kardeşim bi insan bu ilacı kullanma kararı alıyosa senden bin kat daha fazla o yan etkileri okumuş araştırmış ve göze almıştır.
bu forum her ne kadar saç ekim forumu olsa da burada finasteride ve minoxidil gibi ilaçların kullanımı ile ilgili bir başlık var ve insanlar bu başlıkta konu açıyor.
Allah peygamber aşkına artık prospektüs gibi bitmeyin her başlığın altına. İnsanlara ankisyete vermekten başka bir şey değil bu.
Kendisi araştırmış olabilir fakat bu konuyu sadece biz okumuyoruz dışardan üye olmadan onlarca kişi bu konulara bakıp fikir sahibi olabiliyor.
Kullanılan ilaç saç için üretilmiş ilaç değil prostat için üretilmiş ve prostat için kullanılan en ağır ilaçlardan biridir. Sen kullanıyorsun diye veya başkası kullanıyor diye olumsuz yorum yapılmasını istememen sadece kendi nefsini tatmin etmendir . Aman herkes destek versin kimse benim tavuğuma kış demesin mantığında olmanız haksızlık. Sen burada olumlu yorum yazarsın ben burada olumsuz yorum yazarım forumun manasıda budur .
Bebe aspirini gibi yutulucak bir ilaç değil , ben de yazmasını bilirim "o kardeşim kullan ya ne olacak bir etkisi olmaz korkma" diye yorumlar ama burayı dışardan okuyan veya üye olup hiç yorum yazmayan gizli kullanıcılar olurda benim yaptığım olumlu yorumu kullanır sonra etki görürse bir nevi vebalde hissederim kendimi.
İnsan vücudunda tip 1 tip 2 olarak adlandırılan hormonu baskılayıp ayol ben hiç yan etki görmem veya az riskli bir ilaç demek tamamen saçmalıktır . Zaten yan etki olayı olmasa şuan kellik diye bir şey olmazdı herkes yutardı bu ilacı .
Bu ilaç oldukça ağırdır isteyen kullanır istemeyen kullanmaz buna karismiyorum sadece fikrimi belirttim .
Konuyu açan arkadaşa başarılar dilerim umarım yan etki görmez