Gönderen Konu: Toppik kullanım süresi  (Okunma sayısı 3636 defa)

rtruth

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Toppik kullanım süresi
« : 21 Mayıs 2020, 14:51:14 »
Merhabalar arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım saçımda seyreklik var, ama daha tam dökülmedi o yüzden ekim yaptırmaya da henüz uygun değil. Bir süre toppik kullanmak istiyorum. Kullanan arkadaşlar vardır illa, hangi gr'lık kutulardan alıyorsunuz ve ne kadar süre gidiyor sizde ortalama? Başka saç fiberleri de önerebilirsiniz, fixplant vs. gibi.

Bu arada kullanma saç dökecek diyen arkadşalar, 15 farklı ingilizce makale okudum saç fiberlerinin saçı kökten dökme gibi bir durumu yok. Fazlası saçı dökebilir fakat bu kalıcı dökülme değil, nasıl wax, saç spreyi, fazla fön makinesi vs. kullandığınızda saçınız koparak kırılarak dökülüyorsa öyle bir dökülme yapabilir. Kökten saç dökmesi diye bir durum yok. Bununla ilgili bilgi de isteyen varsa makaleleri çevirip buraya koyabilirim. :)

Her neyse, özet olarak; hangi ürünü kullanıyorsunuz ve ne kadar süre gidiyor? :) Teşekkürler.

Hassectear

• Full Member
Ynt: Toppik kullanım süresi
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2020, 18:32:46 »
Bende senin gibi tepede hafif seyrelme ile başladım toppiğe 3 senedir kullanıyorum tepem iyice açıldı dökülecekti fakat bence hızlandırdı birde alıştığın için bakkala bile toppiksiz inemiyorsun kafanı hergün yıkamalısın bi yere kafan sürttüğünde ne yazıkkı orası toppk oluyor yazın terden cok kötü oluyor orjinal toppik kullandım bu arada 3 yıllık maliyeti ekim parasını geçmiştir bence hic bulaşma saçların yavaş yavaş dökülsün o görüntüye hem kendin hemde çevren alışsın

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2020, 18:58:03 »
Düğün  vardı   kafama  Toppik sürdüm    arabadan indik  yağmur  yağdı   rezil oldum   tekrar eve gitim ☺😀

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2020, 12:26:28 »
Kardeşim ben fixplant 28 gr siyah olanını kullanıyorum 2 ay öncesine kadar 90tlydi bi anda 30 tl zam geldi 120 oldu melet. Ama kapatıcılık konusunda bence orjinal toppik markasından sonra en iyisi diyebilirim.her gün kullanırsan ortalama 1 ay götürür, 2-3 gün de bir kullanırsan 2 ay götürür rahat

byhira

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Temmuz 2020, 16:51:09 »
Merhaba 2013-2020 yılları arasında 7 yıl birfiil kullandım toppik ürününü. Saçı seyrek olup ekim düşünmeyenler için biçilmiş kaftandır bence toppik. Mutlaka orijinal ürün kullanılması taraftarıyım, sonuçta saç derisinde uzun süre kalıyor. Birçok kez her gün yıkamayıp 2-3 gün saçımda kaldığı da olmuştur. Suya ve şiddetli rüzgara maruz kalınmadığında hiçbir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, şahsen ben yaşamadım, üstelik sabitleyici sprey vs kullanmadığım halde. Yıllarca aplikatörsüz direkt tuzluk kullanır gibi ekerek uyguladım fakat aplikatör konforunu yaşadıktan sonra esasında her gün kendime zulmettiğimi anladım. Aplikatör hakikaten çok büyük bi uygulama kolaylığı sağlıyor. Saçlarım seyrekti ve kullanmaya karar verdim, saçlarım dökülmeye devam etti tabi fakat bu dökülmede toppik in etkisi ne olmuştur onu bilemiyorum tabiki. Bu sene artık ekim kararı aldım ve saç ektirdim. Toppik le yıllar süren dostluğumuz sanırım sonlandı artık, inşallah :) Ürünü kullanmak isteyenlere tavsiyem mutlaka orijinal (made in usa) toppik kullanmaları olacaktır. Evet son 5 senede belki %500 arttı fiyatı fakat muadil ürünleri de denemiş biri olarak orijinal toppik ayarında bir ürüne rastlamadığımı rahatlıkla söyleyebilirm.     

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2020, 19:12:52 »
Bu meret bagımlılık yapıyor. Arkadasın dedigi gibi bakkala bile onunla gidiyosun.

Ben aslında 2. sac ekimi isine girmeyecektim ama bu mereti kullanmaktan o kadar sıkıldım ki, 2.ekim parolası koydum kendime: elveda toppik

Yine de usta ellerde hayat kurtarır. Kücük olanla basla. Sac dökme gibi bir durumu ben yasamadım. Zaten her gün yıkarsan bir sorun olmaz

Facebook Twitter Instagram