Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27464 defa)

Kartalls

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 29 Mayıs 2020, 16:06:53 »
Paylaşmıştım yukarıda ama çok iç açıcı bir donor alanım yok , hedeflenen alımdan 200 kadar daha eksik aldılar.
  verteks tam gitmemiş Saç var azda olsa, saç açıklığımız benziyor, donör bölgeye çok yüklenmiyor serkan bey, başka yer olsa 6000 binde alır , geçmiş olsun tekrardan iyi bir sonuç alırsınız inşallah

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Mayıs 2020, 16:07:28 »
Hayırlı olsun. Pharmaozon deriyi nemli tutmak için. Günde 2 falan yeterli oluyordu bende, gerekirse 3 yaparsınız. Zaten bir süre sonra kabuk tuttukça kafa geriliyor, o zaman daha çok sürmeye başlarsınız :D Fırça işini bilmiyorum ama ben parmak uçlarımla az az dokunarak yapıyordum.

Bu arada, bu adını duymadığımız ekipler sanırım daha önce yabancılara işlem yapanlar. Çünkü Türklerden hep belli birkaç ismi duyuyorduk, yabancılara yapan bir sürü ekip de var onları hiç bilmiyoruz. Bu dönemde yurtdışı işleri bitince onlar da Türklere döndü tabii.

4-5 ekip var anladığım kadarıyla, odaları steril baya. Zaten virüs olayından önce araştırma yaparken görüşmüştüm o zaman hazirana kadar kapalıyız demişlerdi. Bazı yerler devam ediyordu o zaman karar verdim burda ektireye, parayi öne alan ne olursa eken yerlerden çekinin.

Pharmaozon, gayet iyi kaşıntıya da iyi geliyor galiba. Sabah ve gece uygulama yaparım
Yarın ilk yıkamayı yapicam, umarım herşey yolunda gider 😂

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #18 : 29 Mayıs 2020, 16:10:13 »
  verteks tam gitmemiş Saç var azda olsa, saç açıklığımız benziyor, donör bölgeye çok yüklenmiyor serkan bey, başka yer olsa 6000 binde alır , geçmiş olsun tekrardan iyi bir sonuç alırsınız inşallah

Bu forumda işi bilen arkadaşların yorumlarıni dikkatle okudum, 10 binde alırlar dönor iyi ise ama saç ekimi yapılan alan 4500 grefte besliyecek kadar müsade ediyormus anladığım kadariyla 5000 bin sınır. Tabi bunyeden bünyeye değişir ama bence 4400 bile iyi bir rakam

Kartalls

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 29 Mayıs 2020, 16:17:19 »
Bu forumda işi bilen arkadaşların yorumlarıni dikkatle okudum, 10 binde alırlar dönor iyi ise ama saç ekimi yapılan alan 4500 grefte besliyecek kadar müsade ediyormus anladığım kadariyla 5000 bin sınır. Tabi bunyeden bünyeye değişir ama bence 4400 bile iyi bir rakam
kesinlikle yoksa neden almasınlar onlarda istemez mi çok sık ekim olsun fırça  gibi boşluk kalmasın Ama,  alınan Kökler öldükten sonra bir anlamı yok , benden 4500 aldılar 5000 bin üstüne bazı doktorlar çıkmıyorlar

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2020, 16:27:10 »
Sürekli sırt üstü uzanmaktan kafadaki ödem ensede birikti , ödem söktürücü ve bol miktarda sıvı alıyorum, tahminen ne zaman kafa kare formundan çıkar , tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim.
Sünger Bob gibi oldu kafam

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2020, 16:49:57 »
Teşekkürler, umarım güzel bir sonuç olur :)
Rica ederim hocam

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2020, 23:12:17 »
Sürekli sırt üstü uzanmaktan kafadaki ödem ensede birikti , ödem söktürücü ve bol miktarda sıvı alıyorum, tahminen ne zaman kafa kare formundan çıkar , tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim.
Sünger Bob gibi oldu kafam

Ekim’iniz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz... 1 haftaya normale döner şişlikler

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2020, 23:17:51 »
Keşke Dhi tercih etseydiniz aygın clinicte Dhi sonucları gayet güzel.. nekroz riskinde çok çok düşük... ilgili alanda ufak bşr nekroz olabilir 7-10 gün arası belli olur..

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #24 : 30 Mayıs 2020, 00:32:31 »
Ekim’iniz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz... 1 haftaya normale döner şişlikler

Teşekkürler, umarım güzel bir sonuç elde ederim 😊

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #25 : 30 Mayıs 2020, 00:34:32 »
Keşke Dhi tercih etseydiniz aygın clinicte Dhi sonucları gayet güzel.. nekroz riskinde çok çok düşük... ilgili alanda ufak bşr nekroz olabilir 7-10 gün arası belli olur..

Benimde kafamda dhi vardı ama Serkan hoca fue dedi, alan geniş olduğu için büyük ihtimalle. Üst bölgedeki saçların kalitesini düşük buldu, yoksa iyileşme süreci ve konfor tabiki dhi

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #26 : 30 Mayıs 2020, 00:49:09 »
   Nekadar kaliteli  bir yer olursan  olsun  ekib değişince  sıkıntılar    çıkıyor    İnş  güzel sonuç  alırsın  dostum 

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #27 : 30 Mayıs 2020, 01:05:19 »
   Nekadar kaliteli  bir yer olursan  olsun  ekib değişince  sıkıntılar    çıkıyor    İnş  güzel sonuç  alırsın  dostum

Tabiki küçük bir hataya bakar en iyi doktor olsa bile, ama şuan için memnunum yarın ilk yıkamayı yapicam, sonuç tam netleşir

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #28 : 30 Mayıs 2020, 15:40:04 »
İlk yıkamayı yaptım, duşu aradan çıkardım. Çok ılık bir su ile terlememek için kısa bir duş aldım umarım sorun olmaz.

Losyonu sürüp yaklaşık 45 dakkika bekletip durulayıp şampuan çek bas olarak uyguladım. Gerçekten şampuan hiç köpürmuyor.

Yıkamayı kova ve maşrapa ile yaptım. Çıkınca bir baktım ki saçta losyon olduğu gibi duruyor. Öyle bıraktım umarım sorun olmaz 😂

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #29 : 30 Mayıs 2020, 16:08:53 »
Son durum

Facebook Twitter Instagram