İyi akşamlar sevgili arkadaşlar. 200 günü devirdim ve geçen yıl bugünlerde birisi çıkıp bana "saçların geri gelecek" deseydi küfür etmeden kendisine cevap veremezdim heralde. Ama şu an saçlarımın geldiği hal belki halı gibi değil belki ergenlik zamanım gibi değil ama FAZLASIYLA mutluyum. 180. günde bundan çok daha zayıf ve cansızdı ama ona bile okeydim. Doktorumla görüştüm ve "8. ayda istediğimiz seviyeye gelecek için rahat olsun" dedi. Hadi bir de bu işe ne kadar inanamadığımı benim için nasıl bir mucize olduğunu şu yaşadığım şeyle anlatmaya çalışayım. Gece su içmek için veya lavabo ihtiyacım için uyandığımda ilk yaptığım şey ya kordirodaki ya da banyodaki aynadan saçlarıma bakmak oluyor. Saçlarımı yerinde görünce içimden "ohh" diyorum.. Öyle bir stres yaşamışım da bilinçaltıma süpürmüşüm 5-6 senedir demek ki. Gerçekten bazen inanamıyorum kafamda özellikle ön tarafta tarakla yön ve şekil verebildiğim saçlarımın olduğuna. Eğer bu siteye şans eseri girip birkaç yıldır araştırma yapıp sonunda bütçeme göre en kaliteli merkeze gitmeseydim belki Şişli'deki herhangi bir saç ekim merkezine gidip depresyondan depresyona koşacaktım kalan hayatımda.