Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27471 defa)

Cihandoğan

• Hero Member
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #165 : 02 Şubat 2021, 14:28:20 »
Revize olucak denmedi zaten, olabilir dendi.
Kişi memnuyeti önemli değilse o zaman bu forumun amacı nedir? Fikir alıp paylaşmak diye biliyorum ama anladığım kadarıyla burda yanlı paylaşımlar oluşmaya başlamış

Yanlı derken ? Açıklığının farkında değilsin sanırım ? Ekim iyi olmuş sen memnun olmaya bilirsin merkez de istediğini yapacak mış fikir belirtmeyelim mi hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 02 Şubat 2021, 14:30:07 »
Benim beklentim saçları kamufle etmeden düzgün bir görüntü oluşması, bunun için ekim yaptırdım zaten. Amacım kimseyle tartışmak değil fikirlerimi söylemek. Benim için şuan verimli bir süreç değil. Hani şu fotoğrafa bakarak neye göre başarılı diyorsunuz anlamıyorum 🤷🏻♂

Dostum açıklığın için başarılı seni tatmin etmez ayrı konu bu sonuca sen simdi olmamış mı diyorsun?
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #167 : 02 Şubat 2021, 14:38:36 »
Yanlı derken ? Açıklığının farkında değilsin sanırım ? Ekim iyi olmuş sen memnun olmaya bilirsin merkez de istediğini yapacak mış fikir belirtmeyelim mi hocam
Fikir belirtmeyin demiyorum açıklığın farkındayım zaten ama gelinen noktada bu kadar seyrek görüntü oluşmasını beklemiyordum ki ekim öncesi merkez de böyle konuşmadı.
Ben surecimi paylaşıyorum sonuçta dostum, 4200 greft ekim yapıldı bu sonuç tatmin etmiyor haliyle, başında benle ikinci ekim olucak gibi planlama yapılsaydi zaten ona göre paylaşım yapardım 🤷🏻‍♂️

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #168 : 02 Şubat 2021, 14:44:40 »
Dostum açıklığın için başarılı seni tatmin etmez ayrı konu bu sonuca sen simdi olmamış mı diyorsun?
Olmus olsa zaten yorum yapmadan teşekkür eder geçerim hintell, başarı kriterimiz ne onla alakalı belki %50 şuan çıkan saç bu başarı ise başarılıdır.
Ekim merkezide başarılı olsa ekim bir sürü takviye istemez.
Genel olarak ilk halime göre evet güzel ama yeterli değil, kapatıcı bir görüntü yok. Herkes çıkmış işte demesin 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 02 Şubat 2021, 14:52:12 »
Olmus olsa zaten yorum yapmadan teşekkür eder geçerim hintell, başarı kriterimiz ne onla alakalı belki %50 şuan çıkan saç bu başarı ise başarılıdır.
Ekim merkezide başarılı olsa ekim bir sürü takviye istemez.
Genel olarak ilk halime göre evet güzel ama yeterli değil, kapatıcı bir görüntü yok. Herkes çıkmış işte demesin 😂

Dostun yani yanlış anlamaman için hassas davranıyorum:)
Açık alana göre ekim başarılı ama alana göre bir ekim daha ihtiyaç var bak aradaki farkı anlamalısın:)
Senin beklentin açık alana göre fazla bunu da yapılacak 2 ekimle ulaşacaksın okey hayırlısı diyelim:)
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #170 : 02 Şubat 2021, 15:29:12 »
Dostun yani yanlış anlamaman için hassas davranıyorum:)
Açık alana göre ekim başarılı ama alana göre bir ekim daha ihtiyaç var bak aradaki farkı anlamalısın:)
Senin beklentin açık alana göre fazla bunu da yapılacak 2 ekimle ulaşacaksın okey hayırlısı diyelim:)
Estağfurullah hintell bende farkındayım ama anlatmak istediğim şu ekim merkezi iki ekim için plan yapmadı tek ekim ile kapatıcı bir görüntü elde ederiz dedi ben bunu anlatmak istiyorum 🤷🏻‍♂️

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 02 Şubat 2021, 15:47:44 »
Kapatıcı bir görüntü elde edilmiş sen daha sık istiyorsun ayrı konu ekim merkezleri bu durumda senin beklentini bilemez neyse hayırlısı diyelim.

Zaten kendileride bu durumu tartışmamış bile sen ne istiyorsan yaparız demiş kendilerini bu konuda taktir ediyorum. Aynı sekilde senin içinde bunu isterdim zaten.
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #172 : 02 Şubat 2021, 15:55:31 »
Kapatıcı bir görüntü elde edilmiş sen daha sık istiyorsun ayrı konu ekim merkezleri bu durumda senin beklentini bilemez neyse hayırlısı diyelim.

Zaten kendileride bu durumu tartışmamış bile sen ne istiyorsan yaparız demiş kendilerini bu konuda taktir ediyorum. Aynı sekilde senin içinde bunu isterdim zaten.
Açıkçası kapatıcı bir görüntü yok objektif olmaya çalışıyorum. Yani hergun aynada görüyorum. Evet ekim merkezi sürecin çok iyi gitmediğinin farkında ve telafi edeceklerine inandığım için bu ekim merkezini tercih ettim. Son aylarda ki revize ekimlerinden anlaşılıyor zaten işlerinin arkasında durmalarindan.
Daha sürecim bitmeti devam ediyor , objektif olarak surecimi paylaşıyorum. Yorum yapanlardan da bunu bekliyorum. Teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 02 Şubat 2021, 15:56:41 »
Umarım yapılacak yeni ekimle çok daha iyi olacak hayırlısı olsun
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #174 : 02 Şubat 2021, 16:01:30 »
Umarım yapılacak yeni ekimle çok daha iyi olacak hayırlısı olsun
Bende öyle umuyorum, teşekkürler hintell 👍

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #175 : 28 Şubat 2021, 00:00:09 »
9. Ay resimleri, mezoterapiden sonra duran dökülme tekrar başladı. Süreç geriye gitmeye başladı bende 😂
Almadığım vitamin takviye kalmadı galiba, iki aydır avodart kullanıyorum ama bağırsak emilim çok az anladığım kadarıyla bende etki etmiyor.
Saçlarım çok hacimsiz ve uzunken daha seyrek durduğu için 3 numaraya kestim. Kisayken daha güzel duruyor.

Perhaps

• Full Member
« Yanıtla #176 : 28 Şubat 2021, 00:26:28 »
Serkan aygın ekiminin arkasında duruyor. Ufak bi revizeden sonda daha da iyi olur. Ayrıca saçın  eskiye göre çok çok daha iyi.
  • Ekim Tarihi: 08/02/2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4450
  • Yaşınız 36

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #177 : 28 Şubat 2021, 01:29:32 »
Serkan aygın ekiminin arkasında duruyor. Ufak bi revizeden sonda daha da iyi olur. Ayrıca saçın  eskiye göre çok çok daha iyi.
O konuda şüphem yok, ilgi alakadan herkes gibi bende memnunum. Eskiye nazaran iyi tabi ki saç olmayan yerde saç var artık sadece istediğim gibi olmadı. Bazılarının dediği gibi daha sıkı bir görünüm değil derdim ektirdigime onca çektiğimiz sıkıntıya değer bir sonuç olsa yeterli :)

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #178 : 28 Şubat 2021, 16:07:47 »
O konuda şüphem yok, ilgi alakadan herkes gibi bende memnunum. Eskiye nazaran iyi tabi ki saç olmayan yerde saç var artık sadece istediğim gibi olmadı. Bazılarının dediği gibi daha sıkı bir görünüm değil derdim ektirdigime onca çektiğimiz sıkıntıya değer bir sonuç olsa yeterli :)
Kardesim seni anliyorum. Bende aynı durumdayim. 4000 greftle harika sonuc alanlar var benimle ayni acikliktaki kisilerden.  Ben memnun degilim. On kisma ekmis arkaya ekmemisler. One de hatali ekmisler. Onu daha kendilerine soylemedim. Ekim yapan ekip cok onemli. Simdi aklima dis hekkmligi fakultesi asistanlari geldi. Hah iste ayni durum...Millet serkan aygin diye gidiyor.  Ancak o bir marka. Ekimi yapan kanal acan kisi degil.  Maalesef sizinki ve benimki olmamis. Bariz. Oldu diyen kisi cok iyimser yaklasiyor derim. Zira 4000 greftle neler neler oluyor. Yeterki işinin ehli kisi ekim yapsın.
 Ekim yapmis azicik kapanmis oldu mu denir. Denmez... nesnel olup dogrulari soylemek lazim. Ben oyle yapiyorum.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2021, 16:26:03 Gönderen: Hipomani »

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #179 : 28 Şubat 2021, 16:12:04 »
Ornegin: Levent38 in sacı olmus mu olmus. Hem de harika olmus. Nerde olmus? Serkan aygin klinikte . Daha birsey demeyim.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 12:02:42 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram