Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun hocam ekiminiz güzel göründü bana da umarım istediğiniz gibi de sonuçlanır paylaştığınız sürece takipteyim
Paylaşmıştım yukarıda ama çok iç açıcı bir donor alanım yok , hedeflenen alımdan 200 kadar daha eksik aldılar.
Hayırlı olsun. Pharmaozon deriyi nemli tutmak için. Günde 2 falan yeterli oluyordu bende, gerekirse 3 yaparsınız. Zaten bir süre sonra kabuk tuttukça kafa geriliyor, o zaman daha çok sürmeye başlarsınız Fırça işini bilmiyorum ama ben parmak uçlarımla az az dokunarak yapıyordum.Bu arada, bu adını duymadığımız ekipler sanırım daha önce yabancılara işlem yapanlar. Çünkü Türklerden hep belli birkaç ismi duyuyorduk, yabancılara yapan bir sürü ekip de var onları hiç bilmiyoruz. Bu dönemde yurtdışı işleri bitince onlar da Türklere döndü tabii.
verteks tam gitmemiş Saç var azda olsa, saç açıklığımız benziyor, donör bölgeye çok yüklenmiyor serkan bey, başka yer olsa 6000 binde alır , geçmiş olsun tekrardan iyi bir sonuç alırsınız inşallah
Bu forumda işi bilen arkadaşların yorumlarıni dikkatle okudum, 10 binde alırlar dönor iyi ise ama saç ekimi yapılan alan 4500 grefte besliyecek kadar müsade ediyormus anladığım kadariyla 5000 bin sınır. Tabi bunyeden bünyeye değişir ama bence 4400 bile iyi bir rakam
Teşekkürler, umarım güzel bir sonuç olur
Sürekli sırt üstü uzanmaktan kafadaki ödem ensede birikti , ödem söktürücü ve bol miktarda sıvı alıyorum, tahminen ne zaman kafa kare formundan çıkar , tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim. Sünger Bob gibi oldu kafam
Ekim’iniz hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz... 1 haftaya normale döner şişlikler
Keşke Dhi tercih etseydiniz aygın clinicte Dhi sonucları gayet güzel.. nekroz riskinde çok çok düşük... ilgili alanda ufak bşr nekroz olabilir 7-10 gün arası belli olur..
Nekadar kaliteli bir yer olursan olsun ekib değişince sıkıntılar çıkıyor İnş güzel sonuç alırsın dostum