Bazı arkadaşların okuma-anlama problemi var sanırım. Ben Minoxil'i önermiyorum ama kullanacaksanız ilk olarak doktora görünün ve iyice düşünerek kullanın diyorum.
Burda kopyala yapıştır tıp bilgisi satmanızı da anlayamıyorum. Genetik araştırmalar, kelliğe çözüm bulunduğu haberleri, yok limon sıkın sarımsak ezin zeytinyağı dökün haberleri gibisiniz cidden. Canan Karatay mısınız mübarekler?
Ben 6 ay kullandım, gözle görülür bir güçlenme fark etmedim üstelik dermatoloğa giderek kullandım.
Google a "saç dökülmesini durduran fısfıslar" yazarak bunu kullanmak isteyen arkadaşlara bu sefer diyorum ki: KULLANMAYIN.
Bunu kullanan arkadaşların ilaçların yan etkisi olduğunu söyleyip bunu masum gösterme çabası nedir? Kullanıp bırakınca saçınız eski haline dönüyor ve hızlanıyor. 180 gün kullandım ben bunu neresi yetersiz?
Üstteki arkadaşın signature kısmında neleri nasıl kullandığı belli. Bu kadar uğraşacaksınız kullanın.
Günde 8 fıs, şu şampuandan 3 gün, bundan 2 gün, şu kapsülden şu kadar..
Ben başım ağrısa bile ağrı kesici kullanmıyorum ki vücudum ağrı kesiciye alışkanlık göstermesin çünkü ileride Allah korusun ameliyat olmam gerekse, birden fazla kez narkoza ihtiyaç duyulabilir. Hayvanların bazıları da tek iğnede uyuşmaz mesela.
Bu durum da benzer.
Minoxil kullanacak olanlar; DERMATOLOG onayı (mümkünse 2-3 farklı hekim) olmadan KUL-LAN-MA-YIN.
Minoxil savunma bakanlarını takmayın.