 Nasıl bir yol izlemeliyim.
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2020, 05:49:30 »
Bu kadar çok anksiyete oluşturuyorsa -Garipsemiyorum, anlıyorum- Finasterid ve minoksidil tedavisine en az 9 ay şans ver. Minoksidili günde bir kez 8 9 fis olarak uygula. Şu anki durumundan daha iyi bir noktaya gelirsin. Ayrıca haftada iki kez konazol sampuan kullan.

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 21 Haziran 2020, 19:01:24 »
Bu kadar çok anksiyete oluşturuyorsa -Garipsemiyorum, anlıyorum- Finasterid ve minoksidil tedavisine en az 9 ay şans ver. Minoksidili günde bir kez 8 9 fis olarak uygula. Şu anki durumundan daha iyi bir noktaya gelirsin. Ayrıca haftada iki kez konazol sampuan kullan.
Rica etsem link paylaşır mısınız.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2020, 05:53:27 »
Rica etsem link paylaşır mısınız.

Linkten kastın nedir?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 22 Haziran 2020, 21:18:16 »
Linkten kastın nedir?
Demek istediğim tavsiye ettiğiniz ilaç isimlerinin tam adı.Minoxidil i biliyorum ama finasteridi araştırınca kapsül gördüm ve yanlış görmediysem sprey olanı da vardı.Tam da bakmadım.

« Yanıtla #19 : 22 Haziran 2020, 22:14:49 »
Kardeşim ben seni çok iyi anlıyorum. Sana ne desem boş gelebilir. Ama dut - fin gibi ilaçların yan etkileri çok fazla. Senin genel olarak saçların çok seyrek. Hani verteksde felan olsa riski alınır ama fin ve dut bile saçına çok fayda sağlayamayabilir. Yorumlara katılıyorum kazıt kurtul. Ayrıca saçın şuan da da kötü değil.

Benim sana tavsiyem şu (gardaş tavsiyesi olsun); Spora başla, güzel sağlıklı yağsız bir vücut yap. 1.5 seneni ver. Bu arada kariyerine odaklan dil çalış.

Paranı kazan mutluda olursun özgüveninde olur.

Saçının böyle olması senin elinde olan birşey değil. Ama kariyerini ve vücudunu kendi emeğinle şekillendirebilirsin.

Tüm bunlarla beraber kalbini hep temiz tut, mert biri olmaya çalış. Saça gerek yok herkes tarafından sevilen sayılan biri olursun.

Kendine dikkat et .

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2020, 01:59:04 »
Kardeşim ben seni çok iyi anlıyorum. Sana ne desem boş gelebilir. Ama dut - fin gibi ilaçların yan etkileri çok fazla. Senin genel olarak saçların çok seyrek. Hani verteksde felan olsa riski alınır ama fin ve dut bile saçına çok fayda sağlayamayabilir. Yorumlara katılıyorum kazıt kurtul. Ayrıca saçın şuan da da kötü değil.

Benim sana tavsiyem şu (gardaş tavsiyesi olsun); Spora başla, güzel sağlıklı yağsız bir vücut yap. 1.5 seneni ver. Bu arada kariyerine odaklan dil çalış.

Saçının böyle olması senin elinde olan birşey değil. Ama kariyerini ve vücudunu kendi emeğinle şekillendirebilirsin.

Tüm bunlarla beraber kalbini hep temiz tut, mert biri olmaya çalış. Saça gerek yok herkes tarafından sevilen sayılan biri olursun.

Kendine dikkat et .
"Paranı kazan mutluda olursun özgüveni de olur" "kazıt saçı  vücut yap" baldcafe nin forumundayım zannettim bir an. Adam sorunu çözmek istiyor ayrıca madem o kadar kolay neden bu forum var ki ?
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2020, 06:12:40 »
Demek istediğim tavsiye ettiğiniz ilaç isimlerinin tam adı.Minoxidil i biliyorum ama finasteridi araştırınca kapsül gördüm ve yanlış görmediysem sprey olanı da vardı.Tam da bakmadım.

Finasterid antiandrojendir. Saçı döken erkeklik hormonunu baskılar ve yan etki yapabilir ama yapmayadabilir. Yan etkiler; Cinsel isteksizlik, sperm azalması, memelerde büyüme, unutkanlık, anksiyete vs

İyice araştırıp kullanmanı tavsiye ederim. Direkt ismini öğrenir öğrenmez gidip eczaneden alınabilecek bir ilaç değil. Bir dermatologa gidebilir veya forumdaki konuları okuyup karar verebilirsin. Çok memnun olup yan etki yapmadı diyende var, kullanıp yan etki görende.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2020, 12:07:15 »
"Paranı kazan mutluda olursun özgüveni de olur" "kazıt saçı  vücut yap" baldcafe nin forumundayım zannettim bir an. Adam sorunu çözmek istiyor ayrıca madem o kadar kolay neden bu forum var ki ?

