Gönderen Konu: Saç derisi yağlanmasına bağlı kaşıntı ve dökülme  (Okunma sayısı 4301 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Saç derisi yağlanmasına bağlı kaşıntı ve dökülme
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2020, 23:41:45 »
Neredeyse her yorumda bu şampuanın reklamını yapiyorsun hocam iyi bir şampuanmi ?
  reklam ihtiyacımi var bu markanın  neyın  reklam yapacam  50 yıldır piyasada  olan bir marka dünya  çapında   bizim burdaki amacımız  deneyim   görmüş  marka    sönlemekent insanlar faydali olmak ben şahsen  alpecin şampuan  kullanıyorum  ama bu marka bir arkadasim kullanmış  kepek yağlanma pul pul  kafa  derisi   1 ay içinde kurtulmuş  o yüzden bu marka söylüyorum

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 27 Mayıs 2020, 05:31:43 »
Saçlarım aşırı yaglaniyordu benim karaciğer yağlanması sebebi ile gittim doktora yağlanma var dedi karaciğerinde , kilo verdim şekeri kestim ve aksatmadan deve dikeni kapsülü kullanıyorum çok şükür yağlanma yok gibi eskide bir gün sonra hemen yaglanirdi şimdi ancak 5 günde falan.

Kanka deve dikeni hangi marka ve gunde kac kapsul alıyorsun? Yağlanma kaç gün sonra yok oldu?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Mayıs 2020, 11:32:40 »
Kanka deve dikeni hangi marka ve gunde kac kapsul alıyorsun? Yağlanma kaç gün sonra yok oldu?

https://urun.n11.com/saglik-destek-urunleri/nop-devedikeni-200-kapsul-930-mg-milk-thistle-seed-deve-dikeni-P289295293

2 hafta içinde kesildi eskiden sabah banyo yapar evden çıkardım ertesi gün sabahı saçlar yağlı olurdu. Şimdi 4-5 güne ancak oluyor.

Doktora gittim yağlanma var dedi 8-10 kilo fazlam vardı şeker kes dedi zayıfla bide bunu verdi. Doktor tavsiyesi olmadan almayınız gerçi bir sorun olmaz faydalı karaciğere alma olsun. Bugüne kadar suçu DHT hormonuna atıyordum 😂

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Mayıs 2020, 13:33:50 »
https://urun.n11.com/saglik-destek-urunleri/nop-devedikeni-200-kapsul-930-mg-milk-thistle-seed-deve-dikeni-P289295293

2 hafta içinde kesildi eskiden sabah banyo yapar evden çıkardım ertesi gün sabahı saçlar yağlı olurdu. Şimdi 4-5 güne ancak oluyor.

Doktora gittim yağlanma var dedi 8-10 kilo fazlam vardı şeker kes dedi zayıfla bide bunu verdi. Doktor tavsiyesi olmadan almayınız gerçi bir sorun olmaz faydalı karaciğere alma olsun. Bugüne kadar suçu DHT hormonuna atıyordum 😂

Kanka günde bir kapsül alıyorsun değil mi?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Mayıs 2020, 13:37:27 »
Kanka günde bir kapsül alıyorsun değil mi?

2

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Mayıs 2020, 14:13:24 »

Hocam, benim de yağlanıyor ve Seboreik dermatit var. Kullansam işe yarar mı?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 28 Mayıs 2020, 16:51:57 »
Hocam, benim de yağlanıyor ve Seboreik dermatit var. Kullansam işe yarar mı?

Önce doktora gözükun dahiliye uzmanına , ama ondan önce cildiyeye gidiniz vücudum yaglaniyor diyin kendisi gerekli tedavi yaptiktan sonra duruma göre dahiliye gönderir sizi. Ben bugüne kadar DHT yüzünden sanıyordum meğer sorun karaciğerde imiş. Tavsiyem doktora gitmeden kullanmayın .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Mayıs 2020, 18:10:36 »

Önce doktora gözükun dahiliye uzmanına , ama ondan önce cildiyeye gidiniz vücudum yaglaniyor diyin kendisi gerekli tedavi yaptiktan sonra duruma göre dahiliye gönderir sizi. Ben bugüne kadar DHT yüzünden sanıyordum meğer sorun karaciğerde imiş. Tavsiyem doktora gitmeden kullanmayın .

Şu durumda doktora gitmem çok zor maalesef hocam. Karaciğer kaynaklı olmasının belirtileri nelerdi sizde hocam?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 28 Mayıs 2020, 18:45:25 »
Şu durumda doktora gitmem çok zor maalesef hocam. Karaciğer kaynaklı olmasının belirtileri nelerdi sizde hocam?

Vücutta yağlanma , sırt ve benzeri yerlerde sivilce ara ara saçlarda burunda yüzde yağlanma , tatlı yeme isteği , kilo .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2020, 02:20:30 »
Vücutta yağlanma , sırt ve benzeri yerlerde sivilce ara ara saçlarda burunda yüzde yağlanma , tatlı yeme isteği , kilo .

Hepsi var sayılır hocam. Acaba doktora gitmeden denesem mi? Sırtımda sivilceler çıkmıştı epey, hâlâ var. Zararı olur mu?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2020, 02:29:35 »
Hepsi var sayılır hocam. Acaba doktora gitmeden denesem mi? Sırtımda sivilceler çıkmıştı epey, hâlâ var. Zararı olur mu?

Zararı yok faydası vardır kişiden kişiye değişir etkisi 2-3 ay da gorebilirsin bir ayda da

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2020, 12:18:14 »
Zararı yok faydası vardır kişiden kişiye değişir etkisi 2-3 ay da gorebilirsin bir ayda da

Bilgiler için çok teşekkür ederim hocam, siz nasıl kullanıyorsunuz?

Günde kaç adet ve ne zaman? Aç karna veya tok karnına fark ediyor mu?

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2020, 23:59:50 »
Seborait dermatit için çekinmeden blue cap ürünlerini kullanın .şükredersiniz

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 12 Haziran 2020, 02:18:53 »
Seborait dermatit için çekinmeden blue cap ürünlerini kullanın .şükredersiniz