Saç Ekimi Sonuçları
e hocam çıkarmışken 5 bin greft çıkarsalarmış vertex bölgesine 700 yetmez sanırım 1500 iyi olurdu...
Merhaba arkadaşlar ;Öncelikle sacekimisonuclari.com forumunu oluşturan kişilere ve burada insanlara yardımcı olmak adına sürecini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Saç ektireli 3 ay oldu hep ekleyeceğim ekleyeceğim diyorum ama erteliyordum kısmet bugüneymiş😊ilk 3 ay süreci koyup önümüzdeki süreci devam paylaşacağımInternette yaptığım araştırmalar ve bir arkadaşımın yaptırmış olduğu saç ekimi neticesinde ben de tercihimi Hermest hair clinic Saç Ekimi merkezinden yana kullandım. Arkadaşım saç ektireli 9-10 ay oldu çok da güzel oldu. Burada süreci paylaşmasını çok ısrar etmeme rağmen paylaşmadı maalesef.Saç tellerim baya ince olmasına ve ekim alanı çok geniş olmasına rağmen beklentilerim yine de yüksek Greft : 4254Yaşadığım şehir : IstanbulSigara kullanımı : YokAlkol kullanımı : YokFinasteride vs. : KullanmadımDonör kapasitesi: İyi olduğunu söylediler (Ekim merkezinin yorumu)Ücret :6 Bin TLHermest Saç Ekim merkezi hakkında yorumum pozitif yönde. Hem öncesi hem sonrası süreçte ilgilendiler ama en önemli kısmı elbette sonuç. Umarım 12. Ayın sonunda da sonuçtan memnun kalırım
Oktay kaynarcaya ekilen saç ekimi gibi olmuş ben bu saç ekimini çok beğendim açıkçası buradakiler neden dümdüz çizgi olunca beğeniyor anlamıyorum. Ben sakal ekimi için araştırma yapıyorum ama saç ektirsem bu şekilde kıvrımlı doğal alın çizgileri isterdim.
Aslında anlam veremediğim anlamsız eleştirilerden sonra başka fotoğraf paylaşmayı düşünmüyordum ama Hintell beyin özel mesajı sebebiyle son saçlarımın son halini paylaşıyorum.Hem jöleli hem de normal kuru fotoğraf koydum net anlaşılabilmesi için.