Merhaba arkadaşlar, uzun süredir araştırmalarım sonucu Hastane ortamında saç ektirmek istediğim için Çevre Hastanesi'ni tercih ettim. Operasyon sabahı hastanede karşılandım, giriş işlemlerini tamamladıktan sonra kan tahlili sonuçlarımı bekledim, ardından saç traşı ve çizgi işlemlerine başladık. Saat 9:00'a doğru operasyona başladık. Bir 10-15 dakika kadar uyumuşum, uyandığımda donör bölgeden kök alımına başlamıştı arkadaşlar. Operasyonun en güzel tarafı hiç ağrı yaşamadan işlem tamamlandı. Normalde 3.000 greft civarı diye konuşmuştuk fakat donör bölgeden kökleri almaya başladıkça saçlarımın ince olduğunu söylediler ve donör bölgesi müsait olduğu için sayının biraz daha üzerini ektiler daha gür olması için. Yani 3.600 greft bir ekim gerçekleşti. Bandaj çıkartma ve ilk yıkama işlemini hastanede gerçekleştirdim.
Şuan 7. gündeyim. Kafamdaki ufak kan pıhtıları kafama takıldı fakat ekimden bir arkadaşla irtibattayız whatsapp üzerinden Kan pıhtılarınında yıkamaların sonuna doğru azalarak kaybolacağını söyledi.
Ekim ve hizmetten memnun kaldım. Umarım sonuçtanda memnun kalırım. Saçlarım uzunken bu kadar açık durmadığı için ertelemişim
kısa kestirince ekim vakti geldiğini anladım
Yorum ve tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim arkadaşlar.