Arkadaşın ruh haliyle alakalı ifadelerine karşılık yazdık onları. İçini dökmüş bizde yarenlik ettik. Çözüm sunan arkadaşlarda oldu. Sen neye atladın onu anlamadım?

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2020, 13:07:03 »
Finasterid antiandrojendir. Saçı döken erkeklik hormonunu baskılar ve yan etki yapabilir ama yapmayadabilir. Yan etkiler; Cinsel isteksizlik, sperm azalması, memelerde büyüme, unutkanlık, anksiyete vs

İyice araştırıp kullanmanı tavsiye ederim. Direkt ismini öğrenir öğrenmez gidip eczaneden alınabilecek bir ilaç değil. Bir dermatologa gidebilir veya forumdaki konuları okuyup karar verebilirsin. Çok memnun olup yan etki yapmadı diyende var, kullanıp yan etki görende.
+1
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2020, 13:19:49 »
Bence ekimden çok tedaviyi öncelikli olarak düşünebilirsiniz. Çok fazla zayıf saçınız var bunların güçlenmesi halinde kısmen mutlu olursunuz diye düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 11 Temmuz 2020, 01:10:37 »

Kendine dikkat et .
Verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Ama inanın ne spor yapmak ne kitap okumak ne bilgisayarda oyun oynamak ne de başka birşey tatmin etmiyor.O kadar iğrenç bir durum benim için anlatamam.Allahın her günü lanet ediyorum kendimi aynada görünce.Psikolojim hayatım leş gibi istemediğim yerlerde sürüsüne bereket ama kafada yok.İnsanlar tarafından sevilip sevilmemeyi bipe umursamaz oldum kimse kusura bakması kellik kimseye yakışmıyor kimse kendini kandırmasın ömür boyu aynı tip ne giysen ne yapsan aynı

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Temmuz 2020, 01:12:46 »
En sonunda atacam kendimi bir yerden o olacak

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 11 Temmuz 2020, 01:25:49 »
Üniversiteye hazırlanmaya niyetlenmiştim benim geleceğim sonuçta mezun olup iş bulup bulamamak önemli değil amaç eğitimli birey olmak insanın herşeyden önce ruh sağlığı iyi olacak   ama yok abi bu zehir beni çürüttü

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 11 Temmuz 2020, 02:32:35 »
Bi yerden başlamassan kimse sana yardımcı olamaz. Önemli olan bir adım atmak kardeşim. Tam TNT gibi olma yaşlarındasın, kendine bir tedavi yöntemi bul ve başla. Sana yardımcı olmaları için iki tane bomba konu örneği var incele ikisinide. Birincisi senin yaşlarda bir arkadaş vardı nw7den comeback atmış adam dutas+mikroiğneleme gibi tedavileri sayesinde hatta redditte de paylaşmış baya konuşulmuş tertemiz iş çıkarmış. İkincisi nw7den yine adam yanlış hatırlamıyorsam 4 ekim falan geçirdi sakalından göğsünden orasından burasından kıl aldıra aldıra. Sadece benim aklıma gelen bu iki örnek var araştırsan neler neler çıkar. Ben ilaç tedavisine yanıt vereceğini düşünüyorum üst tarafta cansızda olsa baya saçın var. Kendini umutsuzluğa sürükleme ve bir yerden başla. Tedavi yolunu seç kağıt kalem al yapacaklar listesi çıkar kendine arkadaşlarınla buluş, spor yap, yemek yap, kitap oku hobi edin kendine. Şunu söylemekten hoşnut değilim ama beterin beteri var sağlıklısın dipçik gibi adam, adam gibi adamsın iyi değerlendir bu günlerini.22 yaşındayım şu yaşıma kadar çalıştım. Apartmanların çöplerini aldım, temizliğini yaptım, hatta bira şişeleri topladım markete satmak eve para götürmek için ufaktım daha bilmezdim ne şişesi, kebapçıya girdim uzun süreler boyunca garsonluk yaptım tabi bu süre zarfında düğün salonlarına gidip komilik, temizlikçilik gibi işler yapmak içinde gittim durumumuz yoktu.Gittim EMLden mühendislik kazandım iyi veya kötü Balıkesire okumaya gittim Allaha şükür ben elimden geleni yaptım içim rahat. En önemlisi sevdiklerinin değerini bil ölen geri gelmiyo ben bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettim. Sigara, alkol kullanıyordum bıraktım. Hayat, zincirleme uğraşlar silsilesi pes edersen kayıp edersin kolay yol pes etmek. Azim etmeden birşey olmuyo o yüzden hiç intihar edicem toplarına girme hayatını yaşa bu dünyaya imza atmadan gitmicem de deki gaza gel. Sızlanmayı kes. İstediğin zaman yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım hocam dikkat edin kendinize.

kızılsakallı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2020, 13:15:57 »
size burada ne kadar bu kadar kötü düşünmeyin desek de eminim bu pek bir şey değiştirmeyecek. Bundan ötürü çok karamsar iseniz psikolojik bir yardım almak iyi gelebilirim.

Facebook Twitter Instagram