Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27528 defa)

Wolfma

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #61 : 11 Haziran 2020, 14:24:34 »
temiz ekim ve temiz kabuk dökümü olmuş saçların ince biraz biotin al bide istersen finans erken vadede güzel sonuç alırsın. Donör bölgen zaman geçtikçe toparlar artık bence
Biotin alicam, saw Palmetto aldım onu kullanıyorum. Finasterid düşünmüyorum, minoxidil tarzı bir sprey olabilir belki. Daha öncede kullandım baya etki ediyor ama bırakınca daha kötü hale geliyorlar.
Forumda kabak çekirdeği DHT yi baskiladigini okumuştum şimdilik onu yiyorum 😂 bakalım artık.
Hair Forte sprey , minoxidil tarzı öneri varsa ona bakabilirim.

klaar

• Full Member
« Yanıtla #62 : 11 Haziran 2020, 18:20:56 »
   Nekadar kaliteli  bir yer olursan  olsun  ekib değişince  sıkıntılar    çıkıyor    İnş  güzel sonuç  alırsın  dostum

Neden herkes Cuneyt Hoca diye tutturuyor anlamiyorum. Kendisinin revize gerektiren ekimleri var forumda. Bence Serkan Hoca ucuza personel calistirip imajini riske atmaz. Kendisi, ekiplerinin yaklasik 10 yildir ayni oldugunu ve hepsinin uzman sinifinda yer aldiklarini soyledi. Hatta parasini vereyim en iyi doktorunuz eksin dedim gulustuk :))

Siempre26

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 11 Haziran 2020, 18:42:58 »
benim ekimi Sultan Hanım yaptı mesela, inanılmaz hafifti eli ama benden başka da görmedim Sultan Hanım'ın ektiğini...

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #64 : 11 Haziran 2020, 19:28:49 »

Neden herkes Cuneyt Hoca diye tutturuyor anlamiyorum. Kendisinin revize gerektiren ekimleri var forumda. Bence Serkan Hoca ucuza personel calistirip imajini riske atmaz. Kendisi, ekiplerinin yaklasik 10 yildir ayni oldugunu ve hepsinin uzman sinifinda yer aldiklarini soyledi. Hatta parasini vereyim en iyi doktorunuz eksin dedim gulustuk :))
Ekim öncesi benimde kafamda soru işaretiydi, kim ekecek diye. Ersin beyi, forumda bende hiç duymamıştım. operasyon sonrası acaba adı mi yanlış anladım diye düşündüm, benden sonra foruma aynı ekip tarafından yapılan bir ekimi daha gördüm .
Açıkçası tek hoşlanmadım yönü ekim sırasında doktor gidiyor, grefleri yerlestirenlerin tecrübesine kalıyorsunuz.
Alımdan memnunum, ekilenleri süreç gösterecek 😂

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 11 Haziran 2020, 19:36:04 »
benim ekimi Sultan Hanım yaptı mesela, inanılmaz hafifti eli ama benden başka da görmedim Sultan Hanım'ın ektiğini...

İçini rahatlatayım o zaman  :)

klaar

• Full Member
« Yanıtla #66 : 11 Haziran 2020, 19:43:55 »
Ekim öncesi benimde kafamda soru işaretiydi, kim ekecek diye. Ersin beyi, forumda bende hiç duymamıştım. operasyon sonrası acaba adı mi yanlış anladım diye düşündüm, benden sonra foruma aynı ekip tarafından yapılan bir ekimi daha gördüm .
Açıkçası tek hoşlanmadım yönü ekim sırasında doktor gidiyor, grefleri yerlestirenlerin tecrübesine kalıyorsunuz.
Alımdan memnunum, ekilenleri süreç gösterecek 😂

Yani ersin bey ekmedi de asistanlari mi ekti ? Tam anlayamadim

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #67 : 11 Haziran 2020, 19:53:33 »
Yani ersin bey ekmedi de asistanlari mi ekti ? Tam anlayamadim

Çoğu ekim merkezinde maalesef Doktorlar ekmiyor, asistanlari ekiyor. Doktorlar alım ve greft için kanal açıp gidiyolar. Ekim işlemini kalan asistanlar yapıyor. Ara sıra gelip kontrol edip sıkıntı varmı yok mu diye sorup gidiyorlar.
Ektikleri çıktığı sürece çok sorun yok benim için, eklenlerde işlerinde iyidir umarim onuda saçlar çıkınca gorucez

klaar

• Full Member
« Yanıtla #68 : 11 Haziran 2020, 20:00:06 »
Çoğu ekim merkezinde maalesef Doktorlar ekmiyor, asistanlari ekiyor. Doktorlar alım ve greft için kanal açıp gidiyolar. Ekim işlemini kalan asistanlar yapıyor. Ara sıra gelip kontrol edip sıkıntı varmı yok mu diye sorup gidiyorlar.
Ektikleri çıktığı sürece çok sorun yok benim için, eklenlerde işlerinde iyidir umarim onuda saçlar çıkınca gorucez

