Herkese merhaba,
Öncelikle bu siteyi kuran, idame eden yöneticiler başta olmak üzere deneyimlerini paylaşan tüm herkese sonsuz teşekkürler! Bu güzel paylaşım ortamı henüz saç ektirmemiş kimselere inanılmaz faydalar sağlıyor. Bu çorbada ufak bir katkım olur ümidiyle bu başlık altında saç ekimi sonuçlarımı paylaşmayı ve siz değerli üyelerin yorum ve önerilerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
25 yaşından itibaren dökülen saçlarıma bir can suyu olması ümidiyle 16 Mayıs Cumartesi günü Data Hair Clinic (ANKARA) merkezinde saç ekimi yaptırdım. Şu an 40 yaşındayım ve açıkçası teknolojinin daha olgun seviyeye gelmesi, hatta ütopik gelebilir biraz ama ilaç yardımıyla saç çıkabilir beklentim 😅 bu yaşa kadar beklememe sebep oldu. Tabi bu işin biraz nükteli kısmı, asıl lisans, yüksek lisans, iş güç, evlilik, çoluk-çocuk gibi etkenler de bu zamana kadar ötelemene sebep oldu elbette.
İnstagram'dan takip ettiğim ve gözlemlediğim üzere işte bu klinik bir doktorun sorumluluğunda hizmet veriyordu, hastane ortamında saç ekimi yapıyordu-ki benim en çok önem verdiğim hususlardan idi bu-, izlediğim videolardan saç ektirenler memnun görünüyordu vb gibi sebeplerden dolayı bir randevu aldım. Doktordan ziyade saç ekimi ekibinin başı olan Eyüp Bey ile yapmış olduğum görüşme ile ani bir karar ile ve c tabi Haziran ayı başında normal mesai düzenine geçecek olmamız, her ne kadar biraz geç kalmış olsam da iş başı yapacağım güne kadar olan 2 haftalık sürede başım biraz toparlar ümidiyle 3 gün sonrasına randevu alıp saç ekimini gerçekleştirmiş bulunuyorum. Ameliyat günü, sonrası yaşadıklarımı da faydalı olur ümidiyle burada paylaşmayı planlıyorum. Ama şu an asıl siz değerli forum üyelerinin yorumlarını heyecanla beklediğimden, zaten çok uzamış bulunan bu yazıyı bu aşamada sonlandırmamın daha doğru olacağını düşünüyorum.
Ekli fotoğraflarım hakkında yorumlarınızı aşağı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler.