Gönderen Konu: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)  (Okunma sayısı 8454 defa)

Patulya61

• Full Member
Ynt: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)
« Yanıtla #45 : 16 Temmuz 2020, 22:36:03 »
Ben baya şikayet de bulundum ders çikarmişlar ozaman birşeyler değiştirmişler birde senin tek olman büyük avantaj miş ben ordayken tam bir fabrikasyon du 9 10 kişi rahat vardik

Yurt icinden ziyade yurt disindan cok musterileri oluyor bildigim kadariyla. Enistem de belcikadan gelip yaptirmisti arkadaslariyla birlikte. Belki duzeltmis olabilirler. Biraz sansliydim acikcasi yogunluk yonunden. Sonuc bakalim nasil olucak

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 16 Temmuz 2020, 22:48:33 »
Bence çok fazla kafanı takma. Benimde ilk ekimim rezaletti. Donörüm çok kötüydü ama düzelttim durumu bir şekilde.
Eyvallah dostum konunu inceledim süper sonuç almişsin hayirli olsun binevi güzel moral  motivasyon da verdi diye bilirim

carthage

• Full Member
« Yanıtla #47 : 17 Temmuz 2020, 12:46:37 »
Şikayet bölümündeki ilk ekimimi incelemeni isterim. Senin donör o kadarda kötü değil bence.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 17 Temmuz 2020, 14:37:26 »
Yurt icinden ziyade yurt disindan cok musterileri oluyor bildigim kadariyla. Enistem de belcikadan gelip yaptirmisti arkadaslariyla birlikte. Belki duzeltmis olabilirler. Biraz sansliydim acikcasi yogunluk yonunden. Sonuc bakalim nasil olucak
Evet o tür hastalar en güzeli zaten lnlar için çoğu yurt dişinda olduğu için hakkini aramiyor arayamiyor bir iki zirlanip ortadan kayboluyorlar ama ben onlardan değilim şükür imkanlarim var türkiyede de ilgili her şikayet edebilrceğim yere şikayet etcem bunları yani bir "cerrahin" doktor degil çünkü hastasini instagram dan blokmasi karaktersizliklerini ortaya koyuyor zaten zaten ayri bi havalarda harbiden sanki saç ekimini o ircat etmiş sabah kliniğe girdiğinde selam bile vermedi orda ekim için oturan kişilere aslinda orda kalkip gitmem lazim di eşşek kafam gerçekten hayatimin en büyük pişmanliğini yaşatdi bana bu Estecenter her saç ektiği yerin etrafindaki saçlara zarar vermiş yani bir ektiyse 10 var olani öldürmüş resmen

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 17 Temmuz 2020, 14:41:08 »
Şikayet bölümündeki ilk ekimimi incelemeni isterim. Senin donör o kadarda kötü değil bence.
Inceledim seninde baya kötü geçmiş ama şükür gine iyi toparlamiş sin sen 5000graft le inşallah bende bir gün bu saç defterini kapatirim mutlu olurum zor gibi biraz bu açiklikla ama Allah büyüktür

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 17 Temmuz 2020, 14:49:53 »
Tam bir sene önce düğünümdeki halim belki piskolojimi şimdi daha iyi anlarsiniz ilk resimlerdeki değildi yani gerçekte taze yikanmiş şekil verince ortaya toplayip gine idarelik memnun dum Estecenter öyle boktan bir planlama yapmiş gibi ekilen alani büyültmüş cizgiyi aşşağiya alarak tabi ekilecek cm2 alan da büyüyor ki cm2 le hesapla falan
 alakasi yok bunlarin rast gele geldi tak tak kanal açti yani kafasina göre öyle buraya bu kadar oraya okadar ekelim yok zaten ekim ortada iyi bir ekimci o ortadaki zayif saçlari hesaba katar simdi ön saç cizgim de seyrek olunca komple kafa derim gözüküyor yani çok rastlanmaz bir olay ekim den sonra dahada kelleştim resmen şaka gibi Allahindan bulsun buyrun ekimden önceki halim

