Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27499 defa)

Wolfma

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #135 : 28 Kasım 2020, 14:01:16 »
finasterid dokulmeyi yavaslatır minyatur inceleri biraz kalınlaştırır ama bırakırsan minyaturlerin gider ekim mana kazanmaz.biotin iyi bir marka ve kişisel gorusum 5mg olmalı 2.5 tan sonrasını vucut atıyor ama biz saç için içiyoruz.5 mg farkediyor diye gozlemledim.ayrıca eskiye gore kalın saçların.
Bir hafta kombo yapım ağır gelmezse devam ederim , finasterid + Xpecia +2500 biotin . Xpecia içinde de biotin var dengeler o zaman 😂
Bu ara dökülme var hem kendi saçım ara arada ekilenlerden geliyor. Yağlanma azalmıştı o arttı. Biraz ağırlık idmanlarini arttırdım ondan kaynaklı diye düşünüyorum

NeferTiTi

• Full Member
« Yanıtla #136 : 28 Kasım 2020, 14:01:42 »
6 bence gayet başarılı tabi kendi fikrim umarım daha da güzel olur sürecin %50 dilimi kaldı

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #137 : 28 Kasım 2020, 14:43:43 »
6 bence gayet başarılı tabi kendi fikrim umarım daha da güzel olur sürecin %50 dilimi kaldı
Eski haline göre evet başarılı, zaten merkez 6 ay da  fark yaratan görüntü 1 sene de sonuc diyor dedikleri oldu şimdiye kadar 😊

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #138 : 16 Aralık 2020, 23:51:45 »
Biotin, finasterid, günde 1 tane xpecia alıyorum ama kendi saçlarım fena dökülüyor. Saç gelisimi de durdu, cumartesi ekim merkezinde randevum var. Neden dökülür bu kadar takviyeye rağmen anlamıyorum. Stres deseniz yok, spor haftada en az 3 gün, bunu engellicek birşey yok galiba dökülecek olan dökülecek anlaşılan  :(

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 17 Aralık 2020, 00:22:43 »
Bir hafta kombo yapım ağır gelmezse devam ederim , finasterid + Xpecia +2500 biotin . Xpecia içinde de biotin var dengeler o zaman 😂
Bu ara dökülme var hem kendi saçım ara arada ekilenlerden geliyor. Yağlanma azalmıştı o arttı. Biraz ağırlık idmanlarini arttırdım ondan kaynaklı diye düşünüyorum
Dostum inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
Bu yağlanma olayı dht ile ilgili sanırım.
İlk zamanlar saçlarının yağlı olduğundan bahsetmişsin saw palmetto ve daha sonrasında finansteride başlamışsın..Sonra yağlanman azalmış.

Saw palmettoyu ne kadar kullandın ve yağlanmanın azalmasına etki etti mi

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #140 : 17 Aralık 2020, 00:30:44 »
Dostum inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
Bu yağlanma olayı dht ile ilgili sanırım.
İlk zamanlar saçlarının yağlı olduğundan bahsetmişsin saw palmetto ve daha sonrasında finansteride başlamışsın..Sonra yağlanman azalmış.

Saw palmettoyu ne kadar kullandın ve yağlanmanın azalmasına etki etti mi
Bir ay kullandım ilk başlarda azalır gibi oldu ama sonra tekrar başladı. Sebamed anti hair loss köpük kullanıyorum şuan belki o dokuyodur. Minoxidil de kullanınca ilk başlarda döküyordu aynı etkiye benziyor

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #141 : 26 Aralık 2020, 14:12:20 »
7. Ay resimleri, bugün kontrole gittim mezoterapi ye başladık. Finasterid kullanmama rağmen saçlarımın döküldüğünü belirttim hoca bazı testler istedi. Testleri yaptırdıktan sonra testlerin sonucuna göre kullandığım takviyeleri değiştirecez. Bu testleri İstanbul da nerede yaptırabilirim ? Özel lab a sordum baya bir fiyat çıkardılar 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 26 Aralık 2020, 14:15:42 »
7. Ay resimleri, bugün kontrole gittim mezoterapi ye başladık. Finasterid kullanmama rağmen saçlarımın döküldüğünü belirttim hoca bazı testler istedi. Testleri yaptırdıktan sonra testlerin sonucuna göre kullandığım takviyeleri değiştirecez. Bu testleri İstanbul da nerede yaptırabilirim ? Özel lab a sordum baya bir fiyat çıkardılar 😂

şişli Ahenk lab var orada yapılır
kan testi hepsi çıkar zaten aile doktorunda da ücretsiz yapılıyor kan testi

bu arada ekim öncesi saçların dökülme evresinde onlar fin kulandığın için dökülüp daha kalın çıkabılır

sürece gelirsek açık alana göre güzel duruyor
Global Moderator

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #143 : 26 Aralık 2020, 14:24:21 »
şişli Ahenk lab var orada yapılır
kan testi hepsi çıkar zaten aile doktorunda da ücretsiz yapılıyor kan testi

bu arada ekim öncesi saçların dökülme evresinde onlar fin kulandığın için dökülüp daha kalın çıkabılır

sürece gelirsek açık alana göre güzel duruyor

Teşekkürler hintell, aile doktoruna bir sorayım bazı testleri yapmazlarsa şişliyi bir sorayım. Hoca finasterid kullanmama rağmen cansız buldu dökülme nedeni finasteride bazı bunyeler tepki vermiyor dedi avodart önerdi. Bir testleri yaptiricam sonra duruma göre takviyeleri değiştiricek

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 26 Aralık 2020, 15:03:14 »
Test sonuçlarını, test sonuçlarınıza karşı doktor yorumu ve sonrasında yapacaklarınızı paylaşır mısınız

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #145 : 26 Aralık 2020, 16:57:54 »
Test sonuçlarını, test sonuçlarınıza karşı doktor yorumu ve sonrasında yapacaklarınızı paylaşır mısınız
Paylaşırım  |-onayisareti-|

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #146 : 09 Ocak 2021, 18:29:35 »
Test yaptırmaktan vazgeçtim, mezoterapiye gittiğim Dr test sonuçlarının bir önemi olmadığını saçlari etkileyen saç diplerinde ki testesteron seviyesinin olculemedigini söyledi. Zaten pahalı ve gereksiz buluyodum 😂 kan tahlili yaptırdım demir eksikliği çıktı takviyelere başladım şuan dökülme baya azaldı. Xpecia ve proscarı bıraktım bir faydasını göremedim.

Şuan avodarti deniyorum, iki günde bir olucak şekilde. Yan etki görürsem bırakıcam. Sitede genelde iki günde bir almış arkadaşlar tavsiyesi olan varsa yorum yaparsa sevinirim

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 10 Ocak 2021, 00:35:22 »
Test yaptırmaktan vazgeçtim, mezoterapiye gittiğim Dr test sonuçlarının bir önemi olmadığını saçlari etkileyen saç diplerinde ki testesteron seviyesinin olculemedigini söyledi. Zaten pahalı ve gereksiz buluyodum 😂 kan tahlili yaptırdım demir eksikliği çıktı takviyelere başladım şuan dökülme baya azaldı. Xpecia ve proscarı bıraktım bir faydasını göremedim.

Şuan avodarti deniyorum, iki günde bir olucak şekilde. Yan etki görürsem bırakıcam. Sitede genelde iki günde bir almış arkadaşlar tavsiyesi olan varsa yorum yaparsa sevinirim

"Saçları etkileyen saç diplerindeki testesteron seviyesinin ölçülemediğini söyledi"
Ne demek?
Testesterondan kastı, dht mi acaba.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #148 : 10 Ocak 2021, 00:38:24 »

Yan etki yaşamanız ilacın işe yaradığını gösterir.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #149 : 11 Ocak 2021, 11:49:11 »
"Saçları etkileyen saç diplerindeki testesteron seviyesinin ölçülemediğini söyledi"
Ne demek?
Testesterondan kastı, dht mi acaba.
Olabilir, testleri gösterdim gerek yok dedi. Zaten pahalı dedim. Saçı ne kadar etkilediğini olcemiyoruz vücutta ki ölçülüyor o da net bir veri değil gibi birşeyler soyledi

Facebook Twitter Instagram