Saç Ekimi Sonuçları
Deniz bey'i ilk defa duydum yeni doktor mu acaba.Hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuçlanıcak.
Hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsınız.
Hayırlı olsun güzel görünüyor. Cüneyt Bey var, Uğur Bey var, Sultan hanım var ama Deniz Bey’i ben de ilk defa duydum.
Cüneyt bey arada uğradı sohbet etti Ekime baktı beğendiğini söyledi o da. Genelde bildiğiniz üzere kanal açımını hocalar yapıyor ekimi hemşireler gerçekleştiriyor. Bakalım hayırlısı olur umarım. Serkan hoca uğradığında planlamayı yaparken saç rengimin avantajlı olduğunu iyi kapatıcılık sağlayacağını söyledi bakalım zamanla göreceğiz nasıl olacağını yorumlarınız benim için çok değerli eksik etmeyin lütfen
bilindik saç ekim merkezlerinde bazen ekib değiştiriyorlar tecrübesiz kişiler deng gelince hasta mağdur oluyor
Kesinlikle katılıyorum birazda şans faktörü giriyor ama gözlemlediğim kadarıyla Serkan Aygının ekip seçimi gerçekten çok titiz oluyor bu yüzden de mağduriyet yaşayanı pek görmedik forumda da umarım ben onlardan olmam 😊 teşekkür ederim değerli yorumun için
mantıklı bir karar vermişsin kardeşim 2 kuruş fazla ver bilindik yere git kardeşim mağdurlar kervanına katılma Serkan Aygın ın en kötü ekibi sıradan bi merkezden kalitelidir ekimin en önemli faktörü planlama oda hoca yapıyo içşn rahat olsun
Hayırlı olsun umarım güzel sorunsuz bir döneminiz olur.