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #51 : 17 Temmuz 2020, 14:57:13 »
Evet o tür hastalar en güzeli zaten lnlar için çoğu yurt dişinda olduğu için hakkini aramiyor arayamiyor bir iki zirlanip ortadan kayboluyorlar ama ben onlardan değilim şükür imkanlarim var türkiyede de ilgili her şikayet edebilrceğim yere şikayet etcem bunları yani bir "cerrahin" doktor degil çünkü hastasini instagram dan blokmasi karaktersizliklerini ortaya koyuyor zaten zaten ayri bi havalarda harbiden sanki saç ekimini o ircat etmiş sabah kliniğe girdiğinde selam bile vermedi orda ekim için oturan kişilere aslinda orda kalkip gitmem lazim di eşşek kafam gerçekten hayatimin en büyük pişmanliğini yaşatdi bana bu Estecenter her saç ektiği yerin etrafindaki saçlara zarar vermiş yani bir ektiyse 10 var olani öldürmüş resmen

Evet hak arama konusunda yurt disindakiler oyle yapiyor olabilir. Tekrardan gecmis olsun dostum. Ben 45. Gündeyim şuan sonuclari paylasacagim aydan aya bakalim insallah husran yasamam.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 17 Temmuz 2020, 14:59:07 »
Ekimden 13 gün sonra seyrek ekime bakarmisiniz ben bile şu son 2 3 aylik araştirmamla böyle bir ekim yapmazdim doktor olsam... bir ekimci utanmasi lazim bu nedir abi ya 4000 graft ektirdik bu ön hat nedir ya.... dedim birde sik olsun önler çok önemli diye herhalde yorulmuş benden önce 10 kişiye kanal açtiysa tabi normal şunuda bitereyim eve gideyim.hesabi insan olarak görmüyor larki eşyayiz sanki

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #53 : 17 Temmuz 2020, 15:15:10 »
İnşallah  işinin   ehli  doğru düzgün bir  doktor    ikinci ekim  hersey istediğin  gibi olur   

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 17 Temmuz 2020, 15:24:20 »
İnşallah  işinin   ehli  doğru düzgün bir  doktor    ikinci ekim  hersey istediğin  gibi olur   
Inşallah abi keşke bu forumu önceden tanisaydim hersey farkli olabilirdi şu an mutluluktan uçuyor olabilirdim ama napalim belkide benim için hayirlisi buydu ama tabiki enayilik te var ne işin var estecenter de falan 30 40 bin euroluk arabalara biniyoruz işimiz gücümüz yerinde çok şükür gidip geri zekali gibi böyle kalitesiz yerde saç ektiriyorum hayatimda en çok değer verdiğim.birşey nasil böyle bir salaklik yaptim böyle boş bulunup ani karar verdim anlayamiyorum kendimi affedemiyorum ama tabiki işinin ehli olan kaliteli bir doktora yöneleceğim inşAllah ikinci ekimimde ve burdan bütün süreci paylaşacağim çok güzel bir ortam gerçekten bağimlisi oldum forum ama keşke ekimdrn önce tanisaydim bağimlisi olsaydim bu forumun hayirlisi artik çekecrk cilemiz varmiş....

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #55 : 17 Temmuz 2020, 15:36:02 »
Bu forum   saç  ekim  düşünen  insanlar için  oldukça önemli  faydalı   çünkü  insanlar saç ekim  basit bir cerrahi işlem sanıyor  kötü  bir  saç ekimi  sonuçları  parandan  sağlık piskoliji  eder insanı paranla  rezil olmak  böyle  birşey  işte.  tv sosyal medya  her  gördüklerine  inanıyorlar   her görünen  göründüğü  gibi  olmadığı  bu forum   görüyoruz   

carthage

• Full Member
« Yanıtla #56 : 17 Temmuz 2020, 15:56:59 »
Inşallah abi keşke bu forumu önceden tanisaydim hersey farkli olabilirdi şu an mutluluktan uçuyor olabilirdim ama napalim belkide benim için hayirlisi buydu ama tabiki enayilik te var ne işin var estecenter de falan 30 40 bin euroluk arabalara biniyoruz işimiz gücümüz yerinde çok şükür gidip geri zekali gibi böyle kalitesiz yerde saç ektiriyorum hayatimda en çok değer verdiğim.birşey nasil böyle bir salaklik yaptim böyle boş bulunup ani karar verdim anlayamiyorum kendimi affedemiyorum ama tabiki işinin ehli olan kaliteli bir doktora yöneleceğim inşAllah ikinci ekimimde ve burdan bütün süreci paylaşacağim çok güzel bir ortam gerçekten bağimlisi oldum forum ama keşke ekimdrn önce tanisaydim bağimlisi olsaydim bu forumun hayirlisi artik çekecrk cilemiz varmiş....

Kendine hiç kızma dostum. Yaşadığımız herşey tecrübe. Bende zamanında reklamlara falan aldanarak ilk ekimde seçilebilecek en kötü yeri seçtim. Mekan lüks, güzel kızları koymuşlar,ilgi alaka süperdi. Ama ekimden sonra anlıyosunki hepsi aldatmacaymış.Hiç unutmam 1 sene sonra gittiğimde, kliniğin sahibi sonuç çok güZel olmuş ama topil kullansan süper olur demişti. Bunlar böyle yüzsüzlerdir bide.5-6 sene ibiş gibi gezdim öyle, ama bir süre sonra önemsemiyorsun.

Gs3430

• Full Member
« Yanıtla #57 : 17 Temmuz 2020, 15:58:06 »
kardeşim evet haklısın daha iyisini isterken daha kötüsü olmuş.sonuçta burdaki herkes saçıyla alakalı psikolojik sıkıntısı olduğu için burda.fakat ortada çok çok vahimlik birşey yok.ilk başta kötü sonuç alıp sonrasında düzelen kişiler var forumda.sakaldan göğüsden alım yaptırır bir şekilde hallettirirsin.ölümden başka herşeye çağre var dostum.bu ara  ikinci ekime kadar saç tozu kullan istersen.hiç olmazsa dışarıdayken kendini iyi hissedersin.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 17 Temmuz 2020, 20:02:34 »
Bu forum   saç  ekim  düşünen  insanlar için  oldukça önemli  faydalı   çünkü  insanlar saç ekim  basit bir cerrahi işlem sanıyor  kötü  bir  saç ekimi  sonuçları  parandan  sağlık piskoliji  eder insanı paranla  rezil olmak  böyle  birşey  işte.  tv sosyal medya  her  gördüklerine  inanıyorlar   her görünen  göründüğü  gibi  olmadığı  bu forum   görüyoruz
Aynen öyle ustam bende kandim salak gibi basit bir işlem zanettim ne olcak ki arkadan aliyo üste ekiyor ne kadar salakca demi birde böyle takintili bir insan olarak nasil böyle bir şapşallik yaptim hala anlam veremedim bunlar 2 sene önce almayada reklam yaptilar güya saç analizi falan fistan kuaför dükkanlarin, kozmetik, salonlarinin arka odalarinda bende enayi gibi kandim boş vaatlere ne kadar acemice aslinda türkiyeden gelip lazer salonunda ekim için reklam yapip müşteri çekmek hiç bir kaliteli ekimci yapmaz bunu diye düşünüyorum ama iş işten geçtikten sonra akillaniyor insan

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 17 Temmuz 2020, 23:43:26 »
kardeşim evet haklısın daha iyisini isterken daha kötüsü olmuş.sonuçta burdaki herkes saçıyla alakalı psikolojik sıkıntısı olduğu için burda.fakat ortada çok çok vahimlik birşey yok.ilk başta kötü sonuç alıp sonrasında düzelen kişiler var forumda.sakaldan göğüsden alım yaptırır bir şekilde hallettirirsin.ölümden başka herşeye çağre var dostum.bu ara  ikinci ekime kadar saç tozu kullan istersen.hiç olmazsa dışarıdayken kendini iyi hissedersin.
Inşallah bende bu durumu en yakin zamanda düzeltirim hayirlisiyla Allahin izniyle.... aynen kullaniyorum zaten arada bi ama genelde şapka takiyorum... süreç de bitmiş değil bu arada ümidim kalmasada bazen diyorum belki 8. 9. Aylarda biraz daha düzelir böyle kalmaz

Facebook Twitter Instagram