Saç Ekimi Sonuçları
ekim alanı güzel görünüyor bu arada sakal çok güzel toparlamış hemen hayırlı olsun saç ekimin.
Teşekkürler hocam, bugün ikinci yikamayi yaptım dönor ve sakallarda kabuk kalmadı hafif kızarıklık kaldı onlarda geçer zamanla. Beşiktaş maçları döktü zaten bu saçları hormanlar hikaye 😂
operasyon boyunca biraz kanlı bir işlem oldu, sonrasında da deri altına enjekte edilen sıvılar akmaya başladı, dün pansuman yapıldı. lazer terapi yapıldı. biraz morluk var saçın ön bölgesinde, resim çekip gönderdim, bir sıkıntı olmadığını söylediler. ilk yıkama yapıldıktan bir kaç gün sonra tekrar resim istedilerUfak sarı noktalar var ilk günde varmış aynı noktalar, iltihap diye korktum açıkçası ama ilk ekimden sonraki fotolarda da varmış heralde değildir.Saçlarım aşırı yağlı hergün yıkarım normalde, bugüne kadar denediğim hiç birşey fayda etmedi. konozol, vichy dercos, bioxin vs. forumda prozinc plus etkili diye okuyup sipariş verdim, umarım faydası olur.Pharmaozon sürdüm bugün, aşırı yağlı sanki hiç çekmiyor. günde 2-3 defa sürün dediler ama gerek duymazsam sürmeyebilirim.Takviye olarak almayı düşünüdüğüm Saw Palmetto , B12 vitamin ve D3 vitamin.
saw palmettoyu hiç kullanma saçların yağlı ise. Kesinlikle tavsiye etmiyorım benim de aynı ve acayip kurutup bu sefer kaşıntıya yol açıyor
yıkama öncesi kremi sürüp 40dk bekleyin demişlerdi sizde öyle mi yaptınız
gayet güzel, ön bölgede biraz kanlanma olmuş sanki ama yıkamada gider bence
Resimlerden anlaşılıyor mu bilmiyorum ama deri altında ki beyaz bolge pütürlü duruyor, sanki oda kabuk gibi