Gönderen Konu: Günlük şampuan tavsiyesi  (Okunma sayısı 4252 defa)

nickmickyok

• Sr. Member
Günlük şampuan tavsiyesi
« : 21 Mayıs 2020, 11:37:23 »
Arkadaşlar hergün saçımı yıkayan birisiyim okul zamanı. Saç derim hızlı yağlanıyor. Saçların uçlarını kurutmadan saçımı rahat rahat şampuanlayabileceğim şampuan tavsiyelerinizi alırım. Aranızda huncalifeın siyah sarımsak şampuananı kullanan var mı sls paraben içermez diyor.

Matthews

• Full Member
Ynt: Günlük şampuan tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2020, 13:56:59 »
Hergün yıkarsan çabuk yağlanır zaten 2 günde bir en iyisi.

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2020, 15:02:56 »
Arkadaşlar hergün saçımı yıkayan birisiyim okul zamanı. Saç derim hızlı yağlanıyor. Saçların uçlarını kurutmadan saçımı rahat rahat şampuanlayabileceğim şampuan tavsiyelerinizi alırım. Aranızda huncalifeın siyah sarımsak şampuananı kullanan var mı sls paraben içermez diyor.
sen günlük yıka saç diplerin yağlıysa eğer 2 gün yıkamazsan busefer tıkar nefes aldırmazsın

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2020, 15:28:48 »
Saç  yıkama konusu kişiye özel.  Seboreik dermatit gibi bir hastalığın varsa ve saç tipinde yağlı ise her gün yıkamalısın.  Ayrıca unutmayın.  Yüzünüzü yıkamak yüzünüze nasıl zarar vermiyorsa saçta buna benzerdir.  Saç yıkamaktan korkmayın. 
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2020, 15:45:56 »
Hergün yıkarsan çabuk yağlanır zaten 2 günde bir en iyisi.
Yok hocam denedim olmuyor saçlarım emoların saçları gibi oluyor ve saçım dalgalı olduğu için aşırı kötü görüntü oluşuyor.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2020, 15:47:17 »
Saç  yıkama konusu kişiye özel.  Seboreik dermatit gibi bir hastalığın varsa ve saç tipinde yağlı ise her gün yıkamalısın.  Ayrıca unutmayın.  Yüzünüzü yıkamak yüzünüze nasıl zarar vermiyorsa saçta buna benzerdir.  Saç yıkamaktan korkmayın.
Sebore değilde sivilcelenme oluyor hocam tavsiye edebileceğin bir şampuan var mı? Ya da kendine has bir taktik atıyorum şampuan sonrası saç kremi, saç köpüğü gibi.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2020, 15:48:36 »
sen günlük yıka saç diplerin yağlıysa eğer 2 gün yıkamazsan busefer tıkar nefes aldırmazsın
Aynen öyle mecburum kral yıkayınca ferahlıyorum ama şampuan arıyorum saçı kurutmadan günlük arındıracak bebe şampuanı nasıl olur sizce iyi olur mu ?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2020, 16:19:41 »
Bu şampuan  kullana bilirsiniz Seboreik dermatit gibi bir hastalığın varsa   yağlı  kafa  derisi  kepek  pul pul   internet  detayli  araştırın

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2020, 20:51:03 »
Sebore değilde sivilcelenme oluyor hocam tavsiye edebileceğin bir şampuan var mı? Ya da kendine has bir taktik atıyorum şampuan sonrası saç kremi, saç köpüğü gibi.

Davines enerji şampuan ( 2 günde bir kullanabilirsin iyi bir ürün)

Vichy Dercos Enerji şampuan ( günlük kullanabilirsin)

Babe Şampuan Pediatrik Extra Yumuşak( günlük kullanabilirsin)

3 üründe kaliteli ve başarılıdır. Şampuan sonrası aminexil serum kullanabilirsin .

Vichy Dercos aminexil ( biraz pahalıdır)

Daha uygun olan lorielin filan ürünleri var onlarda olabilir.

Kendim haftaya mossi şampuan deneyeceğim içeriğinde %5 procapil var.
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2020, 20:53:34 »
Bu şampuan  kullana bilirsiniz Seboreik dermatit gibi bir hastalığın varsa   yağlı  kafa  derisi  kepek  pul pul   internet  detayli  araştırın

Bu şampuan  birini yavaş yavaş zehirlemenin saç ürünüdür. Uzun süreli kullanımda saçları inceltir, cansızlastirir.  Haftada en fazla 2 kere kullanılmalı.  Seboreik dermatit ile saç dökülmesi paralel doğrultuda. Minoxil foam versiyonu bende seboreyi azalttı.
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2020, 21:51:39 »
yağlanma varsa gün aşırı ılık hatta soğuğa yakın yıka,saw palmetto takviye 3 ay kullanıp deneyebilirsin.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2020, 18:32:24 »
yağlanma varsa gün aşırı ılık hatta soğuğa yakın yıka,saw palmetto takviye 3 ay kullanıp deneyebilirsin.
Abi aşırı aşırı bir yağlanma yokta saçlar yaratık gibi oluyor uyuyup uyanımca sonra şekil almıyor bende yıkamak zorunda kalıyorum.   :D

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2020, 18:35:30 »
Davines enerji şampuan ( 2 günde bir kullanabilirsin iyi bir ürün)

Vichy Dercos Enerji şampuan ( günlük kullanabilirsin)

Babe Şampuan Pediatrik Extra Yumuşak( günlük kullanabilirsin)

3 üründe kaliteli ve başarılıdır. Şampuan sonrası aminexil serum kullanabilirsin .

Vichy Dercos aminexil ( biraz pahalıdır)

Daha uygun olan lorielin filan ürünleri var onlarda olabilir.

Kendim haftaya mossi şampuan deneyeceğim içeriğinde %5 procapil var.
Kral isabetli yorumun, yardımın için çok teşekkür ederim ya vicy enerji alıcam ya da o bebe şampuanından serumada baktımda aşırı tuzlu geldi onun alternatifleri bulunur sıkıntı yokta şampuan baya iyi oldu teşekkür ederim.

djsalimaga

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 23 Mayıs 2020, 04:13:43 »
Hep şampuan denilmiş ama bu zeytinyağlı yeşil sabunlar saça zararı olur mu yoksa daha mi iyi olur günlük kullanım için.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2020, 10:47:49 »
Günlük bioxcin forte kullanıyorum. Çok memnunum. Gün aşırı yağlanma sorunu bende dr var.çok iyi geliyor. Araştırmanı öneriririm

Facebook Twitter Instagram