Gönderen Konu: Şampuan ve köpük  (Okunma sayısı 1478 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Şampuan ve köpük
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2020, 06:49:44 »
Hocam boşuna paranı kaptırma
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2020, 14:39:16 »
Hocam boşuna paranı kaptırma
Reis şampuanını kullanmıştım zamanında ondan bir sorayım dedim. Şuan bebe şampuanı ve bioxcin biotin kullanıyorum.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2020, 17:31:52 »
Saçlarının durumu nasıl?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2020, 18:13:57 »
Saçlarının durumu nasıl?
https://i.hizliresim.com/XUP8OB.jpg
Şuan bu şekilde böyle olduğuna bakmayın baya bi gelişme yaşadım üst taraflar incelmiş gibiydi, sigarayı falan da bıraktım büyük ihtimal benim saç genetikten ziyada hor kullanmaktan yıpranmıştı düzenli uyku düzenli beslenme ile şimdilik gelişme kayıt ettim. Haftada birde sirkeli su ve yumurta sarısı kullanıyorum saçlarımı kalınlaştırdı tavsiye ederim, şayet saç dibiniz benim gibi yağlıysa randevular açıldı ayın 15inde de cildiyeye çıkıcam hocam yarında sağlık ocağı vitamin değerlerini kontrol ediyorsa oraya gidicem şimdilik yavaşlatmak adına bunları yapıyorum. Ek olarakta amuda kalkıp 2 dakika civarı kalıp sonrasında eğilip saç masajı yapıyorum bilmem psikolojik bilmem faydalı ama saçlarım bir canlanıyor gibi bunuda yapınca.

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2020, 18:37:21 »
Ürün saçına fayda vermeyecektir . Ayrıca tedavin zayıf.  Şakaklarında seyreklikler varsa Dermarol ile minoxil uygula   .
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2020, 19:18:57 »
Ürün saçına fayda vermeyecektir . Ayrıca tedavin zayıf.  Şakaklarında seyreklikler varsa Dermarol ile minoxil uygula   .

Saçıma fayda verip vermemesini sormadım "ne işe yarıyor" onu merak ettim bilen biri bilgilendirmesi için, "rutinim" ilgili bir tavsiyede istemedim ve her önüne gelene de minoxil tavsiye etmeyin isterseniz sonra kulak çınlamasından uyuyamassınız, yinede bana bebek şampuanını önermiştiniz çok teşekkür ederim saçlarımı yıpratmıyor günlük yaz için ideal.

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2020, 19:57:37 »
Sitesinde ne işe yaradığını söylemiş.  Saçında alerjik reaksiyon var. Tedavinin yetersiz kaldığını 1 yıl içinde fark edeceksin . Sonra alternatif ürün aramaya devam edeceksin.  Şuan atmış olduğun linkteki ürün gibi bir-çok ürünü  denemeye çalışacaksın. Zaman kaybı yaşamayasın diye söyledim. Bu tarz ürünler senin saçına gelmez.  Ayrıca seboreik dermatit hastasiyim. Sanada bu yüzden önerdim.  Bu arada minoxil önermişim.  Normalini değil foam kullanacaksın. 
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2020, 20:49:26 »
Sitesinde ne işe yaradığını söylemiş.  Saçında alerjik reaksiyon var. Tedavinin yetersiz kaldığını 1 yıl içinde fark edeceksin . Sonra alternatif ürün aramaya devam edeceksin.  Şuan atmış olduğun linkteki ürün gibi bir-çok ürünü  denemeye çalışacaksın. Zaman kaybı yaşamayasın diye söyledim. Bu tarz ürünler senin saçına gelmez.  Ayrıca seboreik dermatit hastasiyim. Sanada bu yüzden önerdim.  Bu arada minoxil önermişim.  Normalini değil foam kullanacaksın.
Evet hocam alerjim güneşsizlikte karantinada temelli azmış durumda ama içten gelen birşey bu konazal luprox krem falan bir yere kadar. Birde foam formunu bulamadım internette.

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2020, 21:10:26 »
Evet hocam alerjim güneşsizlikte karantinada temelli azmış durumda ama içten gelen birşey bu konazal luprox krem falan bir yere kadar. Birde foam formunu bulamadım internette.

Güneş iyi gelecek ancak aynı zamanda saçını da cansızlastirir. Aşırı güneş iyi değil. Deniz suyu da dene.  Saçına hacim katmak için  Tatlı badem yağı içeren ürünlere bakabilirsin. 3 yıl önce kullandigim ve yakın zamanda tekrar ekleyeceğim bir ürünü sana önereyim bunu doktora yazdır veya direk eczaneye söyle.  Bemiks, evingen , bepanthol tatli badem ile bir karışım yaptır.  Bu canlılık parlaklık katar. Kozmetik almana gerek yok .

