Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27498 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #151 : 11 Ocak 2021, 11:53:36 »
İlaçların bir çok yan etkisi var bunları vücudun bağışıklık sistemi tepki olarak gösterir, ise yaramaz o durumda bence
Finas özelinde demek istemiştim yani. :)

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #152 : 11 Ocak 2021, 19:51:45 »
Finas özelinde demek istemiştim yani. :)
😂 Bakalım iki günde bir alıyorum avodarti şimdilik birşey yok olmazda umarım 😂😂

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #153 : 31 Ocak 2021, 14:53:08 »
8 ay geçti ama sonuçlar istediğim gibi olmadı bu saatten sonra da çok fark olacağını sanmıyorum.
Dün görüşmeye gittim her defasında farklı bir tedavi söyleniyor ve her defasında gülüp çıkıyorum, şunu dene bunu dene ama saç ekimini zaten bu tedaviler işe yaramadığı için yaptırmıştım. Evet çok güzel sonuçları olan ve bircok kişinin ekim için tercih ettiği bir yer ama sonrası ve takip yeterli değil. Yarım saat iki dakika Serkan bey baksın diye bekliyoruz. Detaylı bir muayene beklerdim açıkçası.
Nisan a randevu vericekler çok yoğun olduğu için duruma göre revize yapicaklarını söylediler, bakalım belki arap atı gibi saçlar sonradan coşar...

8. Ay fotoları, olabildiğince farklı ışıklarda çekmeye çalıştım. Öyle bazıları gibi kamuflaj oyunları yapmadım 😂
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 15:36:52 Gönderen: Atanmış-teacher »

Cobb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #154 : 02 Şubat 2021, 00:10:31 »
8 ay geçti ama sonuçlar istediğim gibi olmadı bu saatten sonra da çok fark olacağını sanmıyorum.
Dün görüşmeye gittim her defasında farklı bir tedavi söyleniyor ve her defasında gülüp çıkıyorum, şunu dene bunu dene ama saç ekimini zaten bu tedaviler işe yaramadığı için yaptırmıştım. Evet çok güzel sonuçları olan ve bircok kişinin ekim için tercih ettiği bir yer ama sonrası ve takip yeterli değil. Yarım saat iki dakika Serkan bey baksın diye bekliyoruz. Detaylı bir muayene beklerdim açıkçası.
Nisan a randevu vericekler çok yoğun olduğu için duruma göre revize yapicaklarını söylediler, bakalım belki arap atı gibi saçlar sonradan coşar...

8. Ay fotoları, olabildiğince farklı ışıklarda çekmeye çalıştım. Öyle bazıları gibi kamuflaj oyunları yapmadım 😂

Geçmiş olsun hocam; ben direkt revizyon istedim ki senin özellikle ön ve tepede kalan boşluklar benimkinden bile daha belirgin. Revizyon iste ama revizyona ihtiyaç duymak bile bizim için yıpratıcı. Tekrar operasyon yapılıyor sonuçta. Bu arada bende 6. ve 7.ay arasında önemli bir atak olmuştu; umuyorum senin sürecin de bitmeden benzer bir atak olur ama yine de revizyon yapılır diye düşünüyorum. Selamlar.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #155 : 02 Şubat 2021, 00:21:20 »
Geçmiş olsun hocam; ben direkt revizyon istedim ki senin özellikle ön ve tepede kalan boşluklar benimkinden bile daha belirgin. Revizyon iste ama revizyona ihtiyaç duymak bile bizim için yıpratıcı. Tekrar operasyon yapılıyor sonuçta. Bu arada bende 6. ve 7.ay arasında önemli bir atak olmuştu; umuyorum senin sürecin de bitmeden benzer bir atak olur ama yine de revizyon yapılır diye düşünüyorum. Selamlar.
Teşekkürler hocam, nisana kadar süresi var şimdilik çok birşey demedim, umarım biraz daha toparlar ama çok umudum yok. İkinci operasyon için emin olmam lazım çok fazla dönor yok tepe bölgesi de açılıyor o yüzden ona göre planlama isticem. Takviye olarak minoxidil tarzı ilaç kullanmicam, Serkan hoca süreci hızlandırmak için dedi ama acelem yok 😂 nasıl olsa kullanmasan da cikicak dedi o nedenle gerekli görmedim

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #156 : 02 Şubat 2021, 03:32:18 »
Aynı benim durum gibi. Onlerde sac var. Ortalar bos. Kafamı egince kus yuvası gorunumu var. Yani benimki oyle. Sizinde kafayi egince ayni goruntu olusuyordur sanıyorum. Ilgi alaka var sanıyordum. Revize yapılanlar var 6 ay sonunda. Gerci biri daha vardi 9. Ayda ve geri donus olmadı demisti. Insallah donerler.  Yani verilen para bir tarafa zaman ve greftler geri gelmiyor. Insallah en iyi sekilde telafi ederler.  Daha dogrusu gereken de bu.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #157 : 02 Şubat 2021, 12:33:23 »
Aynı benim durum gibi. Onlerde sac var. Ortalar bos. Kafamı egince kus yuvası gorunumu var. Yani benimki oyle. Sizinde kafayi egince ayni goruntu olusuyordur sanıyorum. Ilgi alaka var sanıyordum. Revize yapılanlar var 6 ay sonunda. Gerci biri daha vardi 9. Ayda ve geri donus olmadı demisti. Insallah donerler.  Yani verilen para bir tarafa zaman ve greftler geri gelmiyor. Insallah en iyi sekilde telafi ederler.  Daha dogrusu gereken de bu.
Sağdan soldan saç uzatıp kamufle etmek için saç ektirmis gibi olucaz aksi halde 😂 eskiye nazaran tabiki iyi ama istenilen görüntü için revize şart dönor alanda ne kaldıysa artık sonuç memnun etsin yeter diye düşünüyorum. Benim süreç sonlanana kadar revizelerin sonuçlarıda belli olursa ona göre bir karar veririm

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 02 Şubat 2021, 13:05:52 »
Ekim öncesine göre bence sonuç başarılı.
Bu açıklığa zaten 2 ekim gerekli.
Global Moderator

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #159 : 02 Şubat 2021, 13:10:16 »
açıklığınız fazlaymış Maşallah ben çok beğendim. . Fırça gibi olmuş saçlar.  güle güle tarayın

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 02 Şubat 2021, 13:16:04 »
Ekim başarılı ama sizin beklentiniz yüksek olması ekimin olmamış olduğu anlamına gelmez bu durumları iyi tartmak gerek. Kişi ben memnun değilim dedi diye ekim başarısız olmuyor. Revize size hediye olmuş normalde 1 ekimle bu kadar 2 ekim le daha iyi olur diyerek bir 12 bin daha isteye bilirlerdi.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #161 : 02 Şubat 2021, 13:16:29 »
Ekim öncesine göre bence sonuç başarılı.
Bu açıklığa zaten 2 ekim gerekli.
Ekim öncesinde vaadedilen bu değildi hintell, tek bir ekim ve finasterid takviyesi ile güzel bir görüntü olacaktı.
Ön ve orta bölgelere çalışıldı bu bolgeler seyrek zaten 🤷🏻‍♂️

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 02 Şubat 2021, 13:19:38 »
Ekim öncesinde vaadedilen bu değildi hintell, tek bir ekim ve finasterid takviyesi ile güzel bir görüntü olacaktı.
Ön ve orta bölgelere çalışıldı bu bolgeler seyrek zaten 🤷🏻♂

Şimdi dostum senin beklentin nedir bilemem bunuda tartışmam ama ekim başarılı zaten iyi bir sonuç almışsın açık alanına göre vadedilen bana göre olmuş 1 ekimle. Benim fikrim bu
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #163 : 02 Şubat 2021, 13:20:23 »
Ekim başarılı ama sizin beklentiniz yüksek olması ekimin olmamış olduğu anlamına gelmez bu durumları iyi tartmak gerek. Kişi ben memnun değilim dedi diye ekim başarısız olmuyor. Revize size hediye olmuş normalde 1 ekimle bu kadar 2 ekim le daha iyi olur diyerek bir 12 bin daha isteye bilirlerdi.
Revize olucak denmedi zaten, olabilir dendi.
Kişi memnuyeti önemli değilse o zaman bu forumun amacı nedir? Fikir alıp paylaşmak diye biliyorum ama anladığım kadarıyla burda yanlı paylaşımlar oluşmaya başlamış

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #164 : 02 Şubat 2021, 13:25:39 »
Şimdi dostum senin beklentin nedir bilemem bunuda tartışmam ama ekim başarılı zaten iyi bir sonuç almışsın açık alanına göre vadedilen bana göre olmuş 1 ekimle. Benim fikrim bu
Benim beklentim saçları kamufle etmeden düzgün bir görüntü oluşması, bunun için ekim yaptırdım zaten. Amacım kimseyle tartışmak değil fikirlerimi söylemek. Benim için şuan verimli bir süreç değil. Hani şu fotoğrafa bakarak neye göre başarılı diyorsunuz anlamıyorum 🤷🏻‍♂️

Facebook Twitter Instagram