Gönderen Konu: Günlük şampuan tavsiyesi  (Okunma sayısı 4264 defa)

Matthews

• Full Member
Ynt: Günlük şampuan tavsiyesi
« Yanıtla #16 : 23 Mayıs 2020, 17:50:14 »
Hep şampuan denilmiş ama bu zeytinyağlı yeşil sabunlar saça zararı olur mu yoksa daha mi iyi olur günlük kullanım için.

Sabunun ph degeri 9 civarında saç için zararlı saclari kurutuyor ph 5.5 civarında şampuan en iyisi

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 23 Mayıs 2020, 17:59:52 »
sabunda ilave malzeme olmadığı için ph önemli değil dostum.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

djsalimaga

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 24 Mayıs 2020, 15:28:49 »
Evet saçları kurutuyor ama şampuanlar bana hiç cezbedici gelmiyor artık ,zararı yoksa kuruluk önemli değil ,bu konuda net bir cevap bulamadım açıkçası ,hacı Şakirin yeşil sabuna döndüm bir kaç aydır ilk başlarda ufak kepeklenme oldu şuan problem yok .

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 24 Mayıs 2020, 15:51:20 »
Bulabilirseniz zeytinyağlı arap sabunu saçları kurutmuyor ve egzama sivilce vs iyi geliyor arkadaşlar tavsiye ederim.

Moon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 24 Mayıs 2020, 19:53:08 »
Ben Bioxcin Biotin şampuan kullanıyorum her gün. Saçlar kısa olduğu için yağlanma falan pek belli olmuyor ama termal suymuş bu yüzden aldım

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 24 Mayıs 2020, 20:16:21 »
Ben Bioxcin Biotin şampuan kullanıyorum her gün. Saçlar kısa olduğu için yağlanma falan pek belli olmuyor ama termal suymuş bu yüzden aldım
Arkadaşın ilk sayfada attığı bebe şampuanını aldım hocam ama bu şampuan hakkında da baya bir güzel yorum var peki kurutuyor mu saçı bu ?

Moon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 24 Mayıs 2020, 20:49:33 »
Arkadaşın ilk sayfada attığı bebe şampuanını aldım hocam ama bu şampuan hakkında da baya bir güzel yorum var peki kurutuyor mu saçı bu ?

Saç 1cm bu yüzden pek anlaşılmıyor ama ne yağlı ne kuru, sanki tam ortası gibi

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 24 Mayıs 2020, 21:58:03 »
Saç 1cm bu yüzden pek anlaşılmıyor ama ne yağlı ne kuru, sanki tam ortası gibi
Anladım hocam ilerleyen günlerde bana bilgi verirsen minnettar olurum 300ml fiyatıda fena değil çünkü.

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Mayıs 2020, 22:46:38 »
sabun tavsiye etmiyorum kesinlikle şahsen, bebe şampuanı olarakda johnsonsbaby kullanabilirsiniz çünkü johnsonsbaby nin içeriğini değiştirdiler sls i kaldırdılar.

djsalimaga

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 25 Mayıs 2020, 00:02:33 »
sabun tavsiye etmiyorum kesinlikle şahsen, bebe şampuanı olarakda johnsonsbaby kullanabilirsiniz çünkü johnsonsbaby nin içeriğini değiştirdiler sls i kaldırdılar.
Kurutmasindan dolayı mı zararı var o yüzden mi tavsiye etmiyorsunuz.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 25 Mayıs 2020, 00:05:34 »
Kuru gibi olduğu için söylüyorlar, zeyrinyağlı vs bile kullansan olur, şampuan olacaksa bebe şampuanı, dalğn,Johnson vs, sebamed çocuk bile olur.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Moon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 25 Mayıs 2020, 13:24:05 »
Anladım hocam ilerleyen günlerde bana bilgi verirsen minnettar olurum 300ml fiyatıda fena değil çünkü.

Tarih almıştım şampuana başlarken bakalım ne kadar gidecek diye. 1 hafta sonra 4 ay olacak ve 300ml'nin yarısını kullanmışım yani 8 ay gidecek bana. Saçları hep kısa tuttuğum için fazla sürmüyorum ama nohut kadar falan da değil yinede daha fazla ve her gün. Saçlar bir uzasın bakalım unutmassam yazarım inşallah artık uzatıyorum saçları. Zaten saçlar kısayken tepe ortadaki seyreklik belli oluyor bu yüzden uzun tutmak daha mantıklı

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 25 Mayıs 2020, 13:44:38 »
Tarih almıştım şampuana başlarken bakalım ne kadar gidecek diye. 1 hafta sonra 4 ay olacak ve 300ml'nin yarısını kullanmışım yani 8 ay gidecek bana. Saçları hep kısa tuttuğum için fazla sürmüyorum ama nohut kadar falan da değil yinede daha fazla ve her gün. Saçlar bir uzasın bakalım unutmassam yazarım inşallah artık uzatıyorum saçları. Zaten saçlar kısayken tepe ortadaki seyreklik belli oluyor bu yüzden uzun tutmak daha mantıklı
Allah saçlarınızı size bağışlasın hocam inşallah şu sivilce probleminden kurtulurumda bende yine 6-7 cmde tutablirim saçlarımı. :D

richardfeynman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 04 Haziran 2020, 15:45:07 »
Alpecin c1 şampuanı Ekim öncesi kullanıyordum çok iyi etkisini gördüm kalınlaşma ve hacim kazanma gibi kesinlikle tavsiye ediyorum favorimdir alternatif olarakta kesinlikle revita

Facebook Twitter Instagram