Saç Ekimi Sonuçları
Saçlar uzayınca boşlukları da kapamış tarama şeklinden güzel duruyor süreç bence sana da yakışmış sen ne düşünüyorsun?
Herkesin Ekim beklentisi farklı, Beklentini bilmiyorum ama, Sayı 4.500 ve Biraz Üzeri olsaydı Tabi daha fazla Kapatıcılık Olurdu, Ve Çok sık olmayan Ama seyrekte olmayan Bir Ekim İçin, Hafif seyrek Kısımlar hariç, Bence gayet İyi..
Çok araştırdım hemen hemen buradaki sonuçlanmış konuların cogunu inceledim bu işin büyük bir kısmı da psikolojik en basında da kendimi buna göre hazırlamaya çalısmıstım. Dediğin gibi her yeri kapatan orman gibi bir sonuc yok saç tellerimin inceliğinden de kaynaklanıyor sanırım ama beni tatmin edici bir noktadayım. O seyreklik önceden bir kac yerde daha vardı onlar kapandı 10 11. aylara kadar yogunalsma devam ediyor belki onlarda kapanır onlarda kapanırsa zaten daha ne olsun
Abim saçların müthiş olmuş Abi tam olarak kullandığın ilaçları paylaşırmısın kaç ay kullandın mg ne kadar ?
Harika olmuş. Güle güle tarayın.
Hocaö baya gençleştirmiş saçlar sizi gayette güzel olmuş bence güle güle tarayın
Teşekkürler , aynen çok çok farketti Seninkilerde harika olmuş nazar değmesin maşallah