Herkese merhaba,
uzun zamandır forumu takip ediyorum Ekim düşüncesi kafamda netleşmeye başladı fakat sonuç alabilir miyim o konuda bilgim yok.
25 yaşıma girdim, mimarım. Dökülme hikayesine gelirsek yaklaşık 5 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum bu 5 yılın ortalarında agresif şekilde dökülme oldu ve son 1 yıldır dökülme durdu diyebilirim. Anne ve baba kardeş çocukları, baba kel, 30dan sonra dökülmeye başlamış fakat şuan da benden daha çok saçı var diyebilirim, benim dökülme daha erken ve hızlı oldu. Fonksiyonel ataksi hastasıyım, hastalık nüksettiği zaman dökülmeye başladı, şuanda sulinex xr 225 mg ve beloc zog 25 mg kullanıyorum. Bu 5 yıl içinde sağlık ve psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim, üniversite öğrencisiydim aynı zamanda ve bölümümün maddi manevi stres yükü fazlaydı. Vel hasıl geçici bi dökülme olduğunu düşünmüyorum giden gitti artık önümüzdeki seçenekleri gözden geçiriyoruz, saç açıklığım fazla, saç tellerim pek güçlü değil, ekim önerir misiniz, kimi önerirsiniz, ailem Ankara da, kendim Kırıkkale deyim dolayısıyla ilk tercihim Ankara da ekim yapan yerler olacaktır, fakat zor bir ekim olduğunun farkındayım gerekirse İstanbul a da gidebilirim, sitede gerçekten çok bilgili insanlar var düşüncelerinizi merak ediyorum,