Dostlar merhabalar 36 yaşındayım.1 yılı geçkin süredir xpecia kullanıyorum ve günlük 1mg denk gelicek şekilde proscar’ı bölerek 2 kutu kullandım.10 gün önce proscar’ı bıraktım.Covid tedbirleri kaldırıldıktan sonra ekim yapmayı düşünüyorum.
Birçok merkezle görüştüm.
DHI tekniği önceliğim,
İğnesiz anestezi kulağıma hoş geliyor.
Kamuda çalıştığım ve kısa saç kullandığımdan donör bölgenin fazla hırpalanmadan sık bir ekim istiyorum.
Konya’da yaşıyorum İstanbul’a gidip gelmek gözümde büyüyor fakat zorunda kalırsam tabiki gideceğim.
Kararsızlığımı gidermemde sizlerin görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Aldığım teklifleri ve kendi yorumlarımı sizlere ileteceğim, sizde bana yardımcı olursanız sevinirim.
Maks. 8000tl gibi bir bütçe ayırdım.
Koray Erdoğan-Muttalip Keser gibi hocalara gitmek isterim ama maddi olarak bizi aşıyorlar.
Fotoğraflarımı da ekliyorum.Teşekkürler
ESMA-SERKAN Bu foruma üye olduğumdan bu yana beni en çok cezbeden ekim merkezi burası fakat fiyat açısından 10000tl beni biraz zorlayabilir.Antalya olması benim için ulaşım açısından avantaj.Sanırım iğnesiz anestezi kullanmıyorlar.Fiyatta burnundan kıl aldırmıyorlar.
AKDENİZ SAÇ EKİM DHI tekniğiyle ekim yapması benim için güzel.Klasik anestezi kullanması negatif.Antalya ulaşım açısından güzel.Maksimum 4000 greft alabileceğini söylemesi benim için düşündürücü oldu.Tek seansta ön bölge 3000 tepe bölgesi 1000 greft olarak 6000tl fiyat aldım.
LİKYA ESTETİK İZMİR Safir FUE yöntemiyle 4500-5000 greft arası tek seansta, 2 PRP ve Saç Lazeri hediyeli 5500tl dedi.DHI olursa 10000tl.İğnesiz anestezi kullanması, İzmir olması ve bir arkadaşımın burda yaptırarak çok iyi sonuç alması beni cezbediyor.
ŞAHİN ÇELİK forumda yeni gördüm yarın görüşücem kendisiyle.
BİLGEHAN AYDIN EKİBİ Safir FUE ile maksimum greft,iğnesiz anestezi 5500tl. İstanbul (-)
İSVEC KLİNİK DHI ile 2 gün 2 seansta maksimum kapatıcılıkta, PRP, ilaç, sampuan vs. iğnesiz anestezi ile 8000tl. Fakat burda bu klinikle ilgili hiç bir şey bulamadım. 2 seans ve DHI beni cezbediyor fakat tecrübesini paylaşan yok.Burda ekim yaptıran bir kaç kişiye sosyal medyadan ulaştım çok memnunlar ama aklımda çok soru işaretleri var. İstanbul (-)
MEDEKS safir fue,maksimum greft, PRP 5500tl.Birçok olumlu paylaşımlarını gördüm fakat burası bana fabrika gibi geliyor.
SERKAN AYGIN çok olumlu yorumlarını görüyorum ama maddi açıdan beni biraz zorlayacak gibi.
EDİT:
ÖZGÜR NALBANT Hocayla görüşmedim ama çok fazla olumlu görüş okudum.Yanlız forumda gezerken hocanın işlemlerini paylaşan 3-4 sıkıntılı ekim gördüm.