Gönderen Konu: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)  (Okunma sayısı 8475 defa)

Em.1234

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)
« Yanıtla #31 : 15 Temmuz 2020, 00:25:35 »
Onlere 2000 civari atsa sakaldan da arkalari tamamlasa sorun yok bence hocam yeter ki iyi bir yere git
Nereyi tavsiye edersiniz benim bildiğim.en iyileri asmed, hlc var tabi bunlarda kabul ederse böyle bir kafayi.. kesinlikle manuel alim yapilmasi lazim mikromotorla çalişan biryer asla işimi şansa birakamam bu saatden sonra

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 15 Temmuz 2020, 00:29:09 »
ALLAH ADİLDİR  KULUNUN AHINI KİMSEYE BIRAKMAZ…  sen  üzülme  kardeşim   .. işin  ehli  dürüst   bir dr  bul     sıkıntıni anlat  İnş  bu kötü  durumdan kurtulursun
Inşallah dostum Allah razi olsun elbet de en yakin zamanda en geç ahiret de cezasini çekerler bu konu saç konusundan çikti artik anami ağlatti bunlar benim bu durgun bitik piskolojik halimi gördükce bütün ailem etkileniyor üzülüyor... bu sinintilarin sayesinde çok sükür 5 vakit namaza başladim her şerdr bir hayir var derler ya

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #33 : 15 Temmuz 2020, 00:35:07 »
İstanbul  yaşıyorsan  koray erdoğan   direk git  real görüş    durumunu  anlat    .

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #34 : 15 Temmuz 2020, 00:59:48 »
Inşallah sana daha çok özen göstermişlerdir dostum bende ekimi yapan asistanlar da çok tuhaf suratsiz istekdizdi benim suçum aslinda kalkip gitmem lazim di o isteksiz suratlari görünce

İnsallah teşekkür ederim. Ben pandemi sonrası gitmistim o yuzden ilgi gosterdiler epey. Sonuc umarim iyi olur

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 15 Temmuz 2020, 07:01:20 »
İstanbul  yaşıyorsan  koray erdoğan   direk git  real görüş    durumunu  anlat    .
Almanyada yaşiyorum ama sadece görüşmek için bile giderim istanbula herşeyi yapmaya hazirim gerçekten yeterki bu durumdan en yakin zamanda kurtulayim

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #36 : 15 Temmuz 2020, 09:08:47 »
Almanyada yaşiyorum ama sadece görüşmek için bile giderim istanbula herşeyi yapmaya hazirim gerçekten yeterki bu durumdan en yakin zamanda kurtulayim

Buraya gelince bence tekrar git dostum estecentere durumu tekrar goster hakkini ara. Ben 2 ay olunca kontrole gidecegim ibrahim cevik gormeden de oradan cikmayacagim acikcasi. Sadece sac ekim de yapmiyorlar bildigim plastik cerrahi adina herseyi yapiyorlar nasıl bu kadar ilgisiz kalabiliyorlar ilginc.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 15 Temmuz 2020, 09:12:27 »
Buraya gelince bence tekrar git dostum estecentere durumu tekrar goster hakkini ara. Ben 2 ay olunca kontrole gidecegim ibrahim cevik gormeden de oradan cikmayacagim acikcasi. Sadece sac ekim de yapmiyorlar bildigim plastik cerrahi adina herseyi yapiyorlar nasıl bu kadar ilgisiz kalabiliyorlar ilginc.
Aslinda gökcen diye birisi var ekimden sonra o ilgileniyor bütün sorularla Allah var çok iyi birisi bugüne kadar hep görüştük ama artık oda cevap vermiyor çünkü arkasında durulcak bir 7 aylık sonuç değil kendileride biliyor bunu...
Sendemi kontrol edilmeden gönderildin?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Temmuz 2020, 10:28:43 »
çok geçmiş olsun ama bahsettiniz sekılde ölecek kadar kötü ve halledilmeyecek bir durum değil sakin olun
sizin konunuz varmıs forumda dün baska konu açmışsınız bende 7 aylık paylaşım yaptığınızı düşündüm. en başta buradan devam etseydiniz keske.
koray erdoğan düzeltme işlemini kabul etmeye bılır evet malzeme çok zayıf çünkü artık.
Global Moderator

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 15 Temmuz 2020, 10:36:02 »
çok geçmiş olsun ama bahsettiniz sekılde ölecek kadar kötü ve halledilmeyecek bir durum değil sakin olun
sizin konunuz varmıs forumda dün baska konu açmışsınız bende 7 aylık paylaşım yaptığınızı düşündüm. en başta buradan devam etseydiniz keske.
koray erdoğan düzeltme işlemini kabul etmeye bılır evet malzeme çok zayıf çünkü artık.

Ne tavsiye edersin bana kimi tavsiye edersiniz ben bu durumu böyle kabullenemiyorum aklımdan bir saniye bile çikmiyor bu saç derdi aylardir...

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #40 : 15 Temmuz 2020, 10:43:28 »
Şansını iyi hocalarin hepsinde dene bence.
Koray Erdogan
Muttalip Keser
Hakan Doğanay
Sibel Ulusan

Bunlardan olumlu yanit alamazsaniz orta olceklilere geçersiniz.

Serkan Aygin
Asuman hair
Şahin Çelik

aklima gelenler bunlar.

Olumsuz bir cevapta proteze yonelebilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 15 Temmuz 2020, 10:51:33 »
Ne tavsiye edersin bana kimi tavsiye edersiniz ben bu durumu böyle kabullenemiyorum aklımdan bir saniye bile çikmiyor bu saç derdi aylardir...

öncelıkle sakin ol kendını toparla daha sonra merkezlerle görüşmeye başlarsın
açık alanın az degıl  daha ıyı bır görüntü sağlanır belki ileride

ama su an için öncelik olarak kendını toparlaman lazım  yeni bir ekimden önce..

çok kötü bır görüntü yok ortada biraz sıklaştırıp halledersin  tabi planlama ekım en basından bellıydı zaten mutlu etmeyeceği seni tıraşsız ekim zaten kel olan bırıne yapmaktaki amaç nedir onuda anlamadım zaten neyse.  kendı psikolojik sağlığın için biraz olumlu düşün
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2020, 11:02:49 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Patulya61

• Full Member
« Yanıtla #42 : 15 Temmuz 2020, 11:01:42 »
Aslinda gökcen diye birisi var ekimden sonra o ilgileniyor bütün sorularla Allah var çok iyi birisi bugüne kadar hep görüştük ama artık oda cevap vermiyor çünkü arkasında durulcak bir 7 aylık sonuç değil kendileride biliyor bunu...
Sendemi kontrol edilmeden gönderildin?

İbrahim bey yoktu ben 6 gibi falan cikmistim ama ara ara gelip kontrol ediyordu zaten seyahat yasagi kaldirildiktan sonra hemen gittigim icin kimse yoktu benden baska ekim yaptiran bildiğim kadariyla. Kabuk dökümünde ve ilk yıkamada kontrol etmisti. Benimle merve hanım irtibat halinde. Ekim yapan kisiler gayet iyiydi sohbet eden kisilerdi surekli ben epey kasmama ragmen epey ugrastilar acikcasi.

carthage

• Full Member
« Yanıtla #43 : 16 Temmuz 2020, 21:27:15 »
Bence çok fazla kafanı takma. Benimde ilk ekimim rezaletti. Donörüm çok kötüydü ama düzelttim durumu bir şekilde. 

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 16 Temmuz 2020, 21:37:05 »
İbrahim bey yoktu ben 6 gibi falan cikmistim ama ara ara gelip kontrol ediyordu zaten seyahat yasagi kaldirildiktan sonra hemen gittigim icin kimse yoktu benden baska ekim yaptiran bildiğim kadariyla. Kabuk dökümünde ve ilk yıkamada kontrol etmisti. Benimle merve hanım irtibat halinde. Ekim yapan kisiler gayet iyiydi sohbet eden kisilerdi surekli ben epey kasmama ragmen epey ugrastilar acikcasi.
Ben baya şikayet de bulundum ders çikarmişlar ozaman birşeyler değiştirmişler birde senin tek olman büyük avantaj miş ben ordayken tam bir fabrikasyon du 9 10 kişi rahat vardik

Facebook Twitter Instagram