Herkese merhaba,
Şubat ayı başımda yaptırdığım saç ekimimi sizlerle paylaşmak istedim.İşin doğrusu saç ekimine bir anda karar verdim. Forum da ve ekim yapıldıktan sonra yaşanan süreç araştırmamda işin merdiven altı kısmının sancılı olduğunu gözlemledim. Düşüncelerime ve tecrübelerime göre, saç ekiminde en önemli iki unsur, kişinin psikolojik olarak Ekim öncesi ve sonrasına hazır olması İle ekimi yapacak ekip geliyor. Sonra ki süreçlerde biraz sabır , birazda dikkat . bu paylaşımımı okuyan ve saç ektirme arayışın da olan arkadaşlar kolay bir süreç olmadığını bilsinler.Ama istediğimiz, arzuladığımız herşey de olduğu gibi saç ekiminde de sadece maddi değil manevi bir boyut da olduğunu bilmelerini isterim. ben bunların hiç birini düşünmedim. Saç ekimi öncesi ve sonrasını hiç araştırmadım. Sakarya özel adatıp hastanesinin saç ekim merkezini devralan estada Firması sahibi gökhan beyi bir arkadaşım vasıtası ile tanıdım . Perşembe günü görüştüm. Pazartesi ekimimi yaptırdım.Ekim sonrası süreci Bu forumun çok çok faydasını da gördüm. Belki birilerine faydam dokunu diyerek fotoğraflarımı, tecrübemi paylaşmaya karar verdim. Zaman ayırıp okuyan ,fotoğraflarımı inceleyen, yorumda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.