Gönderen Konu: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)  (Okunma sayısı 8504 defa)

Em.1234

• Yeni üye
  • *
Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)
« : 24 Mayıs 2020, 16:37:20 »
Selamunaleyküm abilerim herkezin bayrami mübarek olsun,
Bende araştirmadan etmeden saç ekimi kurbanlarindan biri gibiyim şu an 150. Günümdeyim gidişat çok kötü umarim önümüzdeki haftalarda aylarda bir patlama yaşarim. Sizden ricam bana lütfen yardimci olun 2. Ekimi düşünür oldum şimdiden çok ağir piskolocik sorunlar yaşiyorum 26 yaşindayim donör bölgem baya zedelenmiş malum fabrika üretimi mikromotor ile ama sakalim süper sizin yorumlarinizi bekliyorum önerilerinizi bekliyorum para pul önemli degil çok sükür maddi yönden sıkıntım yok 2. Ekim yaparsam kralin krali olmasi lazim hiç riske giremem kesinlikle manuel alim yapilmasi lazim tabi mümkünse donörümü daha fazla zedelemek istemiyorum sizin gerçekci yorumlarinizi yardimlarinizi bekliyorum abilerim.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi (negativ)
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2020, 17:15:17 »
Selamunaleyküm abilerim herkezin bayrami mübarek olsun,
Bende araştirmadan etmeden saç ekimi kurbanlarindan biri gibiyim şu an 150. Günümdeyim gidişat çok kötü umarim önümüzdeki haftalarda aylarda bir patlama yaşarim. Sizden ricam bana lütfen yardimci olun 2. Ekimi düşünür oldum şimdiden çok ağir piskolocik sorunlar yaşiyorum 26 yaşindayim donör bölgem baya zedelenmiş malum fabrika üretimi mikromotor ile ama sakalim süper sizin yorumlarinizi bekliyorum önerilerinizi bekliyorum para pul önemli degil çok sükür maddi yönden sıkıntım yok 2. Ekim yaparsam kralin krali olmasi lazim hiç riske giremem kesinlikle manuel alim yapilmasi lazim tabi mümkünse donörümü daha fazla zedelemek istemiyorum sizin gerçekci yorumlarinizi yardimlarinizi bekliyorum abilerim.

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2020, 17:52:49 »
Öncelikle geçmiş olsun. Benim bildiğim kadarıyla fue ekimlerin çok büyük bir bölümünde alımlar mikromotor ile yapılıyor. Psikolojini sağlam tut bence 5. aya göre süreç yavaş ancak sağlıklı yorum için tecrübeli arkadaşlar senden ekim öncesi fotoğraf da isteyecekler. Donör bölgen biraz zayıf kalmış o konuda haklısın. 2. ekim için oradan sağlıklı bir şekilde bence max 2.000 kadar greft çıkartabilirler. Ancak 1 yılı bekledikten sonra farklı bir hamle yapacağın için bence sürecin tamamlanmasını bekle.
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2020, 17:58:09 »
sakalın güzel duruyor reis moralini bozma, olmazsa olmaz bu, 2.ekimde manuel alım yapan bir yerle düzeltirsin.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2020, 18:25:52 »
Eyvallah sağolasin 2000 graft bile sakincali olabilir diye düşünüyorum donör den çok korkuyorum...
Illahaki en az 5 ay daha beklemem lazim ön yargılı olmak istemiyorum ama çok endişheliyim içimin rahat olmasi için ikinci opsionu kendimce kafamda tamamlamak istiyorum.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2020, 18:43:08 »
sanki var olan saçlarima baya zarar verildi kanal açilirken zaten tak tak vurdu geçti gibi  azalmiş gibime geliyor bana saçlarim... aldandim reklamlara aklima siçayim traşsiz ekim yaptirdim

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2020, 18:43:36 »
Evet ekim öncesi fotoğraflar ile birlikte tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur. 5. aya göre endişe duymakta haklısınız gibi. Belki farklı örnekler vardır 5. ayda hiç emare göstermeyip sonradan sonuca ulaşan arkadaşlar. Ben sadece mevcut saçlarınızın toparlandığını ve ön hatın biraz belirginleştiğini görebiliyorum.
Takviye
- H4B Biotin

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim

mkatoz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2020, 18:46:47 »
6-7 aya kadar saçların %90 ı çıkmış olması gerekiyor %10 u kafadan komple sil yani o belki çıkar belki çıkmaz sonuç olarak 6-7 ayda çıkışların hepsi bitmesi lazm ondan sonraki 12. aya kadar kalan kısım gelişim hacim kazanma vs kalıyor senin bu bakımdan 50-60 günün var inşallah diyelim fakat görüntü kapanmayaca gibi duruyor.

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2020, 18:51:17 »
Şu son bir ayda baya stresse depresyonlara girdim yani baya yavaş ve geriden geliyorum o kesin ufak ufak saç telleri geliyo parmaklarima tepe alaninda ama ne ümit kaldi ne motivasyon bütün süreci sizinle paylaşacağim Allahim inşallah şifa verir
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2020, 19:04:28 Gönderen: Em.1234 »

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2020, 20:17:05 »
Bu süreci daha yeni gördüm 7. ayda bile sonucun olumsuz olacağı düşünülmüş ama daha sonra ekim yapanı mutlu etmiş. Moral bozukluğu ve stres en büyük düşmanın. İncelemeni tavsiye ederim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2126.255
Takviye
- H4B Biotin

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2020, 21:14:32 »
Bu süreci daha yeni gördüm 7. ayda bile sonucun olumsuz olacağı düşünülmüş ama daha sonra ekim yapanı mutlu etmiş. Moral bozukluğu ve stres en büyük düşmanın. İncelemeni tavsiye ederim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2126.255

Bu ekimi referans almamak lazım. Sonucu belli değil arkadaş saçları toplamış... 7aydaki ışık acı ve şartlarda foto paylaşırsa ancak kıyas yapbilirsin

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2020, 21:20:28 »
O arkadasın saçları toplandıgı için öyle üst üste binen çekilen saç herzaman dolgundur saçı önlere alsın bak o zaman görüntüye çok başarılı bir sonucu yok onunda üzüldüm adınıza ekim başarısız olmuş bu saatten sonra çok değişen bişey olmayacaktır tavsiyem uzatabildiğiniz kadar uzatım kamuflaj geçmiş olsun

Em.1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2020, 21:38:33 »
Ekim başarisiz o kesin ekimi yapan ekip de hiç içime sinmedi suratsiz iki kizdi ama yinede 5 aylik süreç için erken diye düşünüyorum azda olsa inanmak istiyorum tek tük tellerin çikişini görüyorum kaşintida yoğunlaşiyor bu aralar.. bazi arkadaşlar 5. 6. Aylarda güzel ataklardan bahsediyor bilemedim.. Allah yardimcim olsun inşallah

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2020, 23:22:28 »
Ekimde sıkıntı yok gibi,  saçı kesip ektirsen daha iyi olurdu, resimlerden farklı duruyor, henğz erken genel anlamda 7 ayda ancak çıkar,sonra hacim kazanır.6 aydan sonra yorum yapmak daha mantıklı 👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Em.1234

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estecenter 4000 Graft Fue saç ekimi
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2020, 21:38:32 »
Bu ekimi referans almamak lazım. Sonucu belli değil arkadaş saçları toplamış... 7aydaki ışık acı ve şartlarda foto paylaşırsa ancak kıyas yapbilirsin
Dostlar 7 aylik durum çok vahim gibi yardimlarinizi önerilerinizi bekliyorum piskolojim çok bozuldu dişariya çikmaya utanir oldum

Facebook Twitter Instagram