Simdi anladim. Benim ekimimin tamamini opersayon sefi  ve yardimcisi yapti dhi teknigi ile.  Geri kalan ekip ise organizasyon sagladi. Toplam 4000 graft ekildi. Daha once de belirttigim.gibi Serkan Aygin  ucuz ekiple calisacak kadar aptal degil. Bu kadar buyumesi ve neredeyse olumsuz yorumu dahi bulunmamasi bumu destekliyor. Ekim sonucunun yapilan ekim kadar olmasa da  kisinin kendine bakimi ve bunyesi ile alakali oldugunu dusunuyorum. Yanlisim varsa tecrubeli arkadaslar duzeltsin.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #69 : 11 Haziran 2020, 20:09:20 »
Simdi anladim. Benim ekimimin tamamini opersayon sefi  ve yardimcisi yapti dhi teknigi ile.  Geri kalan ekip ise organizasyon sagladi. Toplam 4000 graft ekildi. Daha once de belirttigim.gibi Serkan Aygin  ucuz ekiple calisacak kadar aptal degil. Bu kadar buyumesi ve neredeyse olumsuz yorumu dahi bulunmamasi bumu destekliyor. Ekim sonucunun yapilan ekim kadar olmasa da  kisinin kendine bakimi ve bunyesi ile alakali oldugunu dusunuyorum. Yanlisim varsa tecrubeli arkadaslar duzeltsin.
Tabiki ekildi hadi tamam bundan sonra diyip dikkat edilmezse bekleneni alamazsınız.
Şimdiye kadar çok dikkat ettim, bundan sonra destekler ve beslenme önemli

Siempre26

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 12 Haziran 2020, 15:08:14 »
İçini rahatlatayım o zaman  :)
senin de mi ekimi Sultan Hanım yaptı? :) vallahi ben memnun kaldım, gayet güzel tüm aşamalarda yer aldı, alımda, delmede ve ekimde. Çok da işini bilen birine benziyodu ama kimseyi göremeyince onda ektiren şaşırdım

Cobb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 14 Haziran 2020, 19:28:39 »
15. Gün resimleri, bundan sonra aylık olarak resim yüklemeye devam edeceğim.

Dökülme henüz yok, 20 günden sonra başlıyor çoğunda galiba, bakalım şok sonrası resim atarım.

Gayet güzel duruyor hocam. Artık bekleme evresi bakalım. Şampuan olarak ne düşünüyorsunuz?

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #72 : 14 Haziran 2020, 21:55:44 »
Gayet güzel duruyor hocam. Artık bekleme evresi bakalım. Şampuan olarak ne düşünüyorsunuz?

Prozinc plus aldım, daha önce kullananların yorumları iyiydi. Denemekten zarar gelmez.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #73 : 18 Haziran 2020, 21:08:04 »
22. Gün, şok 17. Günde başladı şuan için hafif seyrediyor.
Biotin, sawpalmetto ve prozinc plus şampuan kullanıyorum, iki günde bir b12 vitamini alıyorum.
Şapka takarak güneşe çıkıp d vitamini almaya çalışıyorum ama şapka çok terletiyor 😂
Forumda okuduğum kadarıyla sawpalmetto kullananlarin saçları kuruyodu bende öyle bir etki yapması henuz, hala ekim öncesinde olduğu gibi aşırı yağlı.
Yıkarken nazik yıkıyorum, masaj yaparak daha mı sert yıkamalıyim ?
Birde proscar kullanmayı düşünüyorum sawpalmetto yeterli mi yoksa ikisini bir arada nasıl kullanabilirim ?

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #74 : 22 Haziran 2020, 01:59:50 »
26. Gundeyim şok dökülme şuan için hafif seyrediyor, günde belki 50-80 arası max.
Yıkarken öne doğru hafif masaj yaparak yıkıyorum. Daha mı sert yıkamalıyim?
Yıkarken bastırınca hafif ağrı oluyor normal mi ? 
Resimler flaşlı ve flaşsız olarak atıyorum. Tecrübeli arkadaşlar bir ses verin 😂

Facebook Twitter Instagram