Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27460 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #195 : 05 Eylül 2021, 01:41:27 »
Hocam bir tanıdık covide yakalandığo dönemde saçlarının ciddi dökülmeye başaldığını, negatife döndükten sonra 2 ay geçmesine rağmen hala devam ettiğini söylemişti. Forumda da benzer şeylerden bahseden oldu. Ama eğer hastalık kaynaklıysa bir süre sonra düzeldiği söyleniyor.

Siz yine de merkezinize danışın bu tip konuları. Zaten genetik kaynaklı dökülmeleri durdurmak için 1-2 yol var. Avodart bunların en sertlerinden birisi, onu da kullanıyorsunuz zaten.

Tabi avodart da kesin önler gibi birşey yok ama işe yaramıyor diyince sanki covid kaynaklıymış gibi düşündüm. Siz en sağlamı merkezinİze danışın, belki bir de dermatologa görünebilirsiniz.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #196 : 06 Eylül 2021, 14:32:17 »
Geçmiş olsun hocam siz kendinizi çok strese sokmuşsunuz bekletiniz çok yüksek olduğu için saçınızdan memnun kalmamışsınız zaten saç dökülme tipine bakıldığında iki ekim sizi kurtarırır ayrıca sizin dökülen saçlarınız stresten olumlu düşünün bir ekim daha yapın derim
Covid olmadan önce gayet iyiydi aslında, uzatınca güzel duruyordu. İkinci ekim sart oldu ama ayni clinik olur mu bilmem, en fazla 2 bin greft icin aynı parayı vermek mantıklı gelmiyor

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #197 : 06 Eylül 2021, 14:33:33 »
Hocam bir tanıdık covide yakalandığo dönemde saçlarının ciddi dökülmeye başaldığını, negatife döndükten sonra 2 ay geçmesine rağmen hala devam ettiğini söylemişti. Forumda da benzer şeylerden bahseden oldu. Ama eğer hastalık kaynaklıysa bir süre sonra düzeldiği söyleniyor.

Siz yine de merkezinize danışın bu tip konuları. Zaten genetik kaynaklı dökülmeleri durdurmak için 1-2 yol var. Avodart bunların en sertlerinden birisi, onu da kullanıyorsunuz zaten.

Tabi avodart da kesin önler gibi birşey yok ama işe yaramıyor diyince sanki covid kaynaklıymış gibi düşündüm. Siz en sağlamı merkezinİze danışın, belki bir de dermatologa görünebilirsiniz.
Vitamin vs takviyeler yaptım, bir ay daha takip edicem duzelmezse clinige giderim. Covid kaynaklı ise tekrar çıkar diye umut ediyorum

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #198 : 06 Eylül 2021, 15:21:45 »
Merhaba, covid bazı kişilerde geçici saç dökülmesine sebep oluyor maalesef. Eğer yan etki görmüyorsanız dht bloklayıcı ilacı kesmeyin bence. Size fazla etkisi yokmuş gibi gelebilir ama resimlere bakılırsa etki etmiş gibi geldi bana. Ekim sonucunuz kötü değil, saç yapınız ince ve açıklığınız fazla olduğu için sizi tatmin etmemiş olabilir. Eğer ekimden önce merkez size 4.200 greftle bütün boşlukları kapatırız dediyse bu doğru bir bilgi değil tabi. Açıklığınız ve saç yapınıza bakılırsa 6000-7000 greftlik bir ekimin sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Farklı bir açıdan bakarsak böyle bir ekimi tek seferde yaptırmanın risklerini almak yerine iki ekim yaptırmış olacaksınız. Hayırlısı olsun.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 06 Eylül 2021, 15:23:55 »
Merhaba, covid bazı kişilerde geçici saç dökülmesine sebep oluyor maalesef. Eğer yan etki görmüyorsanız dht bloklayıcı ilacı kesmeyin bence. Size fazla etkisi yokmuş gibi gelebilir ama resimlere bakılırsa etki etmiş gibi geldi bana. Ekim sonucunuz kötü değil, saç yapınız ince ve açıklığınız fazla olduğu için sizi tatmin etmemiş olabilir. Eğer ekimden önce merkez size 4.200 greftle bütün boşlukları kapatırız dediyse bu doğru bir bilgi değil tabi. Açıklığınız ve saç yapınıza bakılırsa 6000-7000 greftlik bir ekimin sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Farklı bir açıdan bakarsak böyle bir ekimi tek seferde yaptırmanın risklerini almak yerine iki ekim yaptırmış olacaksınız. Hayırlısı olsun.

acaba covid mi yoksa kullanılan ilaçlarlar mı saç dökülmesi yapıyor
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #200 : 06 Eylül 2021, 22:27:15 »

Yan etki yapmadı, devam ediyoruz bakalim edene kadar. Gorusmede oyle dediler, ikinci bir ekime gerek kalmaz diye. Oyle olunca insan tabi ki hüsrana uğruyor. En son kontrol de belirttim serkan beye, on bölgelerde seyreklik olduğu ikinci bir ekim yapinca oraya müdahale ederiz dedi. Hic oyle burda anlatıldığı gibi siz memnun olana kadar gibi bir eylemde bulunulmadi. İkinci ekim olursam müdahale edeceklermis oraya da. Baska ekim merkezi düşünüyorum haliyle.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #201 : 06 Eylül 2021, 22:29:05 »

Covid ilaçlarından bahsediyorsaniz, mumkun olabilir

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #202 : 07 Eylül 2021, 09:42:45 »
Açıkçası ben covid olmadım, yakın bir arkadaşım oldu ve normalde kendisinde saç dökülmesi problemi yok. 1 ay boyunca çok yoğun saç dökülmesi yaşadı sonra düzeldi. 2 doz aşı oldu, her dozda 2-3 gün boyunca saç dökülmesi yaşadı. Bence covid döküyor ama bu geçici bir dökülme.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 07 Eylül 2021, 09:48:56 »
Yan etki yapmadı, devam ediyoruz bakalim edene kadar. Gorusmede oyle dediler, ikinci bir ekime gerek kalmaz diye. Oyle olunca insan tabi ki hüsrana uğruyor. En son kontrol de belirttim serkan beye, on bölgelerde seyreklik olduğu ikinci bir ekim yapinca oraya müdahale ederiz dedi. Hic oyle burda anlatıldığı gibi siz memnun olana kadar gibi bir eylemde bulunulmadi. İkinci ekim olursam müdahale edeceklermis oraya da. Baska ekim merkezi düşünüyorum haliyle.
O zaman ekim öncesi görüşmede size biraz yanlış bilgi verilmiş ve sizin de beklentiniz farklı olmuş. Bu tarz durumlar merkezin yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir. Genel olarak saç ekiminiz başarılı olmuş. Eğer donör bölgeyi korumak amacıyla dolayı manuel alım yapan bir merkeze gitmeyecekseniz farklı bir yere gitmek risk olmaz mı? Sonuçta ekim başarılı, verilen bilgi hatalı. Sıklaştırma ile ile çok iyi bir görüntü olacaktır.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #204 : 07 Eylül 2021, 22:51:04 »
O zaman ekim öncesi görüşmede size biraz yanlış bilgi verilmiş ve sizin de beklentiniz farklı olmuş. Bu tarz durumlar merkezin yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir. Genel olarak saç ekiminiz başarılı olmuş. Eğer donör bölgeyi korumak amacıyla dolayı manuel alım yapan bir merkeze gitmeyecekseniz farklı bir yere gitmek risk olmaz mı? Sonuçta ekim başarılı, verilen bilgi hatalı. Sıklaştırma ile ile çok iyi bir görüntü olacaktır.
Biraz tavırlarından rahatsız oldum açıkçası, ekibine diyecek birseyim yok. Hepsi cok duzgun iş yapıyor, ama kontrole bile Serkan bey mudahil oluyor, ekim yapan doktorun incelesini isterdim, 1 dk bile muayene etmiyor, ustun koru bakip guzel gidiyo gayet doğal bir goruntu diyip geciyor ve bunu demesi için 30 dk bekletiyor. Bu tavırlar beni irite etti, bircok arkadaşım randevu almaktan vazgeçti bu nedenle

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 10 Haziran 2022, 00:20:46 »
Kardesim seni anliyorum. Bende aynı durumdayim. 4000 greftle harika sonuc alanlar var benimle ayni acikliktaki kisilerden.  Ben memnun degilim. On kisma ekmis arkaya ekmemisler. One de hatali ekmisler. Onu daha kendilerine soylemedim. Ekim yapan ekip cok onemli. Simdi aklima dis hekkmligi fakultesi asistanlari geldi. Hah iste ayni durum...Millet serkan aygin diye gidiyor.  Ancak o bir marka. Ekimi yapan kanal acan kisi degil.  Maalesef sizinki ve benimki olmamis. Bariz. Oldu diyen kisi cok iyimser yaklasiyor derim. Zira 4000 greftle neler neler oluyor. Yeterki işinin ehli kisi ekim yapsın.
 Ekim yapmis azicik kapanmis oldu mu denir. Denmez... nesnel olup dogrulari soylemek lazim. Ben oyle yapiyorum.

Ersin bey oranın en eski 3-5 doktorundan biri diye biliyorum. Sizin ekimi kim yaptı?

Facebook Twitter Instagram