Gönderen Konu: DR. SERKAN AYGIN - 4100 GREFT DHI  (Okunma sayısı 4272 defa)

Murat39

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR. SERKAN AYGIN - 4100 GREFT DHI
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2020, 02:41:21 »
Geçmiş olsun hocam hayırlı olsun ekiminiz inşallah istediginiz sonucu alırsınız.
Bu losyon ekim ücretin içindeydi değil mi ekstra ücret alınmadı?

Paylaştığım losyon+şampuan+serum  fiyatın içindeydi. Operasyon sonrası bir torbada veriyorlar. Ayrıca unuttum yazmayı operasyonyn ertesi günü pansuman ve bandajın alınmasından sonra  1 kür lazer tedavisi yapıyorlar , o da fiyatın içinde.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2020, 02:42:07 »

Teşekkür ederim bilgilendirme için. İleride kafayı 3 e vurdurunca bu çatlakları görmeyiz inşallah.

Görmezsiniz büyük ihtimalle ben yaptım bişey olmuyor

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2020, 02:53:29 »
Şu an 6. günde kafa bu şekilde.  Yanıt yazan arkadaşlarıma çok teşekkürler. Ben süreç boyunca buraya sık sık bilgilendirme ve fotoğraf atarım. Selamlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2020, 02:55:49 »
bu arada zor bir açıklık beklentini çok yüksek tutma 1 ekimle istenılen sıklık yakalanmaya bilir
kafanda incelmis saçların var onlarda gidici gibi finasterid araştırdın mı ?
Global Moderator

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 20 Mayıs 2020, 02:57:20 »
Gecmis olsun, arka tepeye senmi israr ettin? Normalde serkan hoca iki ekim planlio, arkayi ikincibekime bkrakio

Arka tepeyide ben istemiştim Serkan hocadan. 800 sakal alırım sadece oraya ekeriz demişti, sakalın kapatıcılığı iyidir diye yorum yapmıştı. Operasyonda 615 sakal almışlar, bayağı az ekim var arka tepede, açıkçası şikayetimi ilettim kliniğe. Önlerde bu kadar sık istemiyordum, zaten anlım geniş; bakalım süreci görelim neye dönecek kafa, arka tepe açık olması yakışmaz bana.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 20 Mayıs 2020, 03:00:00 »
Arka tepeyide ben istemiştim Serkan hocadan. 800 sakal alırım sadece oraya ekeriz demişti, sakalın kapatıcılığı iyidir diye yorum yapmıştı. Operasyonda 615 sakal almışlar, bayağı az ekim var arka tepede, açıkçası şikayetimi ilettim kliniğe. Önlerde bu kadar sık istemiyordum, zaten anlım geniş; bakalım süreci görelim neye dönecek kafa, arka tepe açık olması yakışmaz bana.

Hayırlı olsun tepe için ısrar etmeseydiniz keşke 2 ekime bıraksaydınız. Bence ön ortanın sık olması çok doğru olmuş tepeyi istemeseydiniz daha da sık olurdu çünkü tepe çok zor bölge sizinde pek kapanacak gibi değil.

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Mayıs 2020, 03:03:59 »
bu arada zor bir açıklık beklentini çok yüksek tutma 1 ekimle istenılen sıklık yakalanmaya bilir
kafanda incelmis saçların var onlarda gidici gibi finasterid araştırdın mı ?

Anlım hep açıktı, operasyon sonrası çizgiden memnunum, tek kafamdaki soru 800 sakal ile arka tepeyi kaparız demişti Serkan hoca,  615 sakal almış, ve arkada az ekim var, sırıtacak çok arkadaki açıklık. Finasterisid ile ilgili bilgim yok, bunu gibi  ilaçları üniv.almıştım propoecia falan, kafa haricinde heryerde kıl çıkarmıştı. Şimdi soğuk bakıyorum. Arkaya PRP, lazer ile  bir yol alınabilir mi belki?????..yarın Serkan hoca ile de görüşeceğiz.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Mayıs 2020, 03:06:20 »
Anlım hep açıktı, operasyon sonrası çizgiden memnunum, tek kafamdaki soru 800 sakal ile arka tepeyi kaparız demişti Serkan hoca,  615 sakal almış, ve arkada az ekim var, sırıtacak çok arkadaki açıklık. Finasterisid ile ilgili bilgim yok, bunu gibi  ilaçları üniv.almıştım propoecia falan, kafa haricinde heryerde kıl çıkarmıştı. Şimdi soğuk bakıyorum. Arkaya PRP, lazer ile  bir yol alınabilir mi belki?????..yarın Serkan hoca ile de görüşeceğiz.
Devamlı kullanacaksan finasterid sonuc almadım diyorsan dutasterid deneyebilirsin o ağır gelir diyorsan prp vs bunlarla istediğin sonuca ulasamazsın ozaman minoxla yoluna devam edebilirsin

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 20 Mayıs 2020, 03:12:36 »
Hayırlı olsun ekiminiz zor süreç atlatmışsınız geçmiş olsun . Özel değilse ekim ücreti olarak ne tutar ödediniz ?

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 20 Mayıs 2020, 15:10:20 »
ARKDAŞLAR, SAÇ EKİMLE İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM, BİR MEMNUNİYETSİZLİĞİM VAR, BEN ÖNLERİN BU KADAR SIK OLMAYIP, GREFTLERİN ARKA TEPEYEDE DAĞITILMASI GÖRÜŞÜNDEYDİM; BU KONUDA BUGÜN DR. SERKAN AYGIN İLE RANDEVUM VARDI, KENDİSİNE DE İLK GÖRÜŞMEMİZDEKİ TALEBİMİ HATIRLATTIM, ADAM NE YAPTI BİLİYOR MUSUNUZ?? GELDİ KALKTI OMUZUMA DOKUNDU, MURAT İLK ÖNCE SENİN MUTLULUĞUN ÖNEMLİ, ÖNLERİN SIKILIĞI İYİ OLMUŞ FAKAT TABİKİ SAÇ SENİN SAÇIN, ARKA TEPELER İÇİN YARIN ÜCRET ALMADAN BİR OPERASYON DAHA YAPACAĞIM, BİZİM İÇİN ÖNCELİK SENSİN DEDİ.  VALLA YAŞIM 39, BEN HAYATIMDA ALDIĞIM HİÇBİR HİZMETDE İŞİNİN BU KADAR ARKASINDA DURAN, BU KADAR MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞAN BİR PROFESYONEL GÖRMEDİM, 5 YILDIZ BİR ADAM SERKAN AYGIN.  REKLAM GİBİ OLDU FAKAT YAZMALIYIM ARKADAŞLAR, ÇÜNKÜ ŞAŞIRDIM, ONA DA SÖYLEDİM BÖYLE BİR YAKLAŞIMI BEKLEMEDİĞİMİ.   ADAM BOŞUNA AVRUPADA BİRİNCİ SEÇİLMEMİŞ ALANINDA.  SONUÇ OLARAK YARIN ARKA TEPE İÇİN EK BİR OPERASYONUM DAHA VAR, 400 GREFT DAHA KOYACAKLAR ORAYA, SİZE FOTOĞRAFLARI ATARIM.  SORAN ARKADAŞLAR OLMUŞ, SERKAN AYGIN'IN SEKRETERİ EDA HANIMIN TELEFONU  0530 116 77 56,  WHATSUP'DAN MESAJLARA YANIT VERİYORLAR, FİYATI İLK RANDEVUDA YÜZYÜZE VERİYORLAR.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Mayıs 2020, 15:18:41 »
ARKDAŞLAR, SAÇ EKİMLE İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM, BİR MEMNUNİYETSİZLİĞİM VAR, BEN ÖNLERİN BU KADAR SIK OLMAYIP, GREFTLERİN ARKA TEPEYEDE DAĞITILMASI GÖRÜŞÜNDEYDİM; BU KONUDA BUGÜN DR. SERKAN AYGIN İLE RANDEVUM VARDI, KENDİSİNE DE İLK GÖRÜŞMEMİZDEKİ TALEBİMİ HATIRLATTIM, ADAM NE YAPTI BİLİYOR MUSUNUZ?? GELDİ KALKTI OMUZUMA DOKUNDU, MURAT İLK ÖNCE SENİN MUTLULUĞUN ÖNEMLİ, ÖNLERİN SIKILIĞI İYİ OLMUŞ FAKAT TABİKİ SAÇ SENİN SAÇIN, ARKA TEPELER İÇİN YARIN ÜCRET ALMADAN BİR OPERASYON DAHA YAPACAĞIM, BİZİM İÇİN ÖNCELİK SENSİN DEDİ.  VALLA YAŞIM 39, BEN HAYATIMDA ALDIĞIM HİÇBİR HİZMETDE İŞİNİN BU KADAR ARKASINDA DURAN, BU KADAR MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞAN BİR PROFESYONEL GÖRMEDİM, 5 YILDIZ BİR ADAM SERKAN AYGIN.  REKLAM GİBİ OLDU FAKAT YAZMALIYIM ARKADAŞLAR, ÇÜNKÜ ŞAŞIRDIM, ONA DA SÖYLEDİM BÖYLE BİR YAKLAŞIMI BEKLEMEDİĞİMİ.   ADAM BOŞUNA AVRUPADA BİRİNCİ SEÇİLMEMİŞ ALANINDA.  SONUÇ OLARAK YARIN ARKA TEPE İÇİN EK BİR OPERASYONUM DAHA VAR, 400 GREFT DAHA KOYACAKLAR ORAYA, SİZE FOTOĞRAFLARI ATARIM.  SORAN ARKADAŞLAR OLMUŞ, SERKAN AYGIN'IN SEKRETERİ EDA HANIMIN TELEFONU  0530 116 77 56,  WHATSUP'DAN MESAJLARA YANIT VERİYORLAR, FİYATI İLK RANDEVUDA YÜZYÜZE VERİYORLAR.
Güzel +++

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 20 Mayıs 2020, 19:02:15 »
Bu aralar forumda havalar Serkan Aygın’ın yönünden esiyor :) Açıkçası ekim tarzı da zaten hocanın tarzı değildi. Tepeye ya iyi girer ya da hiç girmemeyi tercih eder. Ama hocam bandı takamaman kötü olmuş, ödem yüze doğru geliyor haberin olsun. Geçmiş olsun, ikinci ekimin de hayırlı olur inşallah.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 20 Mayıs 2020, 19:20:20 »

size yaklaşımı doktor beyin çok hoş bir davranış olmuş yalnız belliki amaç sizin kafanızdaki takıntıları gidermek yoksa bence size yapılan ekim planlaması yanlış değil.
serkan aygının ekim planlamarı benim çok hoşuma gidiyor ama şimdi anlatmaya kalsam uzun sürer.kısaca şöyle diyeyim size yapılan vertex ekiminde  çok az sayıda greft kullanılmasının sebebi oradaki var olan saçları canlandırmak .aslında mantıksız gözüksede çok mantıklı çünkü oraya serpiltirilen greftler ordaki saçları canlandıracak kanlanmadan dolayı.
bence oraya extra ekim yapılmasa bile şu halde sanki yoğun bir ekim yapılmış gibi bir görüntü olma olasılığı çok yüksek tabi burda uygun takviyelerle kullanımı ile beraber bahsettiğim sonuç olabilir.
ikinci bir nedende oraya yüksek greft ekilse bile bence doktorunuz saç çıkma olasılığının düşük olduğunu biliyor.forumda ki  benzer ekimlere bakın sizdeki gibi vertexte minyatür saçları olan birine yoğun ekim yapıldığı zaman ne kadar saç
çıkmış görün .bir tane bile örnek bulamazsınız yok malesef .vertexte az bir saç varsa bile onlar engelliyor bir şekilde yani boşuna ekim yapılmış oluyor .çıkmış gibi olanlarda aslında var olan zayıf saçların güçlenmesinden başka bir şey değil.

Kartalls

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 20 Mayıs 2020, 19:26:26 »
Bende  saç ekimimi geçen hafta orada yaptırdım. Bende seninle aynı görüşte olduğumu söylemek isterim. Eda Hanım inanılmaz yardımcı ve ilgili. Doktor Serkan Bey ' de  keza öyle. Hem çizgi belirlemesinde hem de planlamayı kendisi yaptı, ekim sırasında da gelip yeniden çizgiyi belirledi. Saç eken ekipde çok profesyonel. İyiye iyi demeyi  bilmek lazım. Sizin adınıza da çok sevindim.  Dökülme şekillerimizi çok benzettim. Sizin sürecinizi de yakından takip edeceğim. Çok geçmiş olsun

Facebook Twitter Instagram