Bu kisi a101 miydi. Ona da revize yapildi. Ancak onun planlaması iyiydi ve ona ekimi yapan kisi isinin ehli. Sizi bilmem ama
Benim planimdan tutunda ekim yontemine kadar hepsi yanlis. Sac yogunlugum bu a101 arkadastan bile az iken bana dhi yaptilar. Sebebi ne acaba.
Bence çok fazla ekim yapılıyor bundan kaynaklı sorunlar. Yabancıyı yapıp gönderiyorlar tabi sonuçları iyi olanları paylaşıyorlar. Organizasyon olarak çok iyiler, asistan sayısını kimse bilmiyordur bence 😂
En son kontrol de şöyle dedi, yabancılar desteklerini iyi alıyor sorun olmuyor hep yerlilere sorun var dedi aldığım destekleri söyleyince gelisicek dedi 🤷🏻♂️
Minoxidil tarzı ilaç öneriyorlar çıkmayınca istedikleri gibi, kullanmayı sürecim bitene kadar düşünmüyorum. Normal akışında süreci görmek istiyorum, destekle çıkan bırakınca tekrar gider zaten Serkan hoca da destek kullanmazsam süreç uzun sürer ama çıkar dedi. Süre olarak sıkıntım yok dedim.
Neyse velhasıl, olmamış ne benim ki ne sizin ki ne de son aylarda yapılan bir çok ekim paylaşılan olmamış, revize ve destek kullanın demişler.
Son ekimlerde 10/3 filan heralde başarı oranları gördüğüm kadarıyla.