Bioxcin foam filan var. Hangisi daha iyidir bunla ilgili konu acabilirsin .Kullananlar bilgi verebilir. Ama procapil içeren ürünler var ( hairforte filan)  onları kullanmana gerek yok zaman kaybı. 

Ketoral krem , minoxil foam ve Dermarol. 
Dermarol ile derini kızart.  Ketoral krem ile etki artacaktır.  Sonra foam kullanırsın.  Ancak bunları sakaklarda seyrek yerlere uygula sadece.  Bir de tepe bölgesinde seyrelen yerlere. Saçın seyreldikçe ömür boyu kullanman gerekiyor . 30a kadar böyle devam edip sonrasında saç ekimi alternatiflerine yönelebilirsin.

Kan tahlillerine de baktır.  Kansizlik Demir çinko ve diğer vitaminlerde eksiklikler varsa ona göre biotinin yanina eklersin . Ve beslenmene uykuna filanda dikkat et. Başka yapacak bir şey yok .

SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2020, 22:41:43 »
Güneş iyi gelecek ancak aynı zamanda saçını da cansızlastirir. Aşırı güneş iyi değil. Deniz suyu da dene.  Saçına hacim katmak için  Tatlı badem yağı içeren ürünlere bakabilirsin. 3 yıl önce kullandigim ve yakın zamanda tekrar ekleyeceğim bir ürünü sana önereyim bunu doktora yazdır veya direk eczaneye söyle.  Bemiks, evingen , bepanthol tatli badem ile bir karışım yaptır.  Bu canlılık parlaklık katar. Kozmetik almana gerek yok .

Bioxcin foam filan var. Hangisi daha iyidir bunla ilgili konu acabilirsin .Kullananlar bilgi verebilir. Ama procapil içeren ürünler var ( hairforte filan)  onları kullanmana gerek yok zaman kaybı. 

Ketoral krem , minoxil foam ve Dermarol. 
Dermarol ile derini kızart.  Ketoral krem ile etki artacaktır.  Sonra foam kullanırsın.  Ancak bunları sakaklarda seyrek yerlere uygula sadece.  Bir de tepe bölgesinde seyrelen yerlere. Saçın seyreldikçe ömür boyu kullanman gerekiyor . 30a kadar böyle devam edip sonrasında saç ekimi alternatiflerine yönelebilirsin.

Kan tahlillerine de baktır.  Kansizlik Demir çinko ve diğer vitaminlerde eksiklikler varsa ona göre biotinin yanina eklersin . Ve beslenmene uykuna filanda dikkat et. Başka yapacak bir şey yok .
Usta değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim tekrardan halen şampuan için kullandıkça dua ederim sana. O ampuller ve tatlı badem yağını yarın alıp kullanmaya başlarım kafama yattı dermarol ve ketoralda kafama yattı ama o foam olsada döngü olmuyor mu onu kullanmam heralde döngü oluyorsa peki dermarol ve ketoral krem ikisini kullansam iş yapar mı?

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2020, 12:54:25 »
Foam aynı minoxil gibi döngü olur.ama bu kişiye göre değişir.  Sana söylediğim gibi dökülen yerlere kullan sadece . Şöyle düşün kullanmazsan zaten orası zamanla gidecek. Kullanırsan zamanı uzatacaksin.

Ketoral krem Dermarolde fayda sağlar ama etki az olur.
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2020, 13:29:44 »
Foam aynı minoxil gibi döngü olur.ama bu kişiye göre değişir.  Sana söylediğim gibi dökülen yerlere kullan sadece . Şöyle düşün kullanmazsan zaten orası zamanla gidecek. Kullanırsan zamanı uzatacaksin.

Ketoral krem Dermarolde fayda sağlar ama etki az olur.
Üstadım çok teşekkür ederim sağolasın. Biraz gözlem yapıp sonra karar veririm.

Protero

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2020, 14:45:06 »
Reis şampuanını kullanmıştım zamanında ondan bir sorayım dedim. Şuan bebe şampuanı ve bioxcin biotin kullanıyorum.
bebek şampuanı nasıl

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2020, 16:09:43 »
bebek şampuanı nasıl
Saçların çok yağlıysa kullanma hocam normal-kuruysa güzel olur çok güzel yapıyor saçıda tam arınmıyor gibi hissediyorum ama kullanılır.

Facebook Twitter Instagram