Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27462 defa)

Wolfma

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #180 : 28 Şubat 2021, 17:31:24 »
Kardesim seni anliyorum. Bende aynı durumdayim. 4000 greftle harika sonuc alanlar var benimle ayni acikliktaki kisilerden.  Ben memnun degilim. On kisma ekmis arkaya ekmemisler. One de hatali ekmisler. Onu daha kendilerine soylemedim. Ekim yapan ekip cok onemli. Simdi aklima dis hekkmligi fakultesi asistanlari geldi. Hah iste ayni durum...Millet serkan aygin diye gidiyor.  Ancak o bir marka. Ekimi yapan kanal acan kisi degil.  Maalesef sizinki ve benimki olmamis. Bariz. Oldu diyen kisi cok iyimser yaklasiyor derim. Zira 4000 greftle neler neler oluyor. Yeterki işinin ehli kisi ekim yapsın.
 Ekim yapmis azicik kapanmis oldu mu denir. Denmez... nesnel olup dogrulari soylemek lazim. Ben oyle yapiyorum.
Çoğu kişi objektif değil yorum yaparken, olmamış memnun değilim diyorum, yok yok olmuş diyorlar 😂
Arkadaşın ekimi gercekten çok iyi olmuş, benim saç köklerim onun gibi iyi değildi fire bekliyordum zaten ama bu kadar değil. Nisan'da belli olucak sonuç

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #181 : 01 Mart 2021, 02:49:22 »
Çoğu kişi objektif değil yorum yaparken, olmamış memnun değilim diyorum, yok yok olmuş diyorlar 😂
Arkadaşın ekimi gercekten çok iyi olmuş, benim saç köklerim onun gibi iyi değildi fire bekliyordum zaten ama bu kadar değil. Nisan'da belli olucak sonuç
  Ben de iste bunu anlamiyorum. Ya kardesim 4000 greftin yuzde kacı cıkmis?  Cevap:  gayet iyi.  El elin eşsegini turku cigirarak ararmis. Empati yapmayin nesnel olun yeter :)   ( klinige atiyorsunuz fotoyu ayni cevap : gayet iyi :) bizim sac degerlendirme gucumuz bilgimiz yok ya... gayet iyi.  Yersek... forumda olmasak ayni klinigin veya 4000 greftlik diger kliniklerin  iyi sonuçlarını gormesem tamam kanarım... ama klinikte her ekimci  ayni ayarda degil.  Kimisi onceden ayarliyor. Kimisi benim gibi şansina ne düserse. Olan paraya ve grefte oluyor. 

Neyse, donörünuz iyi ise ikinci ekimi kaldirir ve arzu ettiginiz saclara kavusursunuz insallah.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #182 : 01 Mart 2021, 02:56:46 »
Serkan aygın ekiminin arkasında duruyor. Ufak bi revizeden sonda daha da iyi olur. Ayrıca saçın  eskiye göre çok çok daha iyi.

Cok merak ediyorum. Ufak denilen revizeye kac greft lazim. Ikincisi ya o revize de ise yaramazsa? Bir de sorum size degil varsa bilen cevap versin: su adama su kadar sayida revize yapildi. Sonucu da harika oldu denilebilecek bir konu var mı?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #183 : 01 Mart 2021, 03:31:42 »
Bence memnun olmamanızın  sebebi seyrek görüntüden kurtulamamış olmanız. Sanki fazla alana dağıtmışlar, orta kısıma kadar sık ekim yapıp geri kalanı boş bıraksalardı daha memnun ederdi. Ekilenlerin çoğu çıkmış gibi ancak biraz daha hacimlenmesi gerekiyor, diğer yorumlarada katılıyorum açık alanınız geniş.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #184 : 01 Mart 2021, 08:12:30 »
  Ben de iste bunu anlamiyorum. Ya kardesim 4000 greftin yuzde kacı cıkmis?  Cevap:  gayet iyi.  El elin eşsegini turku cigirarak ararmis. Empati yapmayin nesnel olun yeter :)   ( klinige atiyorsunuz fotoyu ayni cevap : gayet iyi :) bizim sac degerlendirme gucumuz bilgimiz yok ya... gayet iyi.  Yersek... forumda olmasak ayni klinigin veya 4000 greftlik diger kliniklerin  iyi sonuçlarını gormesem tamam kanarım... ama klinikte her ekimci  ayni ayarda degil.  Kimisi onceden ayarliyor. Kimisi benim gibi şansina ne düserse. Olan paraya ve grefte oluyor. 

Neyse, donörünuz iyi ise ikinci ekimi kaldirir ve arzu ettiginiz saclara kavusursunuz insallah.
Kelimesi kelimesine katılıyorum, benden daha çok açıklığı olup daha iyi olmuş saçları görüp onların yorumlarına bakıyorum birde kendi saçıma gülüyorum sadece 😂
Dönor çok yok ama bu arkadaşi 1000 greftle bu hale getiriyorlarsa bende aynı sonucu beklerim

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12463.210

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #185 : 01 Mart 2021, 08:30:11 »
Bence memnun olmamanızın  sebebi seyrek görüntüden kurtulamamış olmanız. Sanki fazla alana dağıtmışlar, orta kısıma kadar sık ekim yapıp geri kalanı boş bıraksalardı daha memnun ederdi. Ekilenlerin çoğu çıkmış gibi ancak biraz daha hacimlenmesi gerekiyor, diğer yorumlarada katılıyorum açık alanınız geniş.
Çok geniş sayılmaz aslında ama saçlarım çok ince haliyle memnun etmiyor. Sağdan atıp sola kapatıyorum uzayınca 😂

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #186 : 01 Mart 2021, 13:33:54 »
Kelimesi kelimesine katılıyorum, benden daha çok açıklığı olup daha iyi olmuş saçları görüp onların yorumlarına bakıyorum birde kendi saçıma gülüyorum sadece 😂
Dönor çok yok ama bu arkadaşi 1000 greftle bu hale getiriyorlarsa bende aynı sonucu beklerim

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12463.210
Bu kisi a101 miydi. Ona da revize yapildi. Ancak onun planlaması iyiydi ve ona ekimi yapan kisi isinin ehli. Sizi bilmem ama
Benim planimdan tutunda ekim yontemine kadar hepsi yanlis. Sac yogunlugum bu a101 arkadastan bile az iken bana dhi yaptilar. Sebebi ne acaba.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #187 : 01 Mart 2021, 13:54:28 »
Bu kisi a101 miydi. Ona da revize yapildi. Ancak onun planlaması iyiydi ve ona ekimi yapan kisi isinin ehli. Sizi bilmem ama
Benim planimdan tutunda ekim yontemine kadar hepsi yanlis. Sac yogunlugum bu a101 arkadastan bile az iken bana dhi yaptilar. Sebebi ne acaba.
Bence çok fazla ekim yapılıyor bundan kaynaklı sorunlar. Yabancıyı yapıp gönderiyorlar tabi sonuçları iyi olanları paylaşıyorlar. Organizasyon olarak çok iyiler, asistan sayısını kimse bilmiyordur bence 😂
En son kontrol de şöyle dedi, yabancılar desteklerini iyi alıyor sorun olmuyor hep yerlilere sorun var dedi aldığım destekleri söyleyince gelisicek dedi 🤷🏻‍♂️
Minoxidil tarzı ilaç öneriyorlar çıkmayınca istedikleri gibi, kullanmayı sürecim bitene kadar düşünmüyorum. Normal akışında süreci görmek istiyorum, destekle çıkan bırakınca tekrar gider zaten Serkan hoca da destek kullanmazsam süreç uzun sürer ama çıkar dedi. Süre olarak sıkıntım yok dedim.
Neyse velhasıl, olmamış ne benim ki ne sizin ki ne de son aylarda yapılan bir çok ekim paylaşılan olmamış, revize ve destek kullanın demişler.
Son ekimlerde 10/3 filan heralde başarı oranları gördüğüm kadarıyla.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #188 : 31 Mart 2021, 22:27:18 »
10. Ay fotoğraflari ;
Ekim öncesi ve sonrasına göre genel anlamda memnunum, ekilenlerin çoğu çıkmış gibi, ekim fotoğrafları ile karşılaştırınca çok sık bir ekim olmamış zaten.
Ekim oncesi olan saçlarım dökülüyor, ilaç vs ne denediysem durmadı o yüzden on bölgelerde seyreklik oluştu biraz.
Saçlarım ince telli ve kapatıcı değil hala ama sıkılaştırma ekimi ile güzel bir görüntü olucaktir.
Donör alan fotoğraflarını da ekliyorum fikir vermesi açısından

Perhaps

• Full Member
« Yanıtla #189 : 01 Nisan 2021, 00:45:23 »
Cok merak ediyorum. Ufak denilen revizeye kac greft lazim. Ikincisi ya o revize de ise yaramazsa? Bir de sorum size degil varsa bilen cevap versin: su adama su kadar sayida revize yapildi. Sonucu da harika oldu denilebilecek bir konu var mı?
Kardeşim Serkan AYGININ 1200-1500 arası birkaç rezivesine denk geldim forumda. Saçlar 10 numara olmuştu. Ayrıca bir arkadaşıma da revize ekim yapıldı. Tutmamaması da şansa artık benlik bir durum değil 😊
  • Ekim Tarihi: 08/02/2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4450
  • Yaşınız 36

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #190 : 01 Nisan 2021, 01:11:47 »
Açık alana göre başarılı.  Kendi saçlarınız dökülüyorsa mecbur finas. 

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #191 : 01 Nisan 2021, 01:13:40 »
Açık alana göre başarılı.  Kendi saçlarınız dökülüyorsa mecbur finas.
Avodart bile fayda etmedi 😂

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #192 : 04 Eylül 2021, 23:42:09 »
Son bir aydır inanılmaz derecede saçlarım dökülüyor ve çoğu ekilen saçlar. Baya bir seyrelme oldu. Ekilen saclarin çoğuda gidici gibi duruyor saçlar inceldi. Avodart kullanmama rağmen bu durumda.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #193 : 04 Eylül 2021, 23:48:21 »
Son bir aydır inanılmaz derecede saçlarım dökülüyor ve çoğu ekilen saçlar. Baya bir seyrelme oldu. Ekilen saclarin çoğuda gidici gibi duruyor saçlar inceldi. Avodart kullanmama rağmen bu durumda.

Minoxidil kullanımına başladım, kerozan tablet aldım, ducray şampuan kullanıyorum. Bunlara rağmen dökülme durmadı. Mevsilsel mi artık, covid gecirdim ondan kaynaklı mi bilmiyorum. Klinikle temasa gecsem mi? Böyle birşey yaşayan var mk?

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #194 : 05 Eylül 2021, 01:37:58 »
Geçmiş olsun hocam siz kendinizi çok strese sokmuşsunuz bekletiniz çok yüksek olduğu için saçınızdan memnun kalmamışsınız zaten saç dökülme tipine bakıldığında iki ekim sizi kurtarırır ayrıca sizin dökülen saçlarınız stresten olumlu düşünün bir ekim daha yapın derim

Facebook Twitter Instagram