Saç Ekimi Sonuçları
Donör resimide paylaşırsan görelim, tepeden de resim atarsan iyi olur. Ekim durum yorumu yapılır.
Donör kaliteli, tel kalın,istediğin sonuca ulaşırsın kanaatindeyim,herhangi bir merleze gidip bilgi aldınızmı ve analiz yapıldımı?
tabiki ekim. protez asla düşünme pişman olursun . iyi bir ekimle güzel olur bu saç.
aldım hocam şahin hocayla görüştüm ekim yapılır ama dökülme devam ediyor sonra bir ekim daha yapılır dedi , o yüzden kararsız kaldım bende , birde ben ön çizgiyi çok öne getirmek istiyorum düz olsun ful dolsun şakaklar önler istiyorum ama o seviye olmaz sanırım ekimle
Hocanın sonuçları fena değil, ikinci bir ekime ihtiyaç olacaksa ona göre donör alımı yapılır, donör durumun ikğnci ekimide sağlam sayıyla kurtarırsa ekim sık olabilir. Planlama yapılması gerekir
peki şuan ektirmek mantıklı mı , çünkü saçlarımı her yıkadığımda oluk oluk dökülüyor , yoksa dökülmenin azalmasını mı beklemeliyim bu seferde ne zaman azalır durur bilmiyorum kısır döngüye girer gibi
Aileden en azından örnekler vardır, istersen dermatolog yardımı alabilirsin yavaşlayabilir ama sonuçta dökülecekse dökülür. Karar senin ama bekleyip netleştirirsin kafanda veys ektirir, 2 ekimi planlarsın ileride.
Saç ekim olurmu olur ama yasin genç olduğu için saç dökülmen devam edecek hata zamanla ekilen Saçlar dökülecek ila saç ekim yapacam diyorsan ön bölgeye 2500 greft güzel olur zamanla ikinci bir ekim olursun saç sakal karışımı greftleri boşa harcama para versende geri gelmez