Gönderen Konu: Hair of Istanbul  (Okunma sayısı 20122 defa)

Memur Bey

• Full Member
Ynt: Hair of Istanbul
« Yanıtla #211 : 05 Ekim 2020, 19:02:18 »
🧿🧿🧿🧿
Tesekkürler efendim ☺

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #212 : 05 Ekim 2020, 20:24:54 »
Hocam bu hali bile güzel, daha çıkışlar olacaktır. Ortalar biraz daha kararırsa bu iş tamam.

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #213 : 05 Ekim 2020, 20:26:44 »
Hocam bu hali bile güzel, daha çıkışlar olacaktır. Ortalar biraz daha kararırsa bu iş tamam.
Insallah hocam. Bundan sonraki iş ortalara çalışmak😊

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #214 : 05 Ekim 2020, 21:39:38 »
Merhaba sevgili dostlar,kaderdaşlar
Bugün itibari ile 5.ayı doldurdum.Saçlarimdaki ilerlemeden gayet memnunum. 6.ve 7. aylarda nasıl bir gelisme gösterir ben de merak ediyorum. 5 seans prp yaptırdım. Sampuan olarak kerastase densique kullanıyorum.Sabah bir adet xpecia aksam da 1 adet alopecia 2.500 biotin kullanıyorum.Yorunlarınız benim için cok değerli😊
Hoşgeldin...Xpecia ve Alopecia biotin fazla, birinden birine devam et..Berbere git dağınıkları toparlat, hepten 657 gibi görünme😉🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #215 : 05 Ekim 2020, 22:19:39 »
Hoşgeldin...Xpecia ve Alopecia biotin fazla, birinden birine devam et..Berbere git dağınıkları toparlat, hepten 657 gibi görünme😉🤣
Dağınıkları toparlatacağım. 657 iyidir. Alopecia düsük miktarda olanı kullanıyorum üstad.😂😂Biraz daha kalınlaşmasını istiyorum.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #216 : 05 Ekim 2020, 22:28:25 »
Dostum moralini bozmak istemezdim ama ekim öncesi ile çok bir fark yok sanki minoxil kullanmışsın da ekim öncesi saçların biraz gürleşmiş gibi görüntü var birde sağdan soldan saçları alıp ekim alanını kapatmışsın ama dost acı söyler 4400 greftin hakkı bu değil.

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #217 : 05 Ekim 2020, 22:42:24 »
Dostum moralini bozmak istemezdim ama ekim öncesi ile çok bir fark yok sanki minoxil kullanmışsın da ekim öncesi saçların biraz gürleşmiş gibi görüntü var birde sağdan soldan saçları alıp ekim alanını kapatmışsın ama dost acı söyler 4400 greftin hakkı bu değil.
Yok mortalim hiç bozulmadı ama gecenlerde başka bir saç ekim merkezine gittim.Sac ekim merkezinin sahibinin dediği sey şu:Ben hayatımda bu kadar profesyonel bir operasyon cok nadir gördüm dedi.Cok cok iyi olmuş dedi.Senin niyetini de az çok anlayabiliyorum.Senin gibilerin yorumlarını dikkate alamam kusura bakma.10 kisiden 9 u iyi diyor.Burda hintell gjbi kaiserr gibi üstatların yorumlarını dikkate almayacagim senin yorumunu mu dikkate alacagım.

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #218 : 05 Ekim 2020, 22:46:10 »
Sen birileri için buradasın bunu da cok iyi biliyorum.Niyetinin halis olmadığını da biliyorum.

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #219 : 05 Ekim 2020, 22:53:15 »
Samimi degil
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #220 : 05 Ekim 2020, 22:55:58 »
Samimi degil
Kesinlikle samimi değil.Bu birilerinin adamı deşifre edeceğim.

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #221 : 05 Ekim 2020, 23:08:46 »
Kesinlikle samimi değil.Bu birilerinin adamı deşifre edeceğim.
Öyle gözüküyor. Arkadas milletin ekimine veya merkezine çamur atıp baltalamak yerine kendi ekim merkezinizi geliştirin nasıl iyi sonuc alırız ona calısın. İnsanlıga faydanız olsun.
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #222 : 05 Ekim 2020, 23:11:40 »
Öyle gözüküyor. Arkadas milletin ekimine veya merkezine çamur atıp baltalamak yerine kendi ekim merkezinizi geliştirin nasıl iyi sonuc alırız ona calısın. İnsanlıga faydanız olsun.
Yok kardesim hinlik pesinde millet.Adamın sac ekim sonucu bile yok 😂😂

Memur Bey

• Full Member
« Yanıtla #223 : 05 Ekim 2020, 23:14:40 »
Bak 4.ayımda yaptığı yorumun ekran fotosunu aldım.El insaf yani insan biraz tutarlı olur.Daha önce ne yazdım diye bakar.Ama yok birilerine hizmet edecek ya kaliteden mahrum insan 😂

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #224 : 09 Ekim 2020, 22:00:59 »
Takılma, devam😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan