Saç Ekimi Sonuçları
Selamunaleyküm abilerim herkezin bayrami mübarek olsun,Bende araştirmadan etmeden saç ekimi kurbanlarindan biri gibiyim şu an 150. Günümdeyim gidişat çok kötü umarim önümüzdeki haftalarda aylarda bir patlama yaşarim. Sizden ricam bana lütfen yardimci olun 2. Ekimi düşünür oldum şimdiden çok ağir piskolocik sorunlar yaşiyorum 26 yaşindayim donör bölgem baya zedelenmiş malum fabrika üretimi mikromotor ile ama sakalim süper sizin yorumlarinizi bekliyorum önerilerinizi bekliyorum para pul önemli degil çok sükür maddi yönden sıkıntım yok 2. Ekim yaparsam kralin krali olmasi lazim hiç riske giremem kesinlikle manuel alim yapilmasi lazim tabi mümkünse donörümü daha fazla zedelemek istemiyorum sizin gerçekci yorumlarinizi yardimlarinizi bekliyorum abilerim.
Bu süreci daha yeni gördüm 7. ayda bile sonucun olumsuz olacağı düşünülmüş ama daha sonra ekim yapanı mutlu etmiş. Moral bozukluğu ve stres en büyük düşmanın. İncelemeni tavsiye ederim.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2126.255
Bu ekimi referans almamak lazım. Sonucu belli değil arkadaş saçları toplamış... 7aydaki ışık acı ve şartlarda foto paylaşırsa ancak kıyas yapbilirsin