Gönderen Konu: Yaş 18 saç 40 psikolojim bozuldu  (Okunma sayısı 4307 defa)

Bumba36

• Jr. Member
  • **
Yaş 18 saç 40 psikolojim bozuldu
« : 27 Mayıs 2020, 00:19:57 »
Evet abiler, dostlar, yoldaşlar ve dökülmeden muzdarip olanlar. Başlıkta gördüğünüz gibi yaşım daha 18 . Benim yaşımda olan insanlar saçını nereye tarayacağını düşünürken ben saçımı kurtarma derdindeyim . Sizden ricam bu saç nasıl kurtarılabilir onu konuşmak forumda yeniyim ve mümkün olduğunca yan etkisiz ürün kullanmak isterim Fotoğrafları koyacağım.

https://imgyukle.com/i/nQPZHv
https://imgyukle.com/i/nQPbKx
https://imgyukle.com/i/nQPMk0

heprotar

• Sr. Member
Ynt: Yaş 18 saç 40 psikolojim bozuldu
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2020, 04:23:49 »
çinko,b6 ve d vitamini kullanmaya başla,çinko tablet formunda b6 da pridoxal fosfat formunda olsun ,d vitamini içinde d3 ampül ayda bir tane al.bunlara extra olarak güzel bir dermaroller al ve nasıl kullanacağını öğrendikten sonra uygulamaya geç.bunları yaptıktan sonra bir işe  yaramazsa malesef antiandrojenlerden başka çare kalmaz.böyle bir durumda kalırsın minoxil+ topikal finans deneyebilirsin o da olmazsa dudasteride dönebilirsin ama onuda tavsiye etmem şahsen .unutmadan bu antiandrojenler 18 yaşında kullanılmaz en erken 22 den sonra olurki şahsen kendini mecbur hissetmezsen onu da tavsiye etmem.son olarak botox enjeksiyonuda düşünebilirsin çok iyi sonuç verdiğini söyleyenlerde var.

İstanbul12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2020, 05:25:16 »
En basta minoxil den uzak dur ben kullandım ama gerk yok simdiki aklım olsa baslamam. Finans arastır tabi önce vitaminlerine baktır belki ondan dökülüyordur.
ben önce kerozan tablet aldım iyi yönde etki ederse kerozan la devam edebilirim  içnde her vitamin var biotin saw palmetto vb istersen buna bak.
fin i iyice arastır sen yine en iyi çözüm Fin ama dediğim gibi sen karar ver.
Konu ismin baya güzelmis benimkine benziyor ama :D

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2020, 12:23:56 »
Dermatoloji uzmanına görün ilk önce sonra arkadaşların dediğini uygularsın

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2020, 18:07:10 »
Kardeşim selam, yaş 18 henüz çok gençsin hayatta kafaya takılacak daha çok şeyler yaşayacağız.
Sana tavsiyem genetikse eğer tamamen dökülmeyi bekle veya yavaşlatmak için hekime görün.
Herkese yarayn ilaç sana yaramayabilir ve hekim gözetiminde yap ne yapacaksan, ekim için daha erkencisin ileride düşün.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

legorn

• Full Member
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2020, 20:03:12 »
çinko,b6 ve d vitamini kullanmaya başla,çinko tablet formunda b6 da pridoxal fosfat formunda olsun ,d vitamini içinde d3 ampül ayda bir tane al.bunlara extra olarak güzel bir dermaroller al ve nasıl kullanacağını öğrendikten sonra uygulamaya geç.bunları yaptıktan sonra bir işe  yaramazsa malesef antiandrojenlerden başka çare kalmaz.böyle bir durumda kalırsın minoxil+ topikal finans deneyebilirsin o da olmazsa dudasteride dönebilirsin ama onuda tavsiye etmem şahsen .unutmadan bu antiandrojenler 18 yaşında kullanılmaz en erken 22 den sonra olurki şahsen kendini mecbur hissetmezsen onu da tavsiye etmem.son olarak botox enjeksiyonuda düşünebilirsin çok iyi sonuç verdiğini söyleyenlerde var.

bu konularda yeterince bilginiz var sanırım
bahsettiğiniz takviyeler için önereceğiniz ürünler nelerdir
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2020, 20:33:21 Gönderen: legorn »

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2020, 18:12:14 »
Öncelikle geçmiş olsun diyeyim,yapman gerekenleri sırasıyla yazıyorum,
İlk önce dahiliye bölümüne giderek genel kan tahlili yaptırıyorsun vitaminlerin ve troidine baktır eğer vitamin eksikliğinden yada troid bozukluğundan dökülme yoksa ve aile içinde özellikle dayıların baba tarafı dökülme var ise genetiktir artık genetik dökülme çaresine bakacaksın.
.yaşın 18 olduğundan finas dutas vs gibi ilaçlara asla önermem birşey olmuyor fazla abartıyorsunuz diyenlere kulak asma ciddi yan etkileri var %20 görülme olasılığı olsa bile bu yaşlarda okul üniversite sınavı vs derken iyice sıkıntıya girersin.
.Önerebileceğim net tedavi ise xpecia+Hairforte sprey+dermarollerdir zaten şu dönem fazla dışarı çıkılmadığından tamamen sıfıra vurup kafanı bu tedaviye başlamanı öneririm farkını görürsün 2 sene ertelersen bile kaardır ama genetik ise seninki bu yaşta ciddi vurmuş demektir etki etmeyedebilir ama  saç kalitende kesinlikle artış görürsün daha sonra ise 1 2 sene düzenli kullanımdan sonra etki etmediği zaman minoxile geçip belki 1 2 sene de o şekilde erteleyebilirsin tamamen kişiden kişiye değişir bu tedaviler başkada finas dutas harici tedavi yoktur onlarında bu yaşlarda yanetki olarak gelmesi senin için sıkıntıdır önermem.
.22 23 yaşına kadar ertelersen protez saça geçmeni öneririm 2 3 sene de o şekilde dolgun saçların olur aşırı doğal yapanlar var sonrasında ise 26 27 yaşlarında saç Ekimine gidersin o zamana kadar ekimler bambaşka bir boyut kazanır zaten merak etme şu anki tedavin max bu şekilde olur en önemli kısmı kan değerlerin unutma eğer genetik dökülmen varsa bu şekildeki yola gidilir.

Bumba36

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2020, 19:03:13 »
Konu günceldir

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2020, 20:30:04 »
https://imgur.com/a/EfCEBBk
Elimden geldiğince aynı koşullarda flaşlı şekilde çektim üstten ekstra bir tanede flaşsız çektim. Gelişme görüyorsan benim tedavilerimi uygulayabilirsin. Saçım agresif bir şekilde dökülmüyor çok etki eder mi bilmem. Ekstradan günde 2 kere 5er dakika amuda kalkıp durdum en çok bunun faydasının olduğunu düşünüyorum. Ayrıca önce bir dahiliye uzmanına görün saç dökülmesi için geldim de önce ona göre muayaene etsin muhakkak tiroidlerinede baksınlar bunuda belirt. Sonrasında cila mahiyetinde bir cildiyeye görün (doktorunu araştırarak git). Evde spor yap şınav mekik 10 kiloluk bidonları dambıl yap. Kan akışı düzeliyor saçlara etkisi oluyor bence dolaylı yoldanda olsa. Bu süre zarfında bol bol yeşil sarımsak soğanda yedim. Saçlarımı canlı bir şekilde hissedebiliyorum artık. En kötü işe yaramamış olsa bile kendimi çok iyi hissediyorum kardeşim. Arada bir bemix evigen bepanten saç maskesi yap içine herhangi bir yağda ekleyip. Morelini bozma. Bol şanslar.

eniyikelölükel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2020, 23:07:38 »
Elimden geldiğince aynı koşullarda flaşlı şekilde çektim üstten ekstra bir tanede flaşsız çektim. Gelişme görüyorsan benim tedavilerimi uygulayabilirsin. Saçım agresif bir şekilde dökülmüyor çok etki eder mi bilmem. Ekstradan günde 2 kere 5er dakika amuda kalkıp durdum en çok bunun faydasının olduğunu düşünüyorum. Ayrıca önce bir dahiliye uzmanına görün saç dökülmesi için geldim de önce ona göre muayaene etsin muhakkak tiroidlerinede baksınlar bunuda belirt. Sonrasında cila mahiyetinde bir cildiyeye görün (doktorunu araştırarak git). Evde spor yap şınav mekik 10 kiloluk bidonları dambıl yap. Kan akışı düzeliyor saçlara etkisi oluyor bence dolaylı yoldanda olsa. Bu süre zarfında bol bol yeşil sarımsak soğanda yedim. Saçlarımı canlı bir şekilde hissedebiliyorum artık. En kötü işe yaramamış olsa bile kendimi çok iyi hissediyorum kardeşim. Arada bir bemix evigen bepanten saç maskesi yap içine herhangi bir yağda ekleyip. Morelini bozma. Bol şanslar.
Maşallah güzel gelişme kayıt etmişsiniz bu süre zarfında hiç finas minox kullandınız mı?

legorn

• Full Member
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2020, 00:08:00 »

hocam bu bemix evigen bepanten üçlüsü için iyi yorumlar okudum ama bunları nereden aldınız güvenilir.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 24 Haziran 2020, 02:08:21 »
hocam bu bemix evigen bepanten üçlüsü için iyi yorumlar okudum ama bunları nereden aldınız güvenilir.
Hocam eczaneden temin ettim 3 kutu içlerinde 5er tane tüp 33 tl haftalık yapsanız bakımı 1 aydan fazla gidiyor. Bence gratisten watsonstan krem maske alacağınıza bunu kullanın hem daha sağlıklı hem daha faydalı benim kendi kişisel görüşüm bu tavsiye ederim.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 24 Haziran 2020, 02:11:10 »
Maşallah güzel gelişme kayıt etmişsiniz bu süre zarfında hiç finas minox kullandınız mı?
Kullanmadım hocam dışarıdan sürmeli olarak bir ketoral krem ve maske uygulaması yapıyorum. Ara sırada sivilcelerime iyi geldiği için elma sirkesi sürüyorum faydası oluyor.

legorn

• Full Member
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2020, 17:54:19 »
Hocam eczaneden temin ettim 3 kutu içlerinde 5er tane tüp 33 tl haftalık yapsanız bakımı 1 aydan fazla gidiyor. Bence gratisten watsonstan krem maske alacağınıza bunu kullanın hem daha sağlıklı hem daha faydalı benim kendi kişisel görüşüm bu tavsiye ederim.

Hocam şimdi soracağım eczaneye. Bide içine zeytinyağı yada badem yağı hindistan cevizi filan koyan var. Şampuanın içine döken car
sen saf olarak mi kullandın bunları

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 25 Haziran 2020, 18:21:42 »
Hocam şimdi soracağım eczaneye. Bide içine zeytinyağı yada badem yağı hindistan cevizi filan koyan var. Şampuanın içine döken car
sen saf olarak mi kullandın bunları
Aktardan önceden kalma çam terebentin tatlı badem vs. karışık yağ yaptırmıştım onu ekledim. Tatlı badem, hindistan cevizi vs ekleyebilirsin. Saçları yıpratmaması/ kurutmaması amaçlı ekliyorum ben.

Facebook Twitter Instagram