Gönderen Konu: 2020 Saç Ekim Fiyatları ve Kalite  (Okunma sayısı 11563 defa)

bakalim

• Sr. Member
Ynt: Fiyat ve Kalite
« Yanıtla #15 : 29 Mayıs 2020, 12:33:47 »
Dostum, yanlış anlama sadece kendi fikrimi söylüyorum, saç ektirmedim ama bu siteyi 2-3 aydır takip ediyordum geçenlerde üye olarak takip etmeye başladım, çünkü bu sitede çok fazla emek ve tecrübe var, bende maximum 5000 düşünüyordum ve İzmirde yaşıyorum ki şu an izmiri eledim istanbul veya ankara yı düşünüyorum,

istanbul 8000 ankara 6500 tl ama bekleyip para biriktirmeyi ve buralardan birine yaptıracağım, sonuçlanmış tüm konular kısmına girersen bazı şeyleri daha net anlarsın o 4-5000 e ektirecğin yerlerin sonuçları % 40-50 mutlu sonla biter oda seyrek kalır ekimin

ama kendini zorlayıp sabredersen 1-2 bin daha koyduğunda seni % 70-80 mutlu edecek yerleri listeye ekleyebiliyorsun, ve sen 5000 tl karşılığında ekim yaptırdığın yerden olumlu sonuç alamazsan, bi daha o 5000 i de zor bulursun ve ekimden soğursun

sonra gidip 3-4000 e telafisini yaptırabilirim psikolojisiyle hareket edip donör alanındaki altın değerindeki saçlarını kaybedersin ve 3-5 sene sonra da tekrar para biriktirip bu sefer sakal kısamından saç eken yerleri aramaya başlarsın, ha evet 7-8000 e yaptıracağın yerlerde buna benzer sorun yaşama ihtimalin varmı var ama

çok daha düşük ve bu yerler isim yaptıkları için kariyerlerini kaymetmemek adına sana ekim telafisini üçretsiz yapmayı teklif edebilirler ama diğerlerini karşına alıp konuşamazsın adamlar kasap ve nitelikli dolandırıcı çünkü, son pişmanlık fayda etmez iyi düşün dostum sonra karar ver.. ;)

Doğru diyorsunuz. Bilgehan Aydınla tekrar görüşeceğim sanırım 6500'e tav olacağım..:)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #16 : 29 Mayıs 2020, 12:51:52 »
Hayırlı olsun şimdiden.. :)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Mayıs 2020, 13:28:56 »
Dogru karar vermis olursun cunku biraz daha arastirirsan ne kadar ciddi sonuclari oldugunu gorursun evet arkadasin dedigi gibi hepsinde var o risk ama bize dusen riski en aza indirmek cikarilan greftlerin daha azini eken yerler bile duyduk  o greftlerin bir tanesi bile cok degerli sonucta vucudumuzun bir parcasi o yuzden 1 2 bin lira sagligin yaninda cok onemsiz en azindan bilindik ortalama bir yeri secin

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 29 Mayıs 2020, 13:50:34 »
Dogru karar vermis olursun cunku biraz daha arastirirsan ne kadar ciddi sonuclari oldugunu gorursun evet arkadasin dedigi gibi hepsinde var o risk ama bize dusen riski en aza indirmek cikarilan greftlerin daha azini eken yerler bile duyduk  o greftlerin bir tanesi bile cok degerli sonucta vucudumuzun bir parcasi o yuzden 1 2 bin lira sagligin yaninda cok onemsiz en azindan bilindik ortalama bir yeri secin

Evet, öncelikle bu karardayım. Yaptığı işin arkadasında duracak bir firma olması önemliydi sonuçta plastik cerrahların kalitesi ve ekibi çok önemli.
Haziran ayında ekime başlayacağım, teşekkür ederim herkese şimdiden. Az sonra kaporamı gönderiyorum hayırlısıyla :)

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 29 Mayıs 2020, 14:17:34 »
Bu foruma girdikten sonra iyice saç ekimi için ikna ettim kendi kendimi sanırım :)
Bilgehan Aydın kliniği ile anlaştım. 6500TL üzerinden. Pandemi dolayısıyla yabancı ve yerli turistlerin İstanbul'a gelemeyeceği bu sebeple saç ekim kliniklerinin fiyat düşürdüğünü duydum, mantıklı buldum. Forumda araştırdığım kadarıyla Mayıs sonuna kadar her yerde böyle bir kampanya var.
Valla sizin yüzünüzden gitti 6 buçuk bin :))
Çok heyecanlıyım, herkese teşekkür ederim. Ekim gününden sonra before-after paylaşacağım.

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2020, 14:37:05 »
Hadi hayirlisi. insallah tatmin edici bir sonuc olur

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2020, 15:40:09 »
Bu foruma girdikten sonra iyice saç ekimi için ikna ettim kendi kendimi sanırım :)
Bilgehan Aydın kliniği ile anlaştım. 6500TL üzerinden. Pandemi dolayısıyla yabancı ve yerli turistlerin İstanbul'a gelemeyeceği bu sebeple saç ekim kliniklerinin fiyat düşürdüğünü duydum, mantıklı buldum. Forumda araştırdığım kadarıyla Mayıs sonuna kadar her yerde böyle bir kampanya var.
Valla sizin yüzünüzden gitti 6 buçuk bin :))
Çok heyecanlıyım, herkese teşekkür ederim. Ekim gününden sonra before-after paylaşacağım.
Hayırlı olsun adresi ver şampuan hediye edelim zarar etme😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2020, 16:43:08 »
geronimo çok teşekkürler. İnşallah çok iyi sonuç alırız.

Hayırlı olsun adresi ver şampuan hediye edelim zarar etme😉

Abi bi de o mu var ya :)) saç çıkınca jöle parası da var di mi :))

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2020, 16:50:28 »
Siteyede, konunu salmadan sürecini  paylaşarak vefa borcunu ödemeyi unutma.. :)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2020, 16:57:12 »
Siteyede, konunu salmadan sürecini  paylaşarak vefa borcunu ödemeyi unutma.. :)

Eyvallah, unutur muyum :)
Özellikle senin yazdıkların da cesaretlendirdi açıkçası. Bakalım inşallah doğal ve iyi sonuç alırım. Saç gerçekten önemli bir görüntü sağlıyor. Hele ki top sakal bırakan biri kel olunca çok farklı görünüyor mesela :)

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2020, 17:06:00 »
Fotoğrafları ekliyorum, maalesef tekte kapanmayacak kadar açık. Bakalım ne olacak...

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2020, 17:11:33 »
Sağlık gerçekten şakaya gelmeyecek bir şey. Umarım güzel bir ekimle sonuçlanır fikir vermesi amacıyla konunuzu takipteyim.

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 29 Mayıs 2020, 17:30:05 »
Sağlık gerçekten şakaya gelmeyecek bir şey. Umarım güzel bir ekimle sonuçlanır fikir vermesi amacıyla konunuzu takipteyim.

Katılıyorum, covid-19 yüzünden ekstra dikkat göstermek gerek.
Ben de yorumlarınız için düzenli fotoğraf ekleme yapacağım. Teşekkürler yorumun için dostum.

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 29 Mayıs 2020, 17:45:02 »

Katılıyorum, covid-19 yüzünden ekstra dikkat göstermek gerek.
Ben de yorumlarınız için düzenli fotoğraf ekleme yapacağım. Teşekkürler yorumun için dostum.
Rica ederim güzel haberlerin dileğiyle

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 29 Mayıs 2020, 21:14:02 »
Dostum, yanlış anlama sadece kendi fikrimi söylüyorum, saç ektirmedim ama bu siteyi 2-3 aydır takip ediyordum geçenlerde üye olarak takip etmeye başladım, çünkü bu sitede çok fazla emek ve tecrübe var, bende maximum 5000 düşünüyordum ve İzmirde yaşıyorum ki şu an izmiri eledim istanbul veya ankara yı düşünüyorum,

istanbul 8000 ankara 6500 tl ama bekleyip para biriktirmeyi ve buralardan birine yaptıracağım, sonuçlanmış tüm konular kısmına girersen bazı şeyleri daha net anlarsın o 4-5000 e ektirecğin yerlerin sonuçları % 40-50 mutlu sonla biter oda seyrek kalır ekimin

ama kendini zorlayıp sabredersen 1-2 bin daha koyduğunda seni % 70-80 mutlu edecek yerleri listeye ekleyebiliyorsun, ve sen 5000 tl karşılığında ekim yaptırdığın yerden olumlu sonuç alamazsan, bi daha o 5000 i de zor bulursun ve ekimden soğursun

sonra gidip 3-4000 e telafisini yaptırabilirim psikolojisiyle hareket edip donör alanındaki altın değerindeki saçlarını kaybedersin ve 3-5 sene sonra da tekrar para biriktirip bu sefer sakal kısamından saç eken yerleri aramaya başlarsın, ha evet 7-8000 e yaptıracağın yerlerde buna benzer sorun yaşama ihtimalin varmı var ama

çok daha düşük ve bu yerler isim yaptıkları için kariyerlerini kaymetmemek adına sana ekim telafisini üçretsiz yapmayı teklif edebilirler ama diğerlerini karşına alıp konuşamazsın adamlar kasap ve nitelikli dolandırıcı çünkü, son pişmanlık fayda etmez iyi düşün dostum sonra karar ver.. ;)

Arkadaşla tam da aynı fikre sahibim. Izmirdeyim en fazla 4.500 - 5000 vermek istiyordum. Sonra okudukça ve öğrendikçe bende bu işi istanbul ya da ankara da, minumum 6.500 den aşağı olmayacağına karar verdim. Iyi bir sonuç almak adına hamama giren terler olacak biraz da...

Şimdiden ekimin hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram