Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 27459 defa)

Wolfma

• Full Member
Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« : 29 Mayıs 2020, 09:52:32 »
Uzun süredir severek takip ettiğim foruma sonunda saç ekimi yaptırarak sürecimi sizlerle paylaşmak, fikir alış-verişi ve sonucun duruma göre benden sonra ektirmek isteyenlere yardımcı olabilmek için konuyu açıyorum.

27-05-2020 tarihinde Serkan Aygın clinic de saç ekimi yaklaşık 8 saat süren bir operasyon sonrasında, ağrısız bir şekilde bitirmiş oldum. Saçlarım ince telli ve kökleride zayıfmış :( güzel bir ekim oldu ekim çizgisi, donör alan ve ekilen alandan memnumum.
umarım ekilen saçlar çıkar ve rüzgarda uçuşurlar...

yaş 31, 10 yıldır saç sorunları yaşıyorum,

tekli greft sayısı    :718
ikili greft sayısı     : 1943
üçli greft sayısı    : 703
dörtlü greft sayısı :172

sakaldan alınan greft 664

Wolfma

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın Clinic 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2020, 10:19:49 »
ekim öncesi donör bölgeler :/ ve sakal alım bölgesi

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2020, 10:32:45 »
 operasyon boyunca biraz kanlı bir işlem oldu, sonrasında da deri altına enjekte edilen sıvılar akmaya başladı, dün pansuman yapıldı. lazer terapi yapıldı. biraz morluk var saçın ön bölgesinde, resim çekip gönderdim, bir sıkıntı olmadığını söylediler. ilk yıkama yapıldıktan bir kaç gün sonra tekrar resim istediler

Ufak sarı noktalar var ilk günde varmış aynı noktalar, iltihap diye korktum açıkçası ama ilk ekimden sonraki fotolarda da varmış heralde değildir.
Saçlarım aşırı yağlı hergün yıkarım normalde, bugüne kadar denediğim hiç birşey fayda etmedi. konozol, vichy dercos, bioxin vs.
forumda prozinc plus etkili diye okuyup sipariş verdim, umarım faydası olur.

Pharmaozon sürdüm bugün, aşırı yağlı sanki hiç çekmiyor. günde 2-3 defa sürün dediler ama gerek duymazsam sürmeyebilirim.

Takviye olarak almayı düşünüdüğüm Saw Palmetto , B12 vitamin ve D3 vitamin.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2020, 11:54:30 Gönderen: Atanmış-teacher »

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2020, 10:58:57 »
Ekimin hayırlı olsun kardeşim. Planlaman ve çizgin güzel duruyor. Cüneyt bey ve ekibi mi yaptı ekimini ?

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2020, 11:03:55 »
Ekimin hayırlı olsun kardeşim. Planlaman ve çizgin güzel duruyor. Cüneyt bey ve ekibi mi yaptı ekimini ?

8 bin TL, ödedim, dhi 10 bin TL . Ersin bey yaptı ekimi, bende ilk defa duydum adını ama gayet güzel geçti. Planlamayı Serkan Aygın yaptı, eski saçların dökülecek dedi umdugumdan daha geniş bölge oldu, ekilenler çıkarsa beni mutlu eder

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2020, 14:27:03 »
antibiyotik kullanıyormusunuz acaba ,kliniklerin bu konuda farklı yaklaşımları oluyor o yüzden soruyorum.
ayrıca serkan aygın kliniğin forumdaki tüm konularını nerdeyse hepsini inceledim ve hiç nekroz vakasıyla karşılaşmadım .
sizdede nekroz yok kanımca .

yilmaaz

• Full Member
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2020, 14:33:43 »
Hocam hayırlı olsun. İnşaallah istediğin gibi çıkar saçlarınız. Serkan aygin su an saç ekimi yapıyor mu? Bu arada ben öğretmenim.

Kartalls

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2020, 14:36:58 »
aynı klinikte ekim olmuşuz, sürecinizi takip edeceğim, saç ekimi öncesine ait arka bölge ön bölge resimlerinizi de paylaşabilirmisiniz. Geçmiş olsun, tecrübeli arkadaşlarımız ekimi yorumlarlar, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2020, 14:45:35 »
antibiyotik kullanıyormusunuz acaba ,kliniklerin bu konuda farklı yaklaşımları oluyor o yüzden soruyorum.
ayrıca serkan aygın kliniğin forumdaki tüm konularını nerdeyse hepsini inceledim ve hiç nekroz vakasıyla karşılaşmadım .

Evet, veriyorlar.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2020, 15:16:54 »

Benimki saç ekiminden kalan bir kanama
,Yapılırken morardi. Serkan Aygin clinicte herşey veriyorlar şapka da dahil bu açıdan çok güzel bence

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #10 : 29 Mayıs 2020, 15:18:31 »
Hocam hayırlı olsun. İnşaallah istediğin gibi çıkar saçlarınız. Serkan aygin su an saç ekimi yapıyor mu? Bu arada ben öğretmenim.
Evet yapıyorlar hocam, hatta benim randevu ile ekim arasında 3 gün var.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için , malum tatil erken geldi biran önce aradan çıkması güzel olur

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #11 : 29 Mayıs 2020, 15:22:57 »
aynı klinikte ekim olmuşuz, sürecinizi takip edeceğim, saç ekimi öncesine ait arka bölge ön bölge resimlerinizi de paylaşabilirmisiniz. Geçmiş olsun, tecrübeli arkadaşlarımız ekimi yorumlarlar, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Paylaşmıştım yukarıda ama çok iç açıcı bir donor alanım yok , hedeflenen alımdan 200 kadar daha eksik aldılar.

Wolfma

• Full Member
« Yanıtla #12 : 29 Mayıs 2020, 15:28:03 »
Pharmaozon nemlendirici veriliyor. Baya yağlı bir görüntü oluşturuyor ama sitesinde incelediğim kadarıyla doğal bir ürün ve hücre yenileyici bir fonksiyonu var, daha önceden bakım yaparken kullandığım yumuşak bir fırça ile uygulama yapmaya basladim, elimi surmeye çekiniyorum şuan. Antiseptik özelliği olduğu için bence günde 2-3 kullanmakta yarar var.

İyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, bu forumdan çok yararlandım umarım herkes istediği görüntüye ulaşır kazasız belasız :)

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 29 Mayıs 2020, 15:34:56 »
Geçmiş olsun hocam ekiminiz güzel göründü bana da umarım istediğiniz gibi de sonuçlanır paylaştığınız sürece takipteyim

magritte

• Full Member
« Yanıtla #14 : 29 Mayıs 2020, 15:48:14 »
Hayırlı olsun. Pharmaozon deriyi nemli tutmak için. Günde 2 falan yeterli oluyordu bende, gerekirse 3 yaparsınız. Zaten bir süre sonra kabuk tuttukça kafa geriliyor, o zaman daha çok sürmeye başlarsınız :D Fırça işini bilmiyorum ama ben parmak uçlarımla az az dokunarak yapıyordum.

Bu arada, bu adını duymadığımız ekipler sanırım daha önce yabancılara işlem yapanlar. Çünkü Türklerden hep belli birkaç ismi duyuyorduk, yabancılara yapan bir sürü ekip de var onları hiç bilmiyoruz. Bu dönemde yurtdışı işleri bitince onlar da Türklere döndü tabii.

Facebook Twitter Instagram