Saç Ekimi Sonuçları
Bugün Ekimin 20.günü Şok dökülme yaklaşık 3-4 gündür başladı hemde tüm gücüyle başladı 😮 Acı çekiyorum desem yeridir gidiyor saçlarım çok alışmıştım onlara 😄Yarından itibaren alpecin şampuan kullanmaya başlayacağım. Sanırım bu şampuanı kullanmamda bir problem yoktur ya da farklı fikri olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
Ben uzman degilim ama cok uzun suredir sac ekimlerini takip ediyorum. Gordugum en basirili ekimlerde ikili ve ozellikle uclu greftler buyuk rol oynuyor. Sizde bin tane uclu greft olmasi buyuk avantaj. Ekiminizin cok basarili olacagini tahmin ediyorum.
Alışcan şoklara, seneye sen şok edeceksin her şey sırayla, şampuan iyi ürün, fiyat dersen daha makulleri var😉
Biliyorum kral ekim taze ya gazla paraya kıyıp pahalısına yöneliyoruz aslında çokta önemli olmadığını bildiğimiz halde 😂 bu arada takviye saw palmetto ile biotin alıyorum sadece senden feyz alarak 😄
Bugün 39.gün ve şok dökülme tamamlandı 3-4 gündür belki 1 tel ya da hiç gelmiyor diyebilirim sanırım bundan sonrası artık beklemek 😊