Merhabalar,
Yaş:26, Araştırmalarım sonucu Esma Serkan Tetik ekibinde ekim yaptırmaya karar verdim ve 20-21.05.2020 tarihlerinde yaptırmış olduğum ekimi sizlerle paylaşacağım.
Ekim 2 gün 4 seans şeklinde oldu. Ön, orta, verteks ekimi yapıldı. Serkan bey 4400-4500 civarı planlıyordu daha fazla ekebilir misiniz dedim o da ekim anında çıkarsa ekmeye çalışırız dedi ve 3424 enseden 1351 sakaldan olmak üzere 4775 greftlik ekim yapıldı. Açıklığım fazla olduğu için iddialı bir önçizgi talebinde bulunmadım Serkan beyin çizdiği önçizgiyi beğendim ve kabul ettim. Anestezi kısmını Serkan bey yapıyor ve eli hafif olduğu için dayanabiliyorsunuz. Ekimin büyük kısmını Esma hanım yapıyor kökleri toplama, kökleri yerleştirme gibi. Ezgi hanım ve Menekşe hanım ise alınan greftleri tekli, çiftli, üçlü şeklinde ayırıyor ve kaleme yerleştirip Esma hanıma veriyor.
Ekip güleryüzlü hastanın taleplerini yerine getirmek için çabalıyorlar, sizin fikirlerinizi de dinleyip eğer mümkünse gerçekleştiriyorlar.
Serkan bey otogar, havaalanı, otel, klinik ulaşımlarında yardımcı oluyor. Ense+sakal alımı+3 gece otelde konaklama 11000 tl ödedim, yaklaşık 300 TL’de ilaç masrafınız var onu da alıyorsunuz.
Kullandığım takviyeler;
-Solgar biotin 1000 mcg
-Solgar vm-2000
-Xpecia
-Coraspin
Akşamları bir avuç kabak çekirdeği yiyorum ve gece uyumadan iki sarımsak yutuyorum.
Süreç adına yorum yapmak için henüz çok erken memnuniyetimi 8-10 ay sonra paylaşacağım. Sizlerde ekimimle ilgili olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Aşağıda ekim öncesi, ekim sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum.