Gönderen Konu: Saç derisi yağlanmasına bağlı kaşıntı ve dökülme  (Okunma sayısı 4236 defa)

dogukanpolat

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar ne kullandıysam faydası olmadı saçlarım yıkadıktan 6-7 saat sonra yağlanabiliyor haliyle kaşıntı çok fazla kaşıdığım için saçlarım inanılmaz dökülüyor ki zaten genetik dökülmem var konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? 7 aydır takipçisiyim sitenin bu arada

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Saç derisi yağlanmasına bağlı kaşıntı ve dökülme
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2020, 17:57:25 »
Bu ürün  kullana  bilirsiniz  internet  detayli  araştırın   biraz  pahli  sanırım

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2020, 18:06:04 »
Kaşıntı bir çok sorunla gelir, su bile etken kimi zaman,Yağlanma tamamen hormonsal ve aşırı kök baskısı. 5,5 ph şampuanla en az iki kez yıka günde ama soğuğa yakın,sıcak su yağlanmada hız verir.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

dogukanpolat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2020, 18:29:27 »
Şuan davines kullanıyorum kepeğe karşı olanı saçımı temizleyince sorun yok ama yağlanma başlayınca kaşıntı tekrar başlıyor ılık suyla yıkıyorum zaten saçlarımı genetik dökülmede agresif dökülmem bitti benim eskisi gibi 200-300 tel dökülmüyor kaşımazsam günde 30-40 herhangi bir üründe kullanmıyorum artık 14 bin tl harcadım saçlarıma bi faydası olmadı bende bıraktım ürün kullanmayı şu kaşıntıda çözülse tamamdır

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2020, 18:33:19 »
Benim saçlarda çabuk yağlanır ve kaşıntı vardı omega 3 kullanmaya başladığımdan beri yağlanma çok azaldı kaşıntı bitti.

dogukanpolat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2020, 18:48:52 »
Omega 3 ü araştırarak mı kullandınız hocam ve ne sıklıkla kullandınız paylaşır mısınız ?

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2020, 19:29:45 »
Omega 3 ü araştırarak mı kullandınız hocam ve ne sıklıkla kullandınız paylaşır mısınız ?
Hayır. Eczacı arkadaş zorla sattı  :D aslında inanmam bu tarz ürünlerin faydası olacağına ama en azından saç diplerindeki kaşıntı gitti hiç yok kullanmaya başlağımdan beri 3 ay oldu yaklaşık. Yağlanma ciddi oranda azaldı. Omega 3 ün antiinflamatuar etkisi varmış onun etkisi olabilri. Yine de  doktora falan danışmak gerekebilir kullanamadan önce. Günde 1 adet kullanıyorum.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2020, 20:38:09 »
Benim de aşırı yağlanıyor, Seboreik Dermatit nedeniyle olabilir. Ketoral veya Konazol etki etmedi.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2020, 20:55:39 »
Saçlarım aşırı yaglaniyordu benim karaciğer yağlanması sebebi ile gittim doktora yağlanma var dedi karaciğerinde , kilo verdim şekeri kestim ve aksatmadan deve dikeni kapsülü kullanıyorum çok şükür yağlanma yok gibi eskide bir gün sonra hemen yaglanirdi şimdi ancak 5 günde falan.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2020, 21:08:36 »
Saçlarım aşırı yaglaniyordu benim karaciğer yağlanması sebebi ile gittim doktora yağlanma var dedi karaciğerinde , kilo verdim şekeri kestim ve aksatmadan deve dikeni kapsülü kullanıyorum çok şükür yağlanma yok gibi eskide bir gün sonra hemen yaglanirdi şimdi ancak 5 günde falan.

Benim de sırtımda sivilceler var ufak ufak, içinde iltihap var küçük küçük. Cildim de çabuk yağlanıyor. Karaciğer yağlanması belirtileri neydi sizde hocam?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 26 Mayıs 2020, 21:22:28 »
Benim de sırtımda sivilceler var ufak ufak, içinde iltihap var küçük küçük. tenim de çabuk yağlanıyor. Karaciğer yağlanması belirtileri neydi sizde hocam?

Sivilce , pul pul döküntü saçta ellerde yüzde yağlanma . Tatlı yemesem ramazanda sofrada doymazdim.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2020, 21:28:21 »
Sivilce , pul pul döküntü saçta ellerde yüzde yağlanma . Tatlı yemesem ramazanda sofrada doymazdim.

Yüzümde var hafif hafif pul şeklinde dökülmeler ama bunun nedeni Seboreik dermatit diye düşündüm. Sivilce de var. Açlık pek yok, şeker de öyle. Bende de olabilir, 5-6 ay önce doktor Roaccatune önermişti ama başlamamıştım.

dogukanpolat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2020, 21:39:58 »
Yağlanmamın genetik olabileceğinide düşünüyorum

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #13 : 26 Mayıs 2020, 22:32:32 »
Bu ürün  kullana  bilirsiniz  internet  detayli  araştırın   biraz  pahli  sanırım

Neredeyse her yorumda bu şampuanın reklamını yapiyorsun hocam iyi bir şampuanmi ?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 26 Mayıs 2020, 22:33:15 »
Neredeyse her yorumda bu şampuanın reklamını yapiyorsun hocam iyi bir şampuanmi ?

Değil bendede var orta .

Facebook Twitter Instagram