Öncelikle herkese selam siteyi kuran ve emeği geçenlerden Allah razı olsun, önümüzdeki dönemlerde
Saç ektirmeyi düşünüyorum, düşünürken de sitede okuduğum yazılardan etkilenerek finasterid proscar 4'e bölerek kullanmaya karar verdim,
Ama hangi saatte almak daha sağlıklı olur diye düşünürken, internette bu yazıyla karşılaştım ve gece 23-24 civarı ilacı kullanmaya karar verdim ve 5 mayıstan beri bu şekilde kullanıyorum.. Sormak istediğim şu Bu saatlerde tavsiye ediyormusunuz fark edermi gece gündüz..?
Yazının linki burada;
https://dusuneninsanlaricin.com/gece-salgilanan-hormonlar-18-resimde-burada/Ama sitede başka hormonlarda var ben sadece Alattaki hormonu siteden kopyaladım, hepsini okumak zorunda kalmayın diye isteyen okuyabilir..
Testosteron Hormonu
Testosteron hormonu, hipofiz bezinden salgılanan LH hormonu sayesinde üretilir. Ancak testosteron LH hormonunun kontrolü altında olduğu kadar, LH hormonu da testosteronun kontrolü altındadır. Kanda testosteron miktarı arttığı zaman, testosteron molekülleri hipofiz bezine daha fazla LH hormonu üretmemeleri için baskı yapar.
Ne zaman testosteron miktarı azalır, o zaman LH hormonunun üretimi tekrar başlar. Üretilen LH hormonu testisleri harekete geçirir ve azalan testosteron miktarının artırılması için ek üretim yapılmasını emreder. Erkek vücuduna ait karakteristik özellikleri meydana getiren bu hormon günün her saatinde salgılanmakla beraber
Gece vakti % 40 daha fazla salgılanır..!!
Gece vakti çok salgılanması ilacı gece içmeye teşvik etti beni, mantıklımı sizce? saç ekimime kadar bu şekilde kullanmayı düşünüyorum..