Gönderen Konu: Kampanyalar  (Okunma sayısı 3656 defa)

geronimo

• Full Member
Kampanyalar
« : 29 Mayıs 2020, 13:37:07 »
Malum covid 19 sebebiyle basta asmed olmak uzere cok ciddi kampanyalar yapildi yeni karar verecek arkadaslara yardimci olmasi acisindan baska indirimleri olan merkezleri tek baslik altinda toplayabilirsek faydali bir konu olacaktir diye dusunuyorum. Herkes bildigi yerleri yazabilir. Zaten konusu bile acildi ama tek baslikta toplamak adina asmed kampanyasi :

Asmed ekibi graft basi 2 eurodan 1 euroya koray erdogan 2.5 eurodan 1.5 euro ya dustu  ayrica euro kuru 5 tl ye sabitlendi

Herkes elini tasin altina koysun lutfen bildiklerimiz yazalim  ;)

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kampanyalar
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2020, 17:42:17 »
Çok güzel bir konu olmuş hocam eminim çok faydası dokunacak bu dönemde

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2020, 13:55:08 »
Evet faydasi dokunabilirdi ama sanirim asmed disinda kampanya yapan merkez yok :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2020, 18:25:31 »
Kaan Pekiner'de sanırım ufak bir kampanya yapmıştı. Diğer merkezler çalışmıyor olabilir pandemi dolayısıyla. Eğer indirim yapan merkezler varsa, gelip foruma bilgi vermeleri gerçekten güzel olur. Bu nedenle açtığınız konunun çok yararlı olacağını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2020, 21:03:07 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2020, 18:38:51 »
evet foruma bılgı verılen merkezlerın konularına admın yazıyor zaten

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2020, 11:26:31 »
Kaan Pekiner'de sanırım ufak bir kampanya yapmıştı. Diğer merkezler çalışmıyor olabilir pandemi dolayısıyla. Eğer varsa indirim yapan merkezler varsa, gelip foruma bilgi vermeleri gerçekten güzel olur. Bu nedenle açtığınız konunun çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Kaan Pekiner nasıl bir kampanya yaptı?

harunemre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2020, 11:40:49 »
Bu kampanyayı bilseydim asmed  e giderdim  ne yapalim sağlık olsun

sportswar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2020, 13:57:29 »
güzel haber ama şimdi randevular doludur.yada dolmuştur. ben şansımı deneyeceğim bakalım
  • Ekim Tarihi: 17.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi finasterid, xpecia, Solgar biotin 5000, GF reflexıon şampuan

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2020, 16:40:20 »
Merhaba dostum. Aldığım fiyatları yazmıştım tekrardan ekliyorum,

-Bilgehan Aydın (benim seçimim) 6500TL maksimum greft. FUE, iğnesiz anestezi, kan tahlilleri, tüm yıkama ve kontroller (3 yıkama dendi), 1 aylık bakım ürünleri, IGF tedavisi.
-Asuman Hair 8000TL
-Refresh Hair 3500TL
-Clinic Expert 4500TL (kalem tekniği söylendi)
-Hair Estetik 5000TL (2. seans 4000TL)
-İsveç Klinik 5500-6000TL
-Hair of İstanbul 8000TL
-Hairline 4500TL

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2020, 16:41:51 »
Merhaba dostum. Aldığım fiyatları yazmıştım tekrardan ekliyorum,

-Bilgehan Aydın (benim seçimim) 6500TL maksimum greft. FUE, iğnesiz anestezi, kan tahlilleri, tüm yıkama ve kontroller (3 yıkama dendi), 1 aylık bakım ürünleri, IGF tedavisi.
-Asuman Hair 8000TL
-Refresh Hair 3500TL
-Clinic Expert 4500TL (kalem tekniği söylendi)
-Hair Estetik 5000TL (2. seans 4000TL)
-İsveç Klinik 5500-6000TL
-Hair of İstanbul 8000TL
-Hairline 4500TL

Çoğu yer, pandemi nedeniyle Mayıs a özel indirim dedi ama bence Haziran da bu fiyatlarla geçer. Basında sürekli "Sağlık turizmi" haberleri görürsünüz. İtici güç plastik cerrahidir ve saç ekim merkezlerimiz dünyada çok ünlü. Şimdilik yabancılar gelemiyor o sebeple böyle fiyatlar sanırım.

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2020, 18:26:50 »
Aynen yurtdisi hastalarinin gelmesi cok zor onumuzdeki donemlerdede baska kampanyalarda olacaktir bu donem ekim yaptiracaklar icin guzel bir firsat bu konuda ozellikle kampanyada olan yerleri yazarsak cok faydali olacaktir.
Hatirliyorumda ilk arastirmaya basladigimda sacma sapan google reklamlarindan baska bisey bulamiyordum su an eldeki imkanlarla en iyi rehber burasi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Mayıs 2020, 18:27:17 »
hazıran 19 da uçaklar hızmete gırıcek diye bır duyum var bakalım yabancı hastalar bu ayın sonunda gelmeye başlaya bılır

yurt dışından hasta gelmemesi o kadar da süper bır durum değil sadece saç ekim sektörü yok sağlık ya da başka iş alanları
kısaca bu durumun devam etmezi herkesin işini gücünü etkiler yakında 3 bın tl olsada para bulamaycak poizyona gelırız
Global Moderator

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2020, 21:48:49 »
Hocam tabiki oyle ulke ekonomisi icin dezavantajli bir durum gelmesinler demiyoruz tabiki sonucta bizde yurtdisindan ekmek yiyoruz ama disardan hasta gelmesi icin ucuslarin baslmasi yeterli olmayacaktir insanlar kendini yeterince guvende hissetmeden rahatca gelemezler anlatmak istedigim sey bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2020, 22:24:09 »
 Alla herkes kendi ülkesinde de tehlikede kel adamın gözü bir şey görmez😂
Global Moderator

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #14 : 31 Mayıs 2020, 22:51:23 »
Valla ben istanbula giderken bile tedirgin oluyorum ama oyle dusunmeleri faydamiza olur sac ekimi guzel doviz kazandiriyor memlekete :)

Facebook Twitter Instagram