Gönderen Konu: Ense ve Kulak Üstü ve yanlarda Fın etkısı  (Okunma sayısı 13343 defa)

nickmickyok

• Sr. Member
Ynt: Ense ve Kulak Üstü ve yanlarda Fın etkısı
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2020, 14:38:34 »
Senin kulak arkasına enseye de uzanmış seyreklık. Hiç doktora cıktın mi bunun için? Seboreik dermatit olabilir diyor bazıları. Bazıları kronik telogen efflivium diyor.
Yanları yaklaşık 1 ay önce kazımıştım üstleride 4 numara yapmıştım onunda etkisi olabilir ama seyreklik var doktora çıkmak nasip olmadı randevu alamıyorum hastaneler kabul etmiyor.

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2020, 14:39:22 »
6 ay dutasteride bende de bir işe yaramadı bu bölgelerde. sanırım dht bloklama ile ilgili bir şey değil.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2020, 14:49:53 »
6 ay dutasteride bende de bir işe yaramadı bu bölgelerde. sanırım dht bloklama ile ilgili bir şey değil.

Işın ilginç yani etrafta hiç yaşını başını almış yanlari kel kalan görmüyorum. tamamen kel kalan adamlarda bile denk gelmedim yanları böyle olan birine. Acaba geçici bir sey mi? Ya da vücudun verdiği bir sinyal mi hastalik vs gibi şeylerin. Bir cesit mantar vs

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 26 Mayıs 2020, 15:17:42 »
 tam 2 sene öncesi gene şuanki gibi duruyor ama o zaman saçımla gram alakadar olmadığım için o zaman döküldüyormuydu hatırlamıyorum belki şuan üstler inceldiği için artık saçma durmaya başladı mantar vs olabilir benimki aşırı kaşınarak dökülüyordu ve elimle çekeyim direkt kaşınmaya başlar  dht iğne batması tarzında kaşıntı yapabiliyor saçta
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2020, 00:12:52 Gönderen: yeesuzcries »
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2020, 22:37:51 »
Uzun zamandır konazol şampuanla saçımı yıkamıyordum dün yıkadım ve ense kulak üstü bölgelerde kaşıntı ve tahriş yaptı sizde böyle bi durum oldu mu
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2020, 22:42:13 »
Uzun zamandır konazol şampuanla saçımı yıkamıyordum dün yıkadım ve ense kulak üstü bölgelerde kaşıntı ve tahriş yaptı sizde böyle bi durum oldu mu
Yapmaması lazım benim aksine iyi geliyor ama saçı inceltiyor sanırım malesef.

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2020, 23:20:38 »
Yapmaması lazım benim aksine iyi geliyor ama saçı inceltiyor sanırım malesef.

Bu hayatta yararlı şeylere alerjim var herhalde
Alkol içince 2 gün rahat hissediyorum oraları
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Temmuz 2020, 00:29:58 »
Benimde bir tarafın diğerine göre daha ince telli. Enteresan birşey siz paylasınca daha çok dikkate aldım
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 19 Temmuz 2020, 18:02:08 »
Bu ense ve yan saçların seyrelme nedeni tiroid hormonuyla alakalı bir durum diye düşünüyorum.Tsh hormonlariniza baktiriniz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 19 Temmuz 2020, 18:07:41 »
Bu ense ve yan saçların seyrelme nedeni tiroid hormonuyla alakalı bir durum diye düşünüyorum.Tsh hormonlariniza baktiriniz
TSH yüksek çıktı onun için ilaç kullanıyorum. Kimisinin saçını dökmüş kimisine iyi gelmiş bana iyi geldi sanırım gören ne sürdün saçına diyor ama 1,5 aylık bir süreç yaşadığım 15 gün sonra kontrolüm var umarım tiroitdendir.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 22 Temmuz 2020, 23:08:27 »
Bu şey bende de var. Saçın her yerinden daha çok dökülüyor o kulağın ön kısmı. Minox kullanirken oraya basiyordum minoxu düzelmişti hiç dökülmüyordu. minoxu biraktim eski haline geldi. çok ilginç gerçekten de

Darked

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 23 Temmuz 2020, 02:41:50 »
Arkadaşlar bir yerde okumuştuk. Finasterid içeren ilacı içtiğimiz zaman hormonlarda oynama sperm kalitesinde düşüş  vs olacağı için  bu durum finasterid kullanan kişiyi etkilemese bile ileride doğan çocuğuna o hormonlar geçtiği için onu etkileyebiliyormuş yani uzun süre finans kullanan birisinin çocuğunun LGBT olma durumu varmış bu durum doğru mu?

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2020, 03:21:30 »
Arkadaşlar bir yerde okumuştuk. Finasterid içeren ilacı içtiğimiz zaman hormonlarda oynama sperm kalitesinde düşüş  vs olacağı için  bu durum finasterid kullanan kişiyi etkilemese bile ileride doğan çocuğuna o hormonlar geçtiği için onu etkileyebiliyormuş yani uzun süre finans kullanan birisinin çocuğunun LGBT olma durumu varmış bu durum doğru mu?
Evet ek olarak grup yorum dinleyen bir komünist olma meyili de olduğunu gösteriyor bilimsel çalışmalar. Dostum lütfen bunun için git ayrı bir konu aç.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2020, 06:09:58 »

Hiçbir ilgisi yok sadece çocuk çalışmasına başlamadan en az 6 ay önce ilacın bırakılması gerekiyor ki bazı yayınlarda en az 1 yıl önce bırakılması gerektiği yazıyor. Çocuk erkek olursa pipisinin gelişimi ile ilgili olumsuz etkileri olabiliyor.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

senocak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2020, 06:59:38 »
Bir baba ve finansterid kullanan biri olarak eğer gelecekte çocuk yapma gibi bir niyetin varsa kullanmamanı doğru bulurum .
Bekar arkadaşlar yazdığımı ciddiye almayabilirler. Tarafsız  bir yorum istiyorlarsa babalarına sorsunlar .

Facebook Twitter